Arama sonuçlarınız

1. quickcan

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) yine ümit bey yine güzel bir gezi ne diyeyimki.. güzel eğlenmişsiniz Allah devamını erdirsin.. inşallah yakın zamanda bizde alırızda duster'ımızla gezebiliriz... saygılar CAN..

2. quickcan

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) bu kenwood'un fiyatı hakkında da bilgi verirseniz seviniriz.. :D ayrıca bu sistemle birlikte direksiyondan kumandayı da kullanabiliyor musunuz? saygılar...
  3. quickcan

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi bahsettiğiniz olay sanırım her arabada bulunan yedek depo 55lt/8lt gibi yani ilk alındığında 3-5lt varsa 60lt ye yakın mazot alması oldukça normal.

4. quickcan

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri öncelikle yardımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.. ancak bende söylediğiniz gibi videoları izlemiştim daha sonra bir video daha izledim ve bu araçta kilitli diff. olmadığını düşünmeye başladım buyrun video ==>...
  5. quickcan

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) çok güzel bir gezi olmuş.. mütişsiniz.. :D video varsa bekliyoruz.. :D fotoğraflar için teşekkürler.. selamlar...

6. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ilginizden ve yardımınızdan dolayı teşekkür ederim.. saygılar..

7. quickcan

Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi benim arasıra yazıp gittiğim felan yok takip de ediyorum hatta yazıyı yazdığınız gün gördüm ama birşey demek istememiştim. benden yaşça büyüksünüz diye bana istediğinizi diyebileceğiniz anlamına gelmiyor.büyüklerime, bana saygı duydukları sürece saygı...
  8. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? nissan qq'daki motorun biraz geliştirilmişi bu dacia duster'da kullanılıyor.. cevabınız için teşekkür ederim.
  9. quickcan

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) fotoğrafları bekliyoruz... :D

10. quickcan

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri burada aracın kilitli diferansiyele sahip olduğu söyleniyor. bazı abilerim kilitli diferansiyel yok demişlerdi hangisi doğru?

11. quickcan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları hiç bir video izlenmiyor?? yardımlarınızı bekliyorum.. birkaç dk sonra : bir anda tamamen düzeldi.. :o :o
  12. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? merhabalar dacia duster sizce http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67031.120 bu araçlar gibi ilerleyebilir mi? ilerleyemez ise ne gibi işlemler yapmamız gerekmektedir? Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.. bu arada far olayına hala yardım bekliyorum. hangi...

13. quickcan

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) merakla bekliyoruz.. iyi gezmeler.. :D
  14. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sonunda en baştan buraya kadar okudum doktor bey bir süredir yok :D bu arada dacia duster 4x4 olması dahilinde gerçekten çok iyi bir tercih oluyor. yalnız sizlere birkaç soru sorabilir miyim? bu duster'ın farları karartılmış olanı ve normal olanı var bu neye göre...
  15. quickcan

Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi bu aracı hafta sonları gezmek için ve genelde aile için kullanacak birine tavsiye eder misiniz? NOT: şuanki araba skoda octavia yerine alınabilir bir araç mıdır? birde bu araçta kilitli diferansiyel mevcut mu? bozuk yolda (fazlasıyla bozuk) nasıl ilerler..

16. quickcan

Duster Alma Düşüncesi

Ynt: Duster Alma Düşüncesi teşekkürler...
  17. quickcan

Tavsiye

Ynt: Tavsiye yardımlarınız için teşekkür ederim..
  18. quickcan

Duster Alma Düşüncesi

Ynt: Duster Alma Düşüncesi duster'da kilit yok mu? 4wd lock yazıyor du ama...

19. quickcan

Tavsiye

Ynt: Tavsiye siz genelde off road araçları önermişsiniz. :D birde bu araçların vergileri yüksek. benim düşündüğüm daha yeni, diesel, düşük hacimli ama araziyede ucundan kulağından girebilen bir araç. emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.
  20. quickcan

Duster Alma Düşüncesi

merhabalar. adım Can, yaşım 16 aranıza Ankara'dan katılıyorum. şuanki aracımız skoda octavia 1.6 102hp. arabamızı 2004 kasım ayında almıştık şuan 39.000km de. babamın her zaman 4x4 lere bir merakı vardı. şu sıralarda yine depreşti. bizim arabayı satıp bir duster 1.5dCi 110hp 4x4 almayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri