Arama sonuçlarınız

1. B

Lada Nivaya Tavan Bagajına Takabileceğim Sis Farı Yada Projektör İçin Yardım

2000 model 1.7 beyaz renk lada nivaya uzağı gösterecek sis farı yada projektör lütfen yardım

2. B

izmirden cj6 için yardım

formları okudukça daha çok kafam karıştı netteki satılık ilanlarının bazılarında 2000 yada 2500 cc motorlar görüyorum cj 5-6 larda araçların resimdeki görüntüleri iyi sahipleriyle görüşünce (kimse benim yoğurdum ekşi demez) mantığıyla anlatılıyor araçlar çevremdede bu tarz aracı olan kimse yok...
  3. B

izmirdeki cj kulanıcıları tavsiye

ikinci araç olarak cj6 almak istiyorum yakıtı vergisi ve bakımı hakkında yardımlarınızı bekliyorum (arazi ağırlıklı asfaltta da kullanılacak çok zorlu araziye girilmiyecek keyfekeder zaman geçirme amaçlı birazda yakışıklı bi cj olsun istiyor insan ama son zamlar düşündürüyor) şimdiden teşekkürler.

4. B

selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi

yardımlarınızı bekliyorum son zamlarıda baz alarak şimdiden teşekkürler.ikinci araç olacak şehir içi arazi asfalt karışık binilecek ağır arazi ye girebileceğimi sanmıyorum arkadaşlarla keyifli zaman geçirmek amaçlı bir araç olacak tabi bide biraz yakışıklı olsun istiyor insan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,199
Kayıtlı Üye Sayımız
167,071
Kaydolan Son Üyemiz
#Redkitt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR