Arama sonuçlarınız

1. judge

1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması

Ynt: 1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması benim aracım 94 model XJ. Kumandanın plastik dış kabında hasar var. İçi sağlam. Dış kabını temin edip, iç donanımını nakletmem gerekiyor. Ebay da 40 dolara bulduk. Ama nakliyesi falan derken oldukça tuzlu. Türkiye de temini mümkün değil mi...

2. judge

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım bu uygulama size ne kadara mal oldu?
  3. judge

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım Merhaba, sorunu giderebildiniz mi? teşhis doğru muymuş?

4. judge

Ynt: 1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması siz yeni kumandayı nasıl temin ettiniz? sevisten mi? haricen mi? bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim?
  5. judge

Ynt: 1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması teşekkür ederim.

6. judge

Ynt: 1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması hayırlı olsun. Peki ücret olarak ne istediler?

7. judge

Ynt: 1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması aynı sorunu ben de yaşıyorum. Siz serviste söylenen rakama yaptırabildiniz mi?
  8. judge

XJ için arka stepne demiri ve tampon yaptıracağım

Ynt: XJ için arka stepne demiri ve tampon yaptıracağım sitede mevcut olan resimler nerede göremedim. yardımcı olabilir misiniz? teşekkür ederim.
  9. judge

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt takipteyim... ;)

10. judge

Aranıyor - Temiz XJ 4.0

Ynt: Aranıyor - Temiz XJ 4.0 Hulusi bey, yeni üye olduğum için sanırım; ne mail adresinizi görebildim, ne de size özel mesaj atabiliyorum. Bana gönderdiğiniz maili okudum. Telefonunuzu not ettim. İlk fırsatta sizi arıyacağım. Araca ait başkaca fotoları var mı? Mailime gönderir misiniz? İçiyle...

11. judge

Aranıyor - Temiz XJ 4.0

Ynt: Aranıyor - Temiz XJ 4.0 Egemen bey mail adresime blgileri gönderebilirsiniz. (Tel, fotolar, araç hakkında ayrıntılar vb.) Tşk ederim.
  12. judge

Aranıyor - Temiz XJ 4.0

Ynt: Aranıyor - Temiz XJ 4.0 Hulusi bey, aracınızın ayrıntılı fotoğraflarını rica edebilir miyim. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz. Özel olarak göndermek isterseniz mail adresime gönderebilirsiniz. Size mail göndermek istedim. Ancak hata veriyor sistem.

13. judge

Satılık Toyota Land Cruiser FJ40

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser FJ40 Merhaba, hayırlı satışlar dilerim. Ancak verilen adres açmadığından fotoları göremedim. :(
  14. judge

Aranıyor - Temiz XJ 4.0

Ynt: Aranıyor - Temiz XJ 4.0 Merhaba Efe bey, araç alma arifesindeyim. Aracınız hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isterim. Yeni üyelerden olduğum için sanırım doğrudan mesaj gönderemiyorum. Size aşağıda mail adresimi veriyorum bilgi ve fotolarını gönderirseniz sevinirim. mbudakunal@hotmail.com
  15. judge

Aranıyor - Temiz XJ 4.0

Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi satılık xj 4.0 kare kasa jeep arıyorum. Sitedeki ilanlar arasında satılık göremedim. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

16. judge

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar merhaba! Adım Mehmet Budak ÜNAL. 38 yaşındayım. Gaziantep'teyim. Enduro motosikletimden sonra offroad benim için bir başka mutluluk kaynağı. Şimdilik aracım yok. Ancak alma arifesindeyim. Yani, karar aşamasındayım desem daha doğru olur. Uzun lafın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR