Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım
Tarih belirlenirse Google Earth den yol izlerinden rotayı çıkarıp Gps ile takibini yapabilirim.
Şöyle bir baktım yol izleri görünüyor.
Denizli Fethiye yolundan Seki kavşağından Seki tarafına sapacağız.Temel kasabasına gelince Girdev gölüne doğru kendimizi dağlara vuracağız.Rota belli ama yol uzak.Ayarlanabilirse cumartesi pazar bir gece kamplı olabilir.
Abdullah bey tek araç gitmeye neden soğuk baktığın anlaşılmıştır.Bende neden bu adam tek araç gezmekten çekiniyor dediydim.
Ekibin toplanmasından umudu kestiğim için biz Bozdağ rotasını yeni Suzuki ile pazar gün tek araç olarak yaptık.İnişte kanyon- dere içi karışımı bir yere girdik çok keskin taşlar vardı.Lastik filan patlarsa diye biraz endişelendik ama şükür bişey...
Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model
Tuğra beyin kişiliğine güvenerek servise göstermeden sadece test ederek Latifi aldık.Keyifli bir yolculuktan sonra Denizli ye geldik.Bugün ustama gösterme fırsatım oldu.Tuğra beyin araca ait beyanları doğrultusunda her şey dört dörtlük...
Ynt: Denizli Kamp Alanları
Engin kardeşim Google earthda gezinmek rota çıkarmak koordinat tesbit etmek benim hobilerimin arasında.Sana hertürlü yardımcı olurum.Bu hafta sonu gezisine gelebilirsen gel.
Geçen hafta yapamadığımız Bozdağ gezisini bu hafta sonu 10 eylül pazar günü için güncelliyorum.Katılabilecekler isimlerini yazsınlar.
Maksat doğa gezisi doğaseverleri doğa ile buluştuırmak olduğu için aracı olmayan doğasever arkadaşlarda (benzin...
Perçin bey tanışmasakta suzuki forumlarından sizi tanıyorum merhabalar.
Salda gölü ve çevresi bildiğim bir bölge.Merak ediyorsanız ve gelirseniz bizde buradan katılabiliriz.Salda bize daha yakın 70 km anca.Nivam varken tek araç bir gezi yapmıştık o...
Arkadaşlar hayırlısıyla ramazanı geçirdik .Bayramdan sonraki pazar 4 Eylül 2011 pazar günü ilk gezimizi yapmayı teklif ediyorum.Katılmak isteyenler isimlerini yazsınlar.
Rotamız Tavas Nikfer den Bozdağ kayak merkezine çıkış 2050 metre.Dağın arka...
Ynt: Aydın'dan - Ödemiş Bozdağ'a Ulaşım Rotası Hakkında
Nazilli - Beydağ - Birgi - Bozdağ.Ben bu rotadan gitmiştim ve çok güzel gelmişti.Manzara çeşmeler harika idi.
Ynt: Google Earth ve garmin etrex HC veya HCX ile realtime navigasyon yapabilirmiyiz.
Bu konular ile ilgili forumda çok çeşitli bilgiler mevcut ancak yukarıdaki soruma birebir uyan tam bir bilgi bulamadım.
Buradan alacağım bilgiye göre bir Garmin HC veya HCX alacağım.Ayırdığım bütçe ancak bu...
Amaç Google earth den seçtiğimiz bir bölgeyi arazi aracımızla keşfe çıkmak gezmek fotoğraf çekmek.
Google earthden keşfe çıkacağımız bölgeyi gezdik inceledik GE önbelleğe kaydettik.Gideceğimiz arazi yollarını çizerek rotamızı çıkardık.
Araziye çıktık.Netbooka Garmin GPS HC,HCX veya 60CSX...