Arama sonuçlarınız

1. Makrakanta

Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Rahat gidilir İsmail bey.Bizim araçlarda standart sayılır zaten.Gerçi Abdullah bey yeni yükseltme yaptı bir basamak atladı ama.Benim araç standart.Zaten offroad yapmıyoruz.Amaç binek araçlarla gidilemeyen yerlerde arazili araçlarımızla doğa gezisi...

2. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım İsmail bey hoşgeldiniz. Abdullah bey yukarıdaki rotayı ramazandan sonra eylül içinde yapalım inşallah.Geçen gün GE den baktım tekrar rotaya,dere içlerinden geçen güzel bir rota.
  3. Makrakanta

satılık GMN sieera 1987

Ynt: satılık GMN sieera 1987 Hey koçum be.Bu aslanla bir pazar beraber olmak isterdim. Sahibindendeki ilana 3800 kişi gözatmış.Onlara 10 tl ye ormanda çamurda kısa bi tur attırılsa 3800x10=38000 ediyor.

4. Makrakanta

93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU

Ynt: 93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU Aynı araçtan benimde var.Benimkide aynı yakıyor.Lpg sırf şehiriçi kullanım 40 kuruş filan yakıyor.
  5. Makrakanta

Suzuki İspanyol mu Japon mu ?

Ynt: Suzuki İspanyol mu Japon mu ? Adalı bey en güzel öğrenme şekli yukarıdaki gibi sayfaları okumanız. Okudukça kafanız karışacak.Okudukça bulanacak. Bir müddet sonra zaman ilerledikçe kafanızda birşeyler netleşmeye başlayacak ve bir Suzuki sahibi olacaksınız. Ben 50 küsur sayfayı bir ayda...

6. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Nivam varken bu rotayı çıkarmıştım gitmek nasip olmamıştı.Havalar biraz düzelsin inşallah beraber gideriz.Kulenin rakımı 1750 metre filan.

7. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım 1- Abdullah Apaydın - Suzuki Vitara 1.6 JLX 2000 md. - Standart donanım 2- Olgun Candan - Dacia Duster - 4x4 3- Metin Dönmez - Suzuki vitara 1,6 jlx 1994 model - Standart donanım. Doğa gezilerine hazırım.Denizli çevresindeki...
  8. Makrakanta

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım O listeden bişey çıkmadı.İnşallah bu listeden çıkar.
  9. Makrakanta

Alınık Suzuki Vitara

Ynt: Alınık Suzuki Vitara Araç temiz görünüyor.Motoru ve yürüyenide genel görüntüsü gibi iyiyse alınabilir.Ancak dediğim gibi bu aracın taban ederi 11000 tavan ederi 12500. Satıcı bu araca 11000 yazsa kısa sürede satardı.12500 e satabilmesi için ya meraklı biri denk gelmesi lazım yada uzun...

10. Makrakanta

Alınık Suzuki Vitara

Ynt: Alınık Suzuki Vitara Otomatik vitesi özel olarak aramadım.Araç bakınırken nasipmiş aldık geçtik.AT şehiriçinde baya kolaylık oluyor arazidede 4L - L kullanınca sorun olmuyor.

11. Makrakanta

Alınık Suzuki Vitara

Ynt: Alınık Suzuki Vitara Ben 2 ay önce 1994 model 3 kapı AT 12.000 tl ye aldım.500 - 1000 tl filan pahalı aldığımı düşünüyorum.Daha sonra sitede 3 kapı daha yüksek modelde hemde yapılı araçlar 12500 13000 tl ye satıldı. Bahsettiğiniz araç üzerinde ekstraları yoksa 11.000 e alabilirseniz...
  12. Makrakanta

1994 mod.3 kapı VİTARA aldım.Bi bakıverirmisiniz lütfen.

Ynt: 1994 mod.3 kapı VİTARA aldım.Bi bakıverirmisiniz lütfen. Aracı forumdan bir üstadın görmesi iyi olmuş.İçim rahatladı.Forumdan okuduklarım kadarıyla Kanada malına sıcak bakmasamda nasip buymuş.Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

13. Makrakanta

1994 mod.3 kapı VİTARA aldım.Bi bakıverirmisiniz lütfen.

Lada Niva ile başlayan 4x4 merakım suzuki ile 2.aşamaya geçmiş durumda.1994 model 3 kapı A/T bir suzuki aldım.Her ne kadar bu forumdaki suzuki alırken dikkate alınacaklar bölümünü okusamda alış hikayem biraz ezbere oldu.Kendim Denizli deyim netten İstanbul da bulduğum aracı İstanbul da oturan...
  14. Makrakanta

BorPower hakkında düşünceleriniz lütfen...

Ynt: BorPower hakkında düşünceleriniz lütfen... Konuyu hortlatıyorum ama bu tür katıkların hepsi para tuzağıdır.Kendim yedek parça ve yağ sektöründeyim ve yağ katığıda satıyorum.Ancak hiç aracıma kullanmadım.Satarken banada soruyorlar abi faydası varmı bunların diye.İnsanlar soruyor bende...
  15. Makrakanta

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Seyirci olarak orada olmak isterdim. ;)Ben kendi Nivama kıyıp sokamazdım bööle yerlere.

16. Makrakanta

SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI

Ynt: SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI 1994 modelini 3K otomatik 1 hafta önce 12000 tl ye aldım.Sanırım 1000 tl pahalı aldım.Sizin aracın ilanını sonradan gördüm.Aracın net çekilmiş ayrıntılı fotoları iç dş motor aracın satışını hızlandırıyor.Benim 2006 lada nivam vardı.Sahibindende...
  17. Makrakanta

İstanbul Avrupa yakasında Vitara ya baktıracağım bir usta tavsiyesi lütfen.

Ynt: İstanbul Avrupa yakasında Vitara ya baktıracağım bir usta tavsiyesi lütfen. Google earth den baktım bizim kayınbiradere en yakın eksper oto Serkan bey galiba.Oraya göstersin bakalım yarın.İnşallah aracın bir problemi yoktur aracı alırız. Teşekkür ederim arkadaşlar.
  18. Makrakanta

Ynt: İstanbul Avrupa yakasında Vitara ya baktıracağım bir usta tavsiyesi lütfen. Ahmet bey teşekkür ederim.Bunlar ücretli expertiz hizmetimi sunuyorlar yoksa aracın genel kontrolünü yapıp tamam bu araç iyi dosta yarar veya yaramaz şeklindemi yardımcı oluyorlar.

19. Makrakanta

Suzukici arkadaşlar ben Denizli de oturuyorum.Malum siteden bulduğum 1994 model suzuki jlx i Yenibosna da oturan kayınbiraderime söyledim gitti gördü.Genel görüntüsü iyi dedi.Yarın Suzuki nin her şeyinden anlayan iyi bir ustaya gösteriverecek.Sizlerden Yenibosna ya yakın yada Avrupa yakasından...
  20. Makrakanta

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? Bende Suzuki arıyorum.Suzuki sahibi bir arkadaşım Kanada malı suzukilerin gümrük çıkışlı olduğunu ve parçalarının bazılarının Japon ve İspanyol suzukilerinden farklılık gösterdiğini söylemişti.Parça sorunu olabilir diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.