Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü)
selam.burda bişey danışmak isterim.
x x x off-road kulübü,y y y off-road kulübü vs.bu kulüpler kendilerine göremi,yoksa bir federasyona veya dernege göremi belirleniyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.
1997 model 3.9 v8 167000km de.
159000km de bursada özel bir serviste motoru sıfırlanmıştır.faturası mevcuttur.
lpg vardır.tuv 9.ay 2013 e kadardır.
üzerindeki ekipmanlar 6 ay içinde yapılmıştır.
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu
araç stıkerlarını nasıl temin edebilecegiz?birde çekim yaptığınız sehirlerde katılabilme şansımız varmıdır...
bilgilenme ve eğlenme adına.teşekkürler şimdiden kolay gelsin tüm parkurlarda.....
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu
bir yıldır off-road sporuyla uğraşmama ragmen.bir yıldaki gelişmeler beni çok sevindiriyor.
bu spora gönül veren,bilgilendiren,bize yol gösteren arkadaşlara teşekkürler.....
gerçek takibe devam...
Ynt: rrc yakıt ve masraf konusu;
şimdiye kadar yaptıgım ölçümlerdeki sonuçlar.enson geçen hafta bujileri hava filtresini degiştirdim arabanın çekişi degişti.sanırım şu an 25 litre civarına düşecek.
yakıt birde arabanın genel bakımıyla ilgili tabi.arkadaşta 2001 3.9 v8 var.sadece gezilerde...
Ynt: rrc yakıt ve masraf konusu;
Selam Oktay.nasılsın Fatih ben.bi land sevdası sezdim.
oktay şöyle söyleyim 20 lt civarı diye biliyorum.cherokelere göre oldukça yüksek rakam.
benim disco1 100 km de 30-35 litre lpg yakıyor oda normal koşullarda arazide 40litreyi geçiyor diyebilirim.tabi 3.9 v8...