Arama sonuçlarınız

1. meseregan

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz Heyt bee :) Avcılar bu sizin görüp fotoğrafladığınız hayvanları avlayabilmek için dünyalar kadar para veriyuorlar, avlamak bir yana gördüklerinde bile bunu bir başarı sayıyorlar. Gerçekten çok şanslısınız. Çok güzel fotolar ellerinize sağlık.

2. meseregan

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri Bakıyorum şimdi :)
  3. meseregan

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz Ellerinize ayaklarınıza gözlerinize sağlık.

4. meseregan

Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m

Ynt: Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m İrtifa sarhoşluğunun üstüne bir de 100 lük jack iyi gitmiştir :):):)
  5. meseregan

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Şöyle ki, burası gizli saklı bir yer değil. Yerköprü şelalesi Türkiyenin önde gelen şelalelerindendir. Saklı kalması gereken yerer saklı kalıyor merak etme dostum.

6. meseregan

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Bu tarihten sonra bu bölgeye defalarca gittim. Yinede gideceğim :)

7. meseregan

Terleme Sorunu Hakkında

Tekrar merhaba, Valla kilo veremiyorum diye bir şey yok, diyet yapamıyorum diye bir şey var. Vucudumuz bir makindir. kilo tabi ki verir yeterki iyi bir diyetisyene gidip verilen diyete uyun ve arkadaşımın dediği gibi günlük yürüyüşleri aksatmayın. Göreceksiniz bir süre sonra yürüyüş...
  8. meseregan

Küçük Böceklerin Büyük Dünyası

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Devamı,
  9. meseregan

10. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası devamı,

11. meseregan

12. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Devamı.

13. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Bunlar kaçmayan cinsten :)
  14. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Nesneye yaklaşıp fotoğraf çekince işe yarıyor. Bu durumda sadece kaçmayan böcekere veya ölmüş böceklere çekim yapılabiliyor.
  15. meseregan

Geçenlerde çektiğim bir kaç makroyu sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Nikon D300s tamron 18-200mm F3,5-6,5 Lensin ucuna bir tür büyüteç taktım. Her lense takılabiliyor, klipsli bir alet.

16. meseregan

İspanyadaki Ölüm Vadisi

Ynt: İspanyadaki Ölüm Vadisi Çok iyi çook, restore edilmeden yetişe bilsek bari ....
  17. meseregan

Terleme Sorunu Hakkında

Alerjik reaksiyonlar olabiliyor bazen. Sonuçta bu teknolojiler, kumaşlar liflerinden çok kumaşın üzerine sürülen kimyasal maddelerle sağlanıyor.
  18. meseregan

Nissan'ın yeni aracı JUKE

Ynt: Nissan'ın yeni aracı JUKE Araçkesinlikle arazi aracı değil,l, cok con con arabası gibi duruyor :) Garip bir tasarımı var. Ama, tam bir yıldır kullanıyorum aklınıza gelebilecek tüm engebeli yollarda, ( hatta yol olmayan yerlerde) Yerden yüksek olması avantaj sağlıyor. Sağlam çıktı araç...

19. meseregan

Terleme Sorunu Hakkında

İnşallah kardeşim, doğadan mahrum kalmak cidden zor bir şey. Bahsettiğim markalarında kendi içlerinde bir sürü ayrımı var. Yapacağınız aktiviteye de uygun olması gerekiyor kıyafet. İşi iyi bilen biri size yardımcı olabilir. Outdoor mağazaları personelleri bu işleri iyi bilirler. Hayırlısı...
  20. meseregan

Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m

Ynt: Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m Bu tarz geziler için kucuk 4x4 ler çok kullanışlı ayrıca yakıt avantajı da ayrı bir konu. Bende düşünüyorum küçük bir 4x4. Konumuza dönecek olursak, yüksek rakımlarda kamp atmak cidden müthiş oluyor. Sabah uyandığında insan çivi gibi oluyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri