Arama sonuçlarınız

1. cabriosss

Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 evet doğrudur.tunalıda esnafım.

2. cabriosss

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 teşekkür ederim arkadaşlar. araç otomatik.
  3. cabriosss

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 teşekkürler...

4. cabriosss

BU ARADA TEL: 0312 467 04 51
  5. cabriosss

...

6. cabriosss

BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü)

Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü) teşekkür ederim Uğur bey bilgilendirme için. hayırlı günler...

7. cabriosss

BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü)

Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü) selam.burda bişey danışmak isterim. x x x off-road kulübü,y y y off-road kulübü vs.bu kulüpler kendilerine göremi,yoksa bir federasyona veya dernege göremi belirleniyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.
  8. cabriosss

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu bilgilendirme için teşekkürler.bu arada çok geçmiş olsun Mert bey.
  9. cabriosss

.

10. cabriosss

fiyatı 23750tl.

11. cabriosss

.
  12. cabriosss

1997 model 3.9 v8 167000km de. 159000km de bursada özel bir serviste motoru sıfırlanmıştır.faturası mevcuttur. lpg vardır.tuv 9.ay 2013 e kadardır. üzerindeki ekipmanlar 6 ay içinde yapılmıştır.

13. cabriosss

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu discodaki lastik markası ve ölçüsü nedir acaba?
  14. cabriosss

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu araç stıkerlarını nasıl temin edebilecegiz?birde çekim yaptığınız sehirlerde katılabilme şansımız varmıdır... bilgilenme ve eğlenme adına.teşekkürler şimdiden kolay gelsin tüm parkurlarda.....
  15. cabriosss

rrc yakıt ve masraf konusu;

Ynt: rrc yakıt ve masraf konusu; aracınız 3.9 v8 mi.birde kullandığınaz lpg sistemi nedir acaba.kazasız günler...

16. cabriosss

Ynt: rrc yakıt ve masraf konusu; istersen buraya yazmayım.telefonlaşalım
  17. cabriosss

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu bir yıldır off-road sporuyla uğraşmama ragmen.bir yıldaki gelişmeler beni çok sevindiriyor. bu spora gönül veren,bilgilendiren,bize yol gösteren arkadaşlara teşekkürler..... gerçek takibe devam...
  18. cabriosss

Ynt: rrc yakıt ve masraf konusu; şimdiye kadar yaptıgım ölçümlerdeki sonuçlar.enson geçen hafta bujileri hava filtresini degiştirdim arabanın çekişi degişti.sanırım şu an 25 litre civarına düşecek. yakıt birde arabanın genel bakımıyla ilgili tabi.arkadaşta 2001 3.9 v8 var.sadece gezilerde...

19. cabriosss

Ynt: rrc yakıt ve masraf konusu; Selam Oktay.nasılsın Fatih ben.bi land sevdası sezdim. oktay şöyle söyleyim 20 lt civarı diye biliyorum.cherokelere göre oldukça yüksek rakam. benim disco1 100 km de 30-35 litre lpg yakıyor oda normal koşullarda arazide 40litreyi geçiyor diyebilirim.tabi 3.9 v8...
  20. cabriosss

Satılık 35" Silverstone MT-117 sport

Ynt: Satılık 35" Silverstone MT-117 sport teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz