Arama sonuçlarınız

1. Makrakanta

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

Konuyu açtım ama takip edemedim sağolsun arkadaşlar yorumlarda bulunmuşlar.Karavanım aldığım günden beri evimin arka sokağında duruyor,çelik cinsinden kalın bir zincir aldım ne olur ne olmaz diye ağaca jantından bağladım.Çeki teşkilatınada yağmurdan etkilenmesin diye kalın naylon sardım öyle...

2. Makrakanta

Bir karavanda standart donanımın dışında, olmazsa olmaz en temel donanım kafa dengi bir eş :)
  3. Makrakanta

Fakir fanlı soba 2000 W kademesinde gayet iyi ısıtıyor.Termostatlı olduğu için devreye girip çıkıyor.Buzdolabının üzerindeki boşluğa koyduk fişinide oradaki prize taktım iyiydi yani.Elektrik bulabileceğimiz yerlerde iyi bir ısınma alternatifi diye düşünüyorum.

4. Makrakanta

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Ben Suzuki sempatizanıyım.Aracım 2004 model Suzuki Grand Vitara 2000 cc ve otomatik vites.Motor torkunu ve gücünü bilmiyorum.İleride karavan alırsam diye çeki demiri olan ruhsata işli olan km düşük bir araç yani bu aracımı 8 ay malum siteyi sık...
  5. Makrakanta

---- 2.aşama .Onur bey bir hafta sonra beni aradı ve karavanın hazır olduğunu bildirdi,istersem faturayı ve teknik belgelerini gönderebileceğini gelmeden önce Denizli de ruhsat ve plakayı çıkartabileceğimi söyledi.Ben de tamam dedim ve belgeler ertesi gün kargo ile geldi. Trafiğe gitmeden önce...

6. Makrakanta

Teşekkürler Sayın Yugun. Yazma isteğim kaçmadan devam edeyim. Erba nın sahipleri Erdoğan bey ve oğlu Onur bey,benimle Onur bey ilgilendi.Önce karavanı boş halde alsam ruhsatını çıkarıp içini kendime göre Denizli de döşesem dedim,Onur bey yaptıramazsınız zorlanırsınız hem fiyatta yapacağımız içi...

7. Makrakanta

Yıllardan beri karavan merakım var.Yıllardır karavan konusunda araştırma yaparım,forumları okurum.Eşimin amaan ben o daracık kutuda yaşayamam deyip karşı çıkması yüzünden hep hayallerimi ertelemiştim.Biraz özele girecek ama günümüzde artık normal bir olay gibi karşılandığından ve birazda burayı...
  8. Makrakanta

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Ynt: Karavan Dolandırıcılarına Dikkat ! Üç dört ay önce bende böyle avrupa ve uygun fiyatlı bir karavan görünce çok heyecanlanmıştım.Sanırım Karadeniz in bir ilçesinde idi.Prensibim iyice araştırmadan hiç bir işe atlamam.Karavanın resmindeki markadan yola çıkarak araştırma yaparken aynı...
  9. Makrakanta

Bu Yazı Tam Bir İtalya Gezi Yazısı Değil, Biraz Anı, Biraz Gezi, Biraz İç Dökme Tarzında Bir Yazı

Ynt: Bu Yazı Tam Bir İtalya Gezi Yazısı Değil, Biraz Anı, Biraz Gezi, Biraz İç Dökme Tarzında Bir Yazı Yazımı beğenip beni cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim.Yukarıdaki ilk bölümü geziden hemen dönüşte yazmış ama daha sonra hevesim kaçınca öyle bırakmıştım.Kimseye de okutmamış herhangi...

10. Makrakanta

100000 Km Altında 2004 - 2005 5 Kapı Grand Vitara Arıyorum

2004 - 2005 Kasa 2000 motor Grand Vitara arıyorum.Malum siteyi takip ediyorum ama belki satma düşüncesi olupta henüz tam karar vermemiş arkadaşlar olabilir diye buraya da yazayım dedim. -KM 100.000 in altında olursa hele 50-60-70 olursa daha iyi olur. - AT veya manuel farketmez. -LPG takılmamış...
  11. Makrakanta

Vitara 3Kapı Jeep Almak İstiyorum - Nasıl Bir Arabadır

Ynt: Vitara 3Kapı Jeep Almak İstiyorum - Nasıl Bir Arabadır Oğlumda 94 model 3 kapı - bende 2000 model 5 kapı JLX var ikisindende çok memnunuz.Şehiriçinde olsun arazide olsun biz çok memnunuz.3 kapının dezavantajı arka koltuklara inip binmesi zor.Devamlı arkaya yolcu alacaksanız tekrar...

12. Makrakanta

Suzuki GV 5 Kapı için Aluminyum Tavan Sepeti

Dün bütün gün araştırmama rağmen bu konuyu görmemiştim çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Tavan barım olmadığı için orjinal bir şekle yakın bağlantı nasıl olur diye araştırıyordum.Bu polyamid ayak işi çok orjinal olmuş.Kendime uygun bir ayak tasarlayıp yaptırabilirim belki. 1-Polyamid...
  13. Makrakanta

Vitara JLX 3 kapý için port bagaj

Ynt: Vitara JLX 3 kapı için port bagaj Bende 5 kapı jlx için üst bagaj düşünüyorum.Bu resimdeki bagaj hoşuma gitti.Bu bagajın 5 kapıya takılmış bir resmini görebilirmiyiz acaba.
  14. Makrakanta

lovato mu atiker mi

Ynt: lovato mu atiker mi LPG taktırmadan şehiriçi benzin sarfiyatını tekrar ölçme imkanınız olursa ölçüp yazıveriniz. LPG taktırdıktan sonrada şu markayı taktırdım, yakıtım şu kadara düştü diye yazarsanız araçlarımız aynı olduğu için benim için yararlı bir veri olacaktır.Saygılar.

15. Makrakanta

lovato mu atiker mi

Ynt: lovato mu atiker mi Arkadaşım aynı sizin araçtan 2000 model manuel vites 1,6 JLX ime bende bu aralar LPG taktırsammı taktırmasammı diye ikilem içindeyim.Çok fazla kullanımım yok zira ayda 400 km anca yapıyorum.Şu anda aracım benzinde güncel olarak, tamamı şehiriçi yoğun olmayan trafik 10...
  16. Makrakanta

2000 Md Vitara 1.6 JLX 5K Düz Vites 215-80-15 AT Lastik İzlenimleri

Ynt: 2000 Md Vitara 1.6 JLX 5K Düz Vites 215-80-15 AT Lastik İzlenimleri Suzukim için Lastik arayışına girdiğim şu günlerde bu araştırma çok işime yaradı.Teşekkürler Abdullah bey.
  17. Makrakanta

195 80 15 ebatlarinda lastik araniyor acil !!!

Ynt: 195 80 15 ebatlarinda lastik araniyor acil !!! Belki bakmışsınızdır ama bu ilana bi bakın isterseniz. http://www.suzuki4x4turkiye.com/viewtopic.php?f=38&t=2064&sid=605f3b2028dd9901fd0362e923e8fe25

18. Makrakanta

Niva için özel yaptırılmış üst bagaj

Niva aracım varken özel yaptırmış olduğum bagaj satılıktır.Kalorifer borusundan etli borudan özel yaptırmıştım.Siyah fırınlı statik boya attırmıştım.Tavan sisi bağlamak için filan yerleri var.Anbar ile başka şehirlere gönderme imkanım var. Fiyatı 275 tl düşünüyorum.Bu fiyata diğer şehirlere...
  19. Makrakanta

Denizli li Gezenbilir cilerin gezi paylaşımları

Foruma yeni üye olmuş Denizli li bir katılımcının Denizli li gezenbilircileri daha yakından tanımaları ve tanışmaları için Denizli ile ilgili paylaşımlara daha kısa sürede ulaşabilmesi için böyle bir başlık açtım. Forumda Denizli ile ilgili benim göremediğim linkleri sizlerde ekleyiniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.