akileyla
Antalya Kamp ve Karavan Derneği /Doğa dostu
Antalya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkezinin bu yılki Avrupa Birliği Temel Eğitim Programına Derneğimiz de dahil edilmiş bulunmaktadır. 08.05.2014 tarihinden bu yana Derneğimiz adına her perşembe günü Akdeniz Üniversitesi 'ndeki eğitimlere katılmaktayım. toplam 54 saat buda haziran sonu demek oluyor...İtiraf etmem gerekirse İlk yazıyı aldığım zaman Önce çok zor geldi
. 3 Ders sonrasında özveriyle katıldığım bu seminerin Federasyonumuz ,Derneğimiz , Tüm Karavancı Dostlarımız vede Ülkemizde Karavan Turizmini tanıtma konusunda çok verimli olacağı kanısına vardım.
Elde edeceğim bilgi ve tecrübemi sizlerle zaman içerisinde paylaşacağım. Şimdiki durumda bile tanıştığım katılımcı Kamu kurumlarında çalışan arkadaşlarla paylaşımda bulunuyorum. Şehrimizdeki Kamu kurumlarını profosyenel olarak Karavan Turizmi konusunda nasıl etkiliyeceğimizi mütalaa etmekteyim.
Hepinize saygılarımla,
Elde edeceğim bilgi ve tecrübemi sizlerle zaman içerisinde paylaşacağım. Şimdiki durumda bile tanıştığım katılımcı Kamu kurumlarında çalışan arkadaşlarla paylaşımda bulunuyorum. Şehrimizdeki Kamu kurumlarını profosyenel olarak Karavan Turizmi konusunda nasıl etkiliyeceğimizi mütalaa etmekteyim.
Hepinize saygılarımla,