Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi
"Büyütme gücü ve görüntü netliği açısından tatmin edici bir sonuç sağladığı için 7x30 günışığında en çok kullanılan dürbün tipidir. Gece kullanımı içinse, aynı tip dürbünün 50mm açıklığa sahip modelleri tercih edilebilir." bu bilgiye katılıyor...
Bir sitede "Dürbün alırken dikkat edilecek hususlar" başlığı altında bu pratik bilgilere yer verilmiş. Bu niteliklere haiz olan ve memnun kalınan marka ve model tavsiye edebilen arkadaşlar paylaşımlarını bekliyorum.
Teknik açıklamaların akabinde...
Murat bey, hangi tip diye sormuşsunuz ama bahsetttiğim ama en uygunu olan tip hangisidir bilmiyorum. Ortalıkta bir sürü marka ve fiyat aralığında dürbün var ama hangisi olması gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.
Merhaba, Gaziantep'te yaşıyorum. Bu civarda. özellikle doğuya doğru yaptığım seyahatlerde yırtıcı kuşların üzerimiz de döndüklerini görüyorum. Bazı turistik haritalarda da bu yöre kuş gözlem yeri olarak gösteriliyor. Araziye çıktığımda böylesi bir durumla karşılaştığımda hep "Ah bir dürbün...
Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı?
Türker bey, yakın ilginize çok teşekkür ederim. Zaman ayırdınız. Resimler oldukça fikir verici. Midland Alan 278 ve S9 plus anten siparişi verdim. Sanırım yarın elimde olacak. Bir de (her ihtimale karşı) yağmur...
Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı?
Tar otodan 2" yükseltme kiti sipariş ettim. Kargoyla gönderdiler. Antep'te jeep ustamıza taktırdım.
Ynt: CB Telsiz Seçimi
Ali bey, aracımın fotoğraflarını eklediğim link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69974.new#new
( turkeyradiooperators ) adresi nedense hata veriyor siteye giremiyorum. Bu nedenle burada yayımlayabiliyorum.
Saygılarımla.
Arkadaşlar, 94 model xj'mi alalı bir ay kadar oldu. Tüm bakımları (mekanik, motor, elektirk vb.) bakımları yapıldı. 2" yükseleme, lastikler yenilendi. Sıra geldi telsiz bağlantısına. Açıkçası elektronik konusunda da pek bir bilgim yok. Aracıma cb telsiz montajı için önerilerinizi almak...
Ynt: Restorasyon bitti :)
Hiç arazide deneme şansınız oldu mu? Veya şehir içinde de ani güç gerektiğinde veya benzeri yüklenmelerde lpg nin performansını değerlendirebilir misinz? Ben de 94 model xj var? Lpg taktrıma konusunda tereddütüm var . Bu nedenle soruyorum.
Ynt: 400 Kanal CB , Kutusunda PRESIDENT JACKSON, Takas olabilir,
Ali bey, bu markada Türkçe kullanım klavuzu var mı? Bu model yeni başlayan için araçta teknik olarak fazla mı detaylı olur? Ne dersiniz?
Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?
Ali bey ben sizden böyle bir yardım rica etsem araç üzerinde çekeceğim fotoğraflardan özellikle istediğiniz, bir yön, bölge, açı var mı? teşekkür ederim
www.turkeyradiooperators.org web sitesinde de görüşmek dileğyile.
Ynt: CB Telsiz Seçimi
Ali bey, merhaba. Sizin yönlendirmenizle Tevfik beyle de geçen gün telefonda tanıştım. Türkiye radio operatörleri sayfasına üye oldum Bilgilerden ziyadesiyle istifade ettim.Tereddüt ettiğim bir konuyu sizinle payalaşmak istedim. Off road aracım da kullanmak için Alan 48...