Arama sonuçlarınız

1. judge

ACİL!!!

1994 MODEL XJ CHEROKEE'MİN ARIZA SOKETİ (TEST SOKETİ) NEREDE KİMSE BULAMADI? BİLENİNİZ VAR MI? ARACIMIN ROLANTİDE VE GAZ VERİRKEN GAZ KESME SORUNU VAR, ARACIMDA AYNI ZAMANDA LPG DE VAR. ANCAK BU SORUNU HER İKİ YAKIT KULLANIMINDA DA YAPIYOR. ARIZAYI TARİF ETMEM GEREKİRSE; ROLANTİDE VE BELLİ BİR...

2. judge

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

Merhaba, Gaziantep'te yaşıyorum. Bu civarda. özellikle doğuya doğru yaptığım seyahatlerde yırtıcı kuşların üzerimiz de döndüklerini görüyorum. Bazı turistik haritalarda da bu yöre kuş gözlem yeri olarak gösteriliyor. Araziye çıktığımda böylesi bir durumla karşılaştığımda hep "Ah bir dürbün...
  3. judge

94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı?

Arkadaşlar, 94 model xj'mi alalı bir ay kadar oldu. Tüm bakımları (mekanik, motor, elektirk vb.) bakımları yapıldı. 2" yükseleme, lastikler yenilendi. Sıra geldi telsiz bağlantısına. Açıkçası elektronik konusunda da pek bir bilgim yok. Aracıma cb telsiz montajı için önerilerinizi almak...

4. judge

Aranıyor - Temiz XJ 4.0

Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi satılık xj 4.0 kare kasa jeep arıyorum. Sitedeki ilanlar arasında satılık göremedim. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR