Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)
yine ümit bey yine güzel bir gezi ne diyeyimki.. güzel eğlenmişsiniz Allah devamını erdirsin.. inşallah yakın zamanda bizde alırızda duster'ımızla gezebiliriz...
saygılar CAN..
Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)
bu kenwood'un fiyatı hakkında da bilgi verirseniz seviniriz.. :D ayrıca bu sistemle birlikte direksiyondan kumandayı da kullanabiliyor musunuz?
saygılar...
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
bahsettiğiniz olay sanırım her arabada bulunan yedek depo 55lt/8lt gibi yani ilk alındığında 3-5lt varsa 60lt ye yakın mazot alması oldukça normal.
Ynt: Dacia Duster Testleri
öncelikle yardımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.. ancak bende söylediğiniz gibi videoları izlemiştim daha sonra bir video daha izledim ve bu araçta kilitli diff. olmadığını düşünmeye başladım
buyrun video ==>...
Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)
çok güzel bir gezi olmuş.. mütişsiniz.. :D video varsa bekliyoruz.. :D fotoğraflar için teşekkürler..
selamlar...
Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi
benim arasıra yazıp gittiğim felan yok takip de ediyorum hatta yazıyı yazdığınız gün gördüm ama birşey demek istememiştim. benden yaşça büyüksünüz diye bana istediğinizi diyebileceğiniz anlamına gelmiyor.büyüklerime, bana saygı duydukları sürece saygı...
Ynt: Dacia Duster Testleri
burada aracın kilitli diferansiyele sahip olduğu söyleniyor. bazı abilerim kilitli diferansiyel yok demişlerdi hangisi doğru?
Ynt: Neden Dacia Duster?
merhabalar dacia duster sizce http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67031.120 bu araçlar gibi ilerleyebilir mi? ilerleyemez ise ne gibi işlemler yapmamız gerekmektedir? Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim..
bu arada far olayına hala yardım bekliyorum. hangi...
Ynt: Neden Dacia Duster?
sonunda en baştan buraya kadar okudum doktor bey bir süredir yok :D bu arada dacia duster 4x4 olması dahilinde gerçekten çok iyi bir tercih oluyor. yalnız sizlere birkaç soru sorabilir miyim?
bu duster'ın farları karartılmış olanı ve normal olanı var bu neye göre...
Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi
bu aracı hafta sonları gezmek için ve genelde aile için kullanacak birine tavsiye eder misiniz? NOT: şuanki araba skoda octavia yerine alınabilir bir araç mıdır?
birde bu araçta kilitli diferansiyel mevcut mu? bozuk yolda (fazlasıyla bozuk) nasıl ilerler..
Ynt: Tavsiye
siz genelde off road araçları önermişsiniz. :D birde bu araçların vergileri yüksek. benim düşündüğüm daha yeni, diesel, düşük hacimli ama araziyede ucundan kulağından girebilen bir araç. emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.
merhabalar. adım Can, yaşım 16 aranıza Ankara'dan katılıyorum. şuanki aracımız skoda octavia 1.6 102hp. arabamızı 2004 kasım ayında almıştık şuan 39.000km de. babamın her zaman 4x4 lere bir merakı vardı. şu sıralarda yine depreşti. bizim arabayı satıp bir duster 1.5dCi 110hp 4x4 almayı...