Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: wrangler hakkında bilgi ?
merhaba
guzel arac ama siz aracı kullanır ken ailecek mı kullancaksınız yok tek başınıza mı çamur a dalacaksınız bunuda duşünün.
sizin paylaştığınız da diğer arkadaşın paylaştıgı linkde guzel araçlar.
Jeep e arazi için diyecek yok.
güzel günlerde inşaallah...
Ynt: Mercedes g almaya karar verdim
arkadasım hosgelmıssın
bence 20 30 bın lık alıp kalanı ıle guzel ce masraf yap
sıfır arac almıyorsun ne kadar temız deselerde araca mutlaka masraf cıkacakdır.
en kısa zamanda gonlunce arac alman dılegıyle
Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye
sen cozumu bulmussun kardesim.
benim ki standart 16 inc lastikler.
yukseltme alcaltma hic bir sey yok.
agiz tadiyla gule gule bin insaAllah.
sevgiler
kardesim senin aracda sorun var ben sehir ici trafiginde bir isikdan digeri giderken dahi gaz pedalini paspasla bulustururken bu tuketimi gormedim bu halde 17 litre yakit tuketimi oluyor normal kullanimda 15 litre
hele sehir disi yolculukda araci 120 ye...
2010 modelinde savrulma felan ben yasamadim hoplama ziplamaya gelince arabanin kendi kendi kendine bir hopladigi yok. ben dikkat ediyorum eve giderken yol uzerinde bir cukur hat var orada butun araclar zipliyor. bu arac hem konfor hem arazi icin oludugundan...
duydugunuz sey 2008 modelden onceki kasa icin gecerli yani kasa yani 2008 den bu yana kapi icinde grand chorekee dekin aynisi kumandalar
benim liberty konu basligi altin ve jeep genel sayfalarinda
ilk aslanim
diye yol izlenimler var bulup inceleye bilirsiniz.
merhaba
bende 2010 liberty benzinli var 3.7 v6
otomobil ile farkli ve ayni olan seyi su ki otomobilleler ile uzun yolda rahatlikla ralli yapiyorum.
kotu tarafi ise bir suv olmasindan mi yoksa baska bir sebebden mi buluamadim cozumunu cukurlarda cok rahatsiz...
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
valla kardesim
helal olsun diyemiyeceksiniz
inanin turkiyeden arac alacak olsam diye dusundugumde o fiyatlar ne oyle diyip hemen 95-98 arasi grand cherokee ler ile ilgileniyorum.
Allah yoneticilerimize aracdan aldigi vergiden vazgeyi hos gosterip...
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
2010 Jeep cherokee sport 3.7lt v6 motor
sehirdisi 160 km/h hiz ile 14-15 litre 120 km/h hiz sabitleyici kullandigimda 9 litreye kadar dustugunu gordum.
sehir icide sert kullandigim icin 17 lt ortalama yakit tuketimi var.
tabii ben Mekke de yasiyorum...
Ynt: rubicon 2.8'in artıları eksileri
full time 4*4 arac alacak olursa adres cherokee ve grand cherokee dir.
bu araci asfaltta 4*4 neden kullansin 4*2 modunda kullacak bu nedenle kasma olmayacak. kastin karda yagmurda sehir ici ise 4low degil 4higt secenegi ile kullana bilir be 50 km civarina...
Ynt: rubicon 2.8'in artıları eksileri
merhaba
jeep.com un resmi sitesinde 2010 yili icerisinde wrangler ile toyota fj cruiserin bagimsiz bir kurulus sonucu yapilan testin galibi wrangler idi.
yanilmiyorum 4*4 low 1:4 oraninda tekerlere tork dagitimi yapiyor.
bu oran 2010 chereokee ve grand...
Bedelsiz İthalat
1. Bedelsiz İthalat nedir ?
Bedelsiz ithalat, bedeli için Türkiye’den döviz transferi yapılmadan, yurt dışında kazanılarak tasarruf edilen ve yurda getirilmesi mecburi olmayan kazançlar ve tasarruflarla satın alınan eşyanın Türkiye’ye ithal edilmesidir.”Bedelsiz İthalat”...