Arama sonuçlarınız

1. BJ 45

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Mayıs ayında yapılacak diye biliyorum. Kıyı emniyet md. lüğü sitesini sürekli takip etmende fayda var.

2. BJ 45

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bir iki konu paylaşayım bari. Duymuşsunuzdur belki, Onbeş yaş üstü motorlu taşıtlara yıllık vergi arttırımı geliyor. Benim gibi eski araçları çok masraf ederek restore edenler için kötü haber... Benim gibi muzdaripler varsa konuyu paylaşalım lütfen. İkincisi...
  3. BJ 45

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar, kimsede çıt yok. Ben köşenize katılmadan önce 870 sayfa konuşmuşsunuz, ben geldim diyemi sustunuz :D

4. BJ 45

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 'İhtiyar heyeti'
  5. BJ 45

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hoşbulduk arkadaşlar, Sedat izninle öncelikle beyleri kaldıralım diyorum, ve de bu köşeden haberdar ettiğin için teşekkürediyorum. Çok güzel kocaman bir Toyota grubu olmuşsunuz. Geçte olsa aranıza katılmış olduğuma çok sevindim. Şimdilik dinlemede kalıp...

6. BJ 45

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Recep Pehlevan 1985 Land Cruiser BJ 45 pickup İstanbul / Beykoz

7. BJ 45

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Muhabbet köşenize bende katılmış bulunmaktayım. Herkese selam.
  8. BJ 45

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Arkadaşlar, beni çok güldüren yaşanmış bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Olay fıkra gibi ama kesinlikle fıkra değil, yaşayan arkadaşımdan dinlediğim gibi yazacağım. 2000 yılı, Şubat ayı, mekan, Çapa Tıp Fakültesi hastanesi doğum bölümü. Arkadaşım 4 aylık hamile eşi...
  9. BJ 45

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Teşekkürler Sedat Bey.

10. BJ 45

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Sanırım göremiyorum Sedat Bey, dahil olmak için başvuru yapmam gerekiyor galiba.

11. BJ 45

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Doğrudur, Sedat Bey klimanın evaparatörü... Bu arada orjinal sıfır motor,orjinal yürür aksam ve bir sürü para harcayarak eski araç restore ediyoruz. nerdeyse son model fiyatına maloluyor ve hükümetimiz onbeş yaş ve üstü taşıt vergilerini...
  12. BJ 45

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Merhaba Sedat Bey, çok iyiyim teşekkürederim. Umarım sizde iyisinizdir.

13. BJ 45

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Yalnışlıkla gönderdiğim son iki aynı resmi ve bu mesajı silermisiniz lütfen, fazladan yer kaplamasın. Teşekkürederim.
  14. BJ 45

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Toyota sever arkadaşlarıma sevgilerimle...
  15. BJ 45

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Bunlarda benden olsun.

16. BJ 45

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Herkese sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı bir yeni yıl temenni ediyoruz. Sevgilerimizle...
  17. BJ 45

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Her ne kadar karcı da olsam, sizleri tekrar görmek adına çamur ve sertifika ilgimi çekti. Ben de varım...
  18. BJ 45

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Bu güzel eğitim imkanını sağlayan Gezenbilir'e, bizler için çokca yorulan SAR eğitmenlerine, arkadaşlıkları için tüm kursiyerlere ve çokça fotoğraf çekip yayınlayanlara sonsuz teşekkürler. Haftaya görüşmek...

19. BJ 45

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
  20. BJ 45

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Verdiğiniz bilgilere aynen katılıyorum. Öyle yada böyle adamlar o kadar ağacı ve adamı, cahilce ve bilgisizce Fj ye yüklemişler gidiyorlar ve bunu sürekli yapıyorlar. Bu tip aşırı hayati tehlike taşıyan yük taşımacılığı, az gelişmiş ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.