Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları
Karavan merakım vardı.Bu topicte epeyce dolaşıyordum.Hala var.Ama hanımın istemeyişi ve zamanımında olmaması nedeniyle erteledim.Doğayla başbaşa olabilmek ve hafta sonları gezebilmek için karavan yeriine 2.araç olarak...
Yalnızlıktan fazla sıkılan biri değilim yalnız çıksam 2 ay buralara dönmesem diye düşünüyorum.Zaman kavramı olmadan nerde akşam orda sabah.Belkide yıllardır 2-3 gün haricinde tatile çıkamamanın işyerimden...
44 yaşındayım bir karavan alsam asla hanım bana katılmaz.72 yaşındaki babamla Türkiye yi turlayacağız bu gidişle.Bir tek o onay veriyor bu işe.
Ynt: Gezenbilir Denizli Grubu
Ad - Soyad: Metin Dönmez
Doğum Tarihi ve Yeri:
Memleket:
Semt:
İlgi Alanı:
Eğitim: Dokuz Eylül İ.İ.B.F mezunuyum.
İş: Serbest ticaretle uğraşıyorum.
E-mail: donmezmetin@gmail.com
Not: 44 yaşındayım. Denizli de oturuyorum. Denizli çevresinde doğa gezisi...
Ynt: Güney Şelalesi / Denizli
Bu sene şelalenin altındaki cindere barajında su tutulmaya başlandı ve o çürük köprü baraj gölünün altında kaldı.Şelale gerçekten görmeye değer bir yerdir.Piknikçi kirliliği (pet şişe,çöp vs)malesef oradada mevcuttur.
Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?
Taze nivacı olarak birazda ben laf edeyim.Şase kasa ayrı olsa iyi olurdu ,olayı nivada şase diye bir şey yok.Kasa komple kupa şeklinde ve alt takım yürüyen aksam bu kasaya yani kupaya alttan monte edilmiş.Bu bağlantı yerleri çürür ve tam...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
İsmim Metin Dönmez 44 yaşındayım.Dokuz Eylül İktisat fak mezunuyum kendi işimi esnaflık yapıyorum.Doğada gezmek için bir Lada niva aldım.Çevreye doğaya insan haklarına azami derecede saygılıyım.Sigara ve alkol kullanmıyorum.Evliyim ve üni.giden 2 evladım var.
Ynt: Günlüklü - Fethiye
Günlüklü çok güzel bir yer.Tatilimi yıllar önce eylül de hep orada orman kampındaki barakalarda yapardım.Şimdi orman kampının yerine otel kondurmuşlar.Ekmek içi ile balık tuttuğum kayalık yeri sanırım betondandır marina gibi bir şey yapmışlar.