Arama sonuçlarınız

1. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? İsteyen sorabilir..

2. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? netten araştırdım baraj olduğu belli.. 2008 de yapımı devam eden..birde tabiki sizin bölgeniz..
  3. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Köprübaşı Barajı..

4. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tebrikler diyorum..Herzamanki hız.. Pek bilmezler Patriça yolunda..
  5. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Rumlardan kalma çok eski bir çeşme..hala kullanılıyor.. Geçen gün su almaya gittiğimde çektim.

6. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi?

7. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Nokta atışı ozaman... Hisarönü körfezi..Selimiye köyü..
  8. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Geldim atayım ozaman..Akyaka olabilirmi..
  9. anerkad

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Öykü, yüzyillar önce gözlemlenen bir olayı nakletmektedir: Bir keşiş araştırma yapmak için bir köye gitmişti. Önce o köyün mezarlığına girdi. Çünkü kültürlerin, yaşam felsefesinin böyle yerlerde gizli olduğuna inanıyordu. Gözleri birden mezartaşlarının üzerindeki rakamlara...

10. anerkad

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Hiç taktırmadım sorunda yaşamadım. Ancak arazide stepne sürttü birkaç kere, taktırırsanız daha sıkıntı olur kanısındayım.

11. anerkad

Araç mı ? Lastik Mi ?

Ynt: Araç mı ? Lastik Mi ? Dmax 2007, lastiklerim orijinal lastikler 40.00 de araç. bende yaşamaya başladım ıslak zeminlerde tutunamamaya. lastiklerin dişlerinden ziyade sertleşmesinden sanırım. Asfalt lastiği olmasına rağmen hiç sorun yaşamıyordum. ayrıca eski kamyoncuyum.
  12. anerkad

Volkswagen Minibüs Karavan

Ynt: Volkswagen Minibüs Karavan 750 altına düşer sanırım.Yada birtürlü düşürürüz. Ehliyette sorun yok. Yani 750 kg mı geçmediği zaman hiçbir belge istenmiyor herhalde. Aracı trafikten düşürmek yeterli sanırım.

13. anerkad

Ynt: Volkswagen Minibüs Karavan Aracın şuanki ruhsatta yazan ağırlığı 1300 kg bu ağırlığın büyük bölümü motor ve yürüyen gibi düşünülebilir.
  14. anerkad

Ynt: Volkswagen Minibüs Karavan Düşündüğüm böyle bir uygulama trafikte resmiyete nasıl dönüştürülebilir.Kestikten sonra ne kalırki sevgili orsaalabanda.
  15. anerkad

Ynt: Volkswagen Minibüs Karavan sevgili Levent, Esas neden vergi vs değil.ısuzu dmax aracım var,minibüsümü karavan olarak kullanmayı düşünmüştüm.Yazları uzun seyahatler için. Prosüdür hakkında bilgisi olan varmıdır.

16. anerkad

Ynt: Volkswagen Minibüs Karavan Sevgili insel, kıymak değil zaten kullanmıyorum ancak seviyorum aracımı. böylece vergi sigorta vs ödemeden bende kalıcak herşeyi güzel döşeme falan yaptırmıştım.
  17. anerkad

75 model volkswagen t2 minibüs'üm var.Satmaya kıyamıyorum,kullanmıyorumda. Çok örneğini gördüm yabancı sitelerde, motor yürüyeni iptal edip çekme karavan yapabilirmiyim. Trafikte acaba bir problem veya belge nasıl alınır.
  18. anerkad

Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... Evet İstanbuldayım.Rahatsız ederim geldiğimde. 0532.2153264 Engin

19. anerkad

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... Bende gidemedim son senelerde.Çocukluğum geçti yeniçiftlik yazlıkta. İlkokulu tekirdağ da okudum 4'e kadar.Öğretmen olması sebebiyle anne babamın. Bende alevi değilim bu arada. Sevgiyle.
  20. anerkad

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... Ertan bey,benimde çeşmeli'de yerim var.Yeniçiftlikte yazlığım olduğundan almıştım 2006 da,ancak pek ilgilenemedim. zeytin ceviz fidanları diktim.Köyün içinde yerim,çok tanıdığım var köyde,iyi insanlardır. Hatta Muharrem baba ile tanışmanızı isterim.Köyün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri