Arama sonuçlarınız

1. Makrakanta

Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Girdev gölü rotası içinde ben hazırım.Katılımcı aranıyor.

2. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Tarih belirlenirse Google Earth den yol izlerinden rotayı çıkarıp Gps ile takibini yapabilirim. Şöyle bir baktım yol izleri görünüyor.
  3. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Var var Engin sen hele bi başla gezmeye.

4. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Denizli Fethiye yolundan Seki kavşağından Seki tarafına sapacağız.Temel kasabasına gelince Girdev gölüne doğru kendimizi dağlara vuracağız.Rota belli ama yol uzak.Ayarlanabilirse cumartesi pazar bir gece kamplı olabilir.
  5. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Abdullah bey tek araç gitmeye neden soğuk baktığın anlaşılmıştır.Bende neden bu adam tek araç gezmekten çekiniyor dediydim.

6. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Ekibin toplanmasından umudu kestiğim için biz Bozdağ rotasını yeni Suzuki ile pazar gün tek araç olarak yaptık.İnişte kanyon- dere içi karışımı bir yere girdik çok keskin taşlar vardı.Lastik filan patlarsa diye biraz endişelendik ama şükür bişey...

7. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Gezi katılım olmaması sebebiyle ileriiiiiiii bir tarihe ertelenmiştir.
  8. Makrakanta

SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model Tuğra beyin kişiliğine güvenerek servise göstermeden sadece test ederek Latifi aldık.Keyifli bir yolculuktan sonra Denizli ye geldik.Bugün ustama gösterme fırsatım oldu.Tuğra beyin araca ait beyanları doğrultusunda her şey dört dörtlük...
  9. Makrakanta

Denizli Kamp Alanları

Ynt: Denizli Kamp Alanları Engin kardeşim Google earthda gezinmek rota çıkarmak koordinat tesbit etmek benim hobilerimin arasında.Sana hertürlü yardımcı olurum.Bu hafta sonu gezisine gelebilirsen gel.

10. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Geçen hafta yapamadığımız Bozdağ gezisini bu hafta sonu 10 eylül pazar günü için güncelliyorum.Katılabilecekler isimlerini yazsınlar. Maksat doğa gezisi doğaseverleri doğa ile buluştuırmak olduğu için aracı olmayan doğasever arkadaşlarda (benzin...

11. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Perçin bey tanışmasakta suzuki forumlarından sizi tanıyorum merhabalar. Salda gölü ve çevresi bildiğim bir bölge.Merak ediyorsanız ve gelirseniz bizde buradan katılabiliriz.Salda bize daha yakın 70 km anca.Nivam varken tek araç bir gezi yapmıştık o...
  12. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Arkadaşlar hayırlısıyla ramazanı geçirdik .Bayramdan sonraki pazar 4 Eylül 2011 pazar günü ilk gezimizi yapmayı teklif ediyorum.Katılmak isteyenler isimlerini yazsınlar. Rotamız Tavas Nikfer den Bozdağ kayak merkezine çıkış 2050 metre.Dağın arka...

13. Makrakanta

ALINIK EL GPS.Garmin HC veya HCX modellerinden

Ynt: ALINIK EL GPS.Garmin HC veya HCX modellerinden Konu silinebilir.
  14. Makrakanta

Ynt: ALINIK EL GPS.Garmin HC veya HCX modellerinden Konu silinebilir.
  15. Makrakanta

Aydın'dan - Ödemiş Bozdağ'a Ulaşım Rotası Hakkında

Ynt: Aydın'dan - Ödemiş Bozdağ'a Ulaşım Rotası Hakkında Nazilli - Beydağ - Birgi - Bozdağ.Ben bu rotadan gitmiştim ve çok güzel gelmişti.Manzara çeşmeler harika idi.

16. Makrakanta

Garmin HC veya HCX modellerinden elinde olupta satmak isteyen arkadaş varsa talibim.
  17. Makrakanta

Garmin HC veya HCX modellerinden elinde olupta satmak isteyen arkadaş varsa talibim.
  18. Makrakanta

Google Earth ve garmin etrex HC veya HCX ile realtime navigasyon yapabilirmiyiz.

Ynt: Google Earth ve garmin etrex HC veya HCX ile realtime navigasyon yapabilirmiyiz. Bu konular ile ilgili forumda çok çeşitli bilgiler mevcut ancak yukarıdaki soruma birebir uyan tam bir bilgi bulamadım. Buradan alacağım bilgiye göre bir Garmin HC veya HCX alacağım.Ayırdığım bütçe ancak bu...

19. Makrakanta

Google Earth ve garmin etrex HC veya HCX ile realtime navigasyon yapabilirmiyiz.

Amaç Google earth den seçtiğimiz bir bölgeyi arazi aracımızla keşfe çıkmak gezmek fotoğraf çekmek. Google earthden keşfe çıkacağımız bölgeyi gezdik inceledik GE önbelleğe kaydettik.Gideceğimiz arazi yollarını çizerek rotamızı çıkardık. Araziye çıktık.Netbooka Garmin GPS HC,HCX veya 60CSX...
  20. Makrakanta

Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl

Ynt: Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl Merhabalar.İlan güncelmidir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.