Arama sonuçlarınız

1. judge

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi "Büyütme gücü ve görüntü netliği açısından tatmin edici bir sonuç sağladığı için 7x30 günışığında en çok kullanılan dürbün tipidir. Gece kullanımı içinse, aynı tip dürbünün 50mm açıklığa sahip modelleri tercih edilebilir." bu bilgiye katılıyor...

2. judge

Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi Bir sitede "Dürbün alırken dikkat edilecek hususlar" başlığı altında bu pratik bilgilere yer verilmiş. Bu niteliklere haiz olan ve memnun kalınan marka ve model tavsiye edebilen arkadaşlar paylaşımlarını bekliyorum. Teknik açıklamaların akabinde...
  3. judge

Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi Murat bey, hangi tip diye sormuşsunuz ama bahsetttiğim ama en uygunu olan tip hangisidir bilmiyorum. Ortalıkta bir sürü marka ve fiyat aralığında dürbün var ama hangisi olması gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.

4. judge

Merhaba, Gaziantep'te yaşıyorum. Bu civarda. özellikle doğuya doğru yaptığım seyahatlerde yırtıcı kuşların üzerimiz de döndüklerini görüyorum. Bazı turistik haritalarda da bu yöre kuş gözlem yeri olarak gösteriliyor. Araziye çıktığımda böylesi bir durumla karşılaştığımda hep "Ah bir dürbün...
  5. judge

94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı?

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? Türker bey, yakın ilginize çok teşekkür ederim. Zaman ayırdınız. Resimler oldukça fikir verici. Midland Alan 278 ve S9 plus anten siparişi verdim. Sanırım yarın elimde olacak. Bir de (her ihtimale karşı) yağmur...

6. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Ali bey, Tevfik beyin sitesinde bir problem mi var? İki gündür siteye giriş hata veriyor.

7. judge

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? Tar otodan 2" yükseltme kiti sipariş ettim. Kargoyla gönderdiler. Antep'te jeep ustamıza taktırdım.
  8. judge

Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

Ynt: Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler dizzet bey, dodikler uydu mu? rahat takılabildi mi? memnun kaldınız mı?
  9. judge

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? Umut bey öncelikle ilginize teşekkür edrim. Aracım 94 xj. Fotoğraflarını da ekledim. Linki veriyorum: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69974.new#new aselsanın fotoğrafları yayımladığı sitesi mi var? Bilmiyorum. Adresi verebilirseniz ben de...

10. judge

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? Peki, arazideki salınımlarda anten kasaya vurmuyor muydu?

11. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Ali bey, aracımın fotoğraflarını eklediğim link; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69974.new#new ( turkeyradiooperators ) adresi nedense hata veriyor siteye giremiyorum. Bu nedenle burada yayımlayabiliyorum. Saygılarımla.
  12. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Türker aracımın fotoğraflarını eklediğim link; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69974.new#new sağlıcakla kalın...

13. judge

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? işte bir kaç fotoğraf daha...
  14. judge

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? ayrıntılı fotoğraflarını eklemeye devam ediyorum..
  15. judge

Arkadaşlar, 94 model xj'mi alalı bir ay kadar oldu. Tüm bakımları (mekanik, motor, elektirk vb.) bakımları yapıldı. 2" yükseleme, lastikler yenilendi. Sıra geldi telsiz bağlantısına. Açıkçası elektronik konusunda da pek bir bilgim yok. Aracıma cb telsiz montajı için önerilerinizi almak...

16. judge

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Hiç arazide deneme şansınız oldu mu? Veya şehir içinde de ani güç gerektiğinde veya benzeri yüklenmelerde lpg nin performansını değerlendirebilir misinz? Ben de 94 model xj var? Lpg taktrıma konusunda tereddütüm var . Bu nedenle soruyorum.
  17. judge

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Atiker takmışsınız memnun musunuz?
  18. judge

400 Kanal CB , Kutusunda PRESIDENT JACKSON, Takas olabilir,

Ynt: 400 Kanal CB , Kutusunda PRESIDENT JACKSON, Takas olabilir, Ali bey, bu markada Türkçe kullanım klavuzu var mı? Bu model yeni başlayan için araçta teknik olarak fazla mı detaylı olur? Ne dersiniz?

19. judge

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? Ali bey ben sizden böyle bir yardım rica etsem araç üzerinde çekeceğim fotoğraflardan özellikle istediğiniz, bir yön, bölge, açı var mı? teşekkür ederim www.turkeyradiooperators.org web sitesinde de görüşmek dileğyile.
  20. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Ali bey, merhaba. Sizin yönlendirmenizle Tevfik beyle de geçen gün telefonda tanıştım. Türkiye radio operatörleri sayfasına üye oldum Bilgilerden ziyadesiyle istifade ettim.Tereddüt ettiğim bir konuyu sizinle payalaşmak istedim. Off road aracım da kullanmak için Alan 48...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.