Arama sonuçlarınız

1. enverdede

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) en son maltepe buluşmalarındaki paylaşımları gördüğümden,aklıma rahatsızlık gibi olumsuzluk gelmemişti,Allah yukarda hep cam işlerine ağırlık verdiğini düşünüyordum...Geçmiş olsun.acil şifalar.

2. enverdede

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu Forumumuza hoş geldiniz,sorularınızın yanıtlarını karavan bölümünde Yurtdışı gezi notları başlığı altında bulabilirsiniz, planladığınız rotayı kiralık karavanlarla veya kendi karavanıyla yapmış arkadaşların deneyimlerini okuyarak çözümler üretebilirsiniz....
  3. enverdede

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Umursamaz tavır takınmayarak yanıt yazmanız ne kadar olumlu ise de yanıtın içeriği aynı duyguyu verememiş maalesef..Ben madde ,madde yazıp polemik yaratmak amacında değilim ancak savunmalarınız ,soru işaretlerini de beraberinde...

4. enverdede

Abana'da Yapımına Başlanan Belediye Karavan Parkı Duyurusu.....

Bu yıl yaz aylarında Sn.berkcantp İlhan beyin tanıtımını yaptığı alan ile ilgisi varmı bilemiyorum ancak facebook sayfama düşen bu bağlantıyı paylaşmak istedim...Bu ve benzeri girişimlerin artması dileğiyle .. http://www.abana-bld.gov.tr/abana/haber/devam.asp?haber_id=1925
  5. enverdede

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 Hava güzel.......Fotoğrafın sahibi görmez inşallah ;) :D

6. enverdede

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Öncelikle hoşgeldiniz,yardım isteğinizi ayrı bir başlık altında açarsanız daha fazla yardım alacağınız kesin...Linkini verdiğiniz semi integral karavan imalatı konuşunda İmaj karavan ile görüşmenizi öneririm...

7. enverdede

Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş

Ynt: Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş Yücel,uzun zamandır forumdan tanışıklığımız var,içindeki gezi ve doğa sevgisiyle sen bu gezileri yürüyerek bile yaparsın intibası var bende,yeni motorunla gönlünce güzel geziler kardeşim..Allah gönlüne göre versin.
  8. enverdede

Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı

Ynt: Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı Sertifikalarını bu gün aldıklarını biliyorum,sonuçları bende merak ediyorum...
  9. enverdede

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Hakan ...Bu haftasonu gezisinde babanı mutlu edememişsin ..... :) Ne havası ne sisi....Şu fotoğrafı çekebilmenin mutluluğu yeter insana.....Keyfiniz bol olsun.

10. enverdede

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla kardeşimizin bu gün az iş çıkardığını düşünen arkadaşlar.....Bizden ötürü :D Biri imalatına başlamış,diğeri başlayacak iki arkadaşımla birlikte Sn.Atiladi'nin tecrübe ve deneyimlerinden yararlanabilmek , fikir alışverişinde...

11. enverdede

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Behçet bey,öncelikle geçmiş olsun, şikayetinizi belirtmek için gönderdiğiniz paylaşımdan firmaya kusurlu malını düzeltmek için yeterli zamanı tanıdığınız,gerekli uyarıları yaptığınız son çare olarak ben yandım başkası yanmasın düşüncesi...
  12. enverdede

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! Bunun yanıtını yarın alırız :) Sormayı unutma....

13. enverdede

Kısa Geziler; Paşa Yaylası

Ynt: Kısa Geziler; Paşa Yaylası Kar avan taj....değişik koşullarda bir sürü olasılığı bir araya getirme zorunluluğu gerektiren bu gezi için mekan konusunda hemfikir olmak yetmiş.Karşılaşılabilecek her türlü duruma göre teçhizat hazır,geriye kalan tadını çıkarmak ki çıkarmışsınız....Ağız tadıyla...
  14. enverdede

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) :) :)
  15. enverdede

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Yorum gönderince resimlerde açıldı :D

16. enverdede

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Öncelikle eline sağlık ...Resimler ancak bilgisayarıma indirince açıldı ve yazında belirttiğin eğri duvarı görünce bir yuh çıktı ağzımdan,banyodur akıntı verilir ama seninki hem kapıya doğru hemde çatıya verir gibi akıntı vermiş :)...
  17. enverdede

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Üzücü haber....Allah rahmet eylesin,sanki ağır bir kaza değildi gibi gelmişti kulağınıza ,yakında iyileşmesi üzerine idi planlar,üzüldüm,geride bıraktıklarına sabır versin Allah,herşeye çare bulunur,çaresiz olan ölüm...
  18. enverdede

Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı Haşmet kardeş,sen yazdıktan sonra inceledim,çok kullanışlı bir sistem olmuş sendeki...bende sol kapıda stepne asılı olduğundan o kadar yukarı çıkaramadım yüksekliği,stop lambalarını kurtarmak için çözümüde buldunmu işlem 4X4.

19. enverdede

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) 1998 yılında bursa Can karavan imalatı çekme karavanım 2011 yılında göğün delindiği bir gün kamp alanında ,bir damla sızıntı yok, yıl 2014 karavan imalatında geldiğimiz nokta... Diyeceksinizki panel takarken ben deldim,delinmemiş olanda su almış.....
  20. enverdede

Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı Haşmet kardeşim,sol kapı tarafında banyo olduğundan pek kullanılmıyor,sağ kapı iskemle,masa gibi park halinde gereken eşyaları koyduğum bagaj olduğundan ancak park halinde gerekli oluyor,ilk çözüm gerekliliğinde kaplini gevşeterek bisikletliğin ucunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri