Mercedes g almaya karar verdim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güvenç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,914
G

güvenç

Ziyaretçi
Selam arkadaşlar..mercedes g serisi hastalığı başladı bu son 3 aydan beri ve bu siteyede üye olmaya karar verdim..yaklaşık 40 bin tl param var..ve bir g serisi araç almak istiyorum..sizce 20-30 arası bi araç alıp geri kalan 10 ni masraf yapmak mı mantıklı..yoksa 35 40 bine direk bi g serisi araç almak mı..forumdaki herşeyi okudum..arkadaşların tavsiyeleri 90 model ve üzeri ama hiç bir araba satış sitesinde bulamadım gd300 , 290 , 280 ler çok hoşuma gitti açıkcası..kenan imirzalıoğlunun kullandığı araçta süperdi gerçekten..=)) sahhibinden.com da şöyle bi araç buldum nasıl acaba (görünüşü güzel gibi)? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-g-tamamen-2010-makyajli-86-model-g-dizel-bakmadan-gecme-37893889/detay...;) TEŞEKKÜRLER...

Etiketler
Ynt: Mercedes g almaya karar verdim

arkadasım hosgelmıssın
bence 20 30 bın lık alıp kalanı ıle guzel ce masraf yap
sıfır arac almıyorsun ne kadar temız deselerde araca mutlaka masraf cıkacakdır.

en kısa zamanda gonlunce arac alman dılegıyle

teşekkür ederim..işte araştırıyorum..daha araç bulamadım..sahibinden.com dakiler hem uçmuşlar hemde gd300 . 290 . 280 yok..dizel otomatik arıyorum..işallah bulurum..=))

slmlar
ayni sekilde bende g serisine gonul verdim
ama bircok kusku var araclar en az 20 yasinda,hor kullanim buna bagli olarak aracta metal yorgunlugu,paslanma,zor parca bulunmasi vs vs
buldugum cozum sudur ki eski bir arac alip hurda bir mercedes ile icini ve disini revizyon yapma ama bunun icin yeterli vakit,nakit ve de ii bir usta gerekli
saygilarimla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri