Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen
Alacağım cihazı çoğunlukla arazide kullanacağım ancak öyle yoğun çamur - su vs görmeyecek.Aracın önünde duracak.
Bu durumda Nüvi 205 (Karadeniz otoyolu nickli arkadaşın anlatımından sonra ) ekranının geniş olması ve ekonomik olması açısından benim için öne...
Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen
Cevaplar için teşekkürler,ben daha çok yukarıda yazdığım özellikleri içeren el gps cihaz tavsiyesi istiyorum.Temel amacım arazi kullanımı olacak.
Merhabalar.Gps ler konusunda sizlerden tavsiye istiyorum.
Arazi aracımla doğa gezileri yapıyorum.Gps den istediğim özellikler:
1-koordinat,pusula,yükseklik vs standart özellikler.
2-Gezdiğim yerleri eve döndüğümde pc de google earth üzerinden görebilme.
3-Araziye çıkarken Pc yi de yanıma alıp GE...
Ynt: Çadır Seçimi ve Isınma Konusunda Yardım İstiyorum
Çadırda ısınma konusu daha önce arkadaşlar tarafından geniş şekilde ve doyurucu bilgilerle tartışılmış.Bu konuyu merak edecek arkadaşlar bu linkten doyurucu bilgi edinebilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8981.0
Ynt: Çadır Seçimi ve Isınma Konusunda Yardım İstiyorum
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Uyku tulumlarının yeterli ısıtmayı sağlayacağını tahmin ediyorum ancak benim esas derdim teneffüs ettiğim havanın ısısı.Burnumdan ağzımdan aldığım nefesin ısısı 20 derecenin altına düşmemeli.Bunu...
Kampçılığa merakım var.Doğada bir göl kenarında çadır kurup gecelemek için çadır ve uyku tulumu almayı düşünüyorum.Yalnız soğuğa karşı hassas bir bünyem var.Uyurken nefes alıp verdiğim ortam 20 derecenin altına düştüğü zaman ağzım burnum tıkanıyor hasta oluyorum.Çadırda bu ısıyı nasıl sağlarız...
Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....
173-Km de 17 kuruş yakan dizel bir binek aracınız olmasına rağmen, şehiriçi yollarda altyapı çalışması var yollar araziden farksız bahanesiyle hafta içide km de 50 kuruş yakan arazi aracınıza binersiniz.
174-Yeni ehliyet almış 18 yaşındaki oğlunuza...
Ynt: Arazideki Komik Anlarımız
Nivacı bir arkadaşımız kontrolsüz şekilde derin bir suya girmiş sonuç bu linkte.Resim yüklemeyi pratik şekilde yapan bir arkadaşımız varsa buraya kopyalayıversin bir zahmet.
http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1775.0
Esas resim linkteki sayfanın...
Ynt: Uyku Tulumu Seçimi
Ömer bey önce doyurucu bilgilendirme için teşekkür ederim.Boyum 180 kilom 93.Normal arazi şartlarında yani en fazla -5 derecede kullanırım dağcı filan değilim kampta kullanırım.Ama çok üşüyen birisiyim.Bu şartlarda fiyat arştırıp link verirseniz memnun olurum.Teşekkürler.
Ynt: Uyku Tulumu Seçimi
Hiç uyku tulumunda yatmadım.Yapı olarak yatarken sağa sola çok dönen birisiyim.Uyku tulumunun içinde sağa sola dönmek mümkün oluyormu yoksa sabaha kadar sırt üstümü yatmak zorundayız.
Ynt: Denizli Kamp Alanları
Lada niva ile yaptığım çevre gezilerinde adını bile duymadığım çok güzel kamp alanları görüyorum.Karavan veya uzun konaklamalı kamplar için uygun değil ama bir hafta sonu çadırını alıp doğa ile başbaşa kalmak isteyenler için ideal yerler.Bir kaç örnek Honaz dağı kuzey...
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları
Gezmen Cavit abi siz bizim buralılara benziyorsunuz.Siz egelimisiniz.Ben Denizli deyim.