Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Hiçbir ikinci sınıf insan olacak özelliğim yoktur. Ben gayet güzel kampımı yapan birinci sınıf bir insanım arkilerim. Dostlarım beni biliyor. Bana inanan ve güvenen kampçıdostlarım var.
Kampçılık benim ana hobimdir. Bu hobiyi uzun yıllardır yapıyorum. Pekçok kampçı dostum oldu. Dedikoducu şerefsizler bana hiçbir halt yapamazlar. Kampçı dostlarımla özgür hayatımı yaşamayı sürdürüyorum. Her türlü maliyeti paylaşır. Yediğimin içtiğimin bedelini de her zaman öderim. Hiçkimseden yararlanma düşüncem hiçbir zaman olmadı. Ben gayet kendine yetebilen birisiyimdir arkilerim.
Arkadaşlar özgür hayatımı özgürce yaşamak benim en doğal hakkım. Cinsel tercihim falan kimseyi ilgilendirmez. Dilediğim gibi de olur yaşarım. Hiçkimse bununla bana bir halt yapamaz. Benimle uğraşanların göreceği şey bana bununla hiçbir şey yapamayacakları gerçeğinden başka bir şey değil.
Ben herkes gibi bir insanımdır. Okulda görevlerimi yapar, nöbetimi tutarım. Haftasonu özgür takılırım ve bazen de yalnız veya dostlarımla kamp yaparım.
İstediğim gibi olurum da yaşarım da, Bana bununla en fazla ne yapabileceksin eyy dedikoducu vatandaş bir konuş da bizden ne istediğini bir öğrenelim artık...