Arama sonuçlarınız

1. Makrakanta

El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen

Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen Alacağım cihazı çoğunlukla arazide kullanacağım ancak öyle yoğun çamur - su vs görmeyecek.Aracın önünde duracak. Bu durumda Nüvi 205 (Karadeniz otoyolu nickli arkadaşın anlatımından sonra ) ekranının geniş olması ve ekonomik olması açısından benim için öne...

2. Makrakanta

Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen Cevaplar için teşekkürler,ben daha çok yukarıda yazdığım özellikleri içeren el gps cihaz tavsiyesi istiyorum.Temel amacım arazi kullanımı olacak.
  3. Makrakanta

Merhabalar.Gps ler konusunda sizlerden tavsiye istiyorum. Arazi aracımla doğa gezileri yapıyorum.Gps den istediğim özellikler: 1-koordinat,pusula,yükseklik vs standart özellikler. 2-Gezdiğim yerleri eve döndüğümde pc de google earth üzerinden görebilme. 3-Araziye çıkarken Pc yi de yanıma alıp GE...

4. Makrakanta

Google Earth Offline kullanım

Ynt: Google Earth Offline kullanım Reha bey bu sorunu çözebildinizmi.Bir yol bulduysanız yazabilirmisiniz.
  5. Makrakanta

Çadır Seçimi ve Isınma Konusunda Yardım İstiyorum

Ynt: Çadır Seçimi ve Isınma Konusunda Yardım İstiyorum Çadırda ısınma konusu daha önce arkadaşlar tarafından geniş şekilde ve doyurucu bilgilerle tartışılmış.Bu konuyu merak edecek arkadaşlar bu linkten doyurucu bilgi edinebilir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8981.0

6. Makrakanta

Ynt: Çadır Seçimi ve Isınma Konusunda Yardım İstiyorum Yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

7. Makrakanta

Ynt: Çadır Seçimi ve Isınma Konusunda Yardım İstiyorum Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Uyku tulumlarının yeterli ısıtmayı sağlayacağını tahmin ediyorum ancak benim esas derdim teneffüs ettiğim havanın ısısı.Burnumdan ağzımdan aldığım nefesin ısısı 20 derecenin altına düşmemeli.Bunu...
  8. Makrakanta

Kampçılığa merakım var.Doğada bir göl kenarında çadır kurup gecelemek için çadır ve uyku tulumu almayı düşünüyorum.Yalnız soğuğa karşı hassas bir bünyem var.Uyurken nefes alıp verdiğim ortam 20 derecenin altına düştüğü zaman ağzım burnum tıkanıyor hasta oluyorum.Çadırda bu ısıyı nasıl sağlarız...
  9. Makrakanta

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 173-Km de 17 kuruş yakan dizel bir binek aracınız olmasına rağmen, şehiriçi yollarda altyapı çalışması var yollar araziden farksız bahanesiyle hafta içide km de 50 kuruş yakan arazi aracınıza binersiniz. 174-Yeni ehliyet almış 18 yaşındaki oğlunuza...

10. Makrakanta

Arazideki Komik Anlarımız

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız Nivacı bir arkadaşımız kontrolsüz şekilde derin bir suya girmiş sonuç bu linkte.Resim yüklemeyi pratik şekilde yapan bir arkadaşımız varsa buraya kopyalayıversin bir zahmet. http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1775.0 Esas resim linkteki sayfanın...

11. Makrakanta

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
  12. Makrakanta

Satılık 94 Cherokee Sport Kare Kasa

Ynt: Satılık 94 Cherokee Sport Kare Kasa Meraklısı için önemli değil ama .Bu araç km de kaç para yakar yaklaşık.

13. Makrakanta

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Ömer bey önce doyurucu bilgilendirme için teşekkür ederim.Boyum 180 kilom 93.Normal arazi şartlarında yani en fazla -5 derecede kullanırım dağcı filan değilim kampta kullanırım.Ama çok üşüyen birisiyim.Bu şartlarda fiyat arştırıp link verirseniz memnun olurum.Teşekkürler.
  14. Makrakanta

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Ömer bey fiyatı ne civarlarda acaba bunların.Güney Kore de bir yakınım var belki ona getirtebilirim.
  15. Makrakanta

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Kampta güvenlik için biber gazı vs. türü şeylerin faydası olurmu acaba.?

16. Makrakanta

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Çok güzel tarifler öğrendim sağolun.
  17. Makrakanta

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Hiç uyku tulumunda yatmadım.Yapı olarak yatarken sağa sola çok dönen birisiyim.Uyku tulumunun içinde sağa sola dönmek mümkün oluyormu yoksa sabaha kadar sırt üstümü yatmak zorundayız.
  18. Makrakanta

Denizli Kamp Alanları

Ynt: Denizli Kamp Alanları Lada niva ile yaptığım çevre gezilerinde adını bile duymadığım çok güzel kamp alanları görüyorum.Karavan veya uzun konaklamalı kamplar için uygun değil ama bir hafta sonu çadırını alıp doğa ile başbaşa kalmak isteyenler için ideal yerler.Bir kaç örnek Honaz dağı kuzey...

19. Makrakanta

Denizli-Güllük Demiryolu Projesi

Ynt: Denizli-Güllük Demiryolu Projesi Hey gidi günler.Bitim tarihini bile geçmişiz.Trenler çuf çuf gidiyor Güllük e.
  20. Makrakanta

Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları Gezmen Cavit abi siz bizim buralılara benziyorsunuz.Siz egelimisiniz.Ben Denizli deyim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.