Arama sonuçlarınız

1. BJ 45

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Tepkileriniz son derece doğal arkadaşlar, land cruiser in neler yapabildiği herzaman ortada. Resimden anladığım kadarı ile FJ40 o yükü bir kereye mahsus taşımıyor, çünkü ön tampona ona göre aparat yapmış.

2. BJ 45

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Bu da benden...
  3. BJ 45

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. İŞTE BUDUR..! Ailemize yakışan gerçekleşiyor. Tebrikler.

4. BJ 45

Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Sevtap hanım, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Sevgilerimizle...
  5. BJ 45

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çok güzel bir organizasyondu. Hala etkisinden çıkamadık. 3.Festival için bir yıl beklemek zorunda olmasaydık keşke... Berna ve Recep Pehlevan

6. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 İyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

7. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Sevgili Heytem, sanayide karşılaşamıyoruz bu aralar... Herhalde ikimizin de araçları bitti ondandır diye düşünüyorum. Buz dağının görünmeyen kısımlarını bir araya gelebileceğimiz kamp gününe saklıyorum. Sevgiler.
  8. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Çok teşekkür ederim Çağlar bey.
  9. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Çok teşekkür ederim. Çok profesyonel bir imalat, bu işleri sürekli yapan bir atölye işine benziyor. Uzaklaşma açısını dahi hesaba katmışlar.

10. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Teşekkürler, ben yaptırdım. Sadece yükselip alçalma tasarımının bana ait olduğunu düşünüyorum ki o kadar araştırmama rağmen hiç örneğine rastlamadım. En yakın benzerlik araç port bagajına bağlanan car top tent de var galiba. Geriye kalan kısmı zaten tüm...

11. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45
  12. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

13. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Hoş bulduk arkadaşlar. İsteğiniz üzerine yeni resimler gönderiyorum.Tentenin yükseltilmiş kamp ve standart yükseklikte sürüş versiyonlarına dikkatinizi çekerim. İnşallah yakın tarihteki bir kampta birlikte üzerinde konuşma fırsatı buluruz. İlginize teşekkür...
  14. BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Sevgili ve çok saygıdeğer arkadaşlar, benim ve BJ 45 im için yazmış olduğunuz değerli övgü ve tebriklerinizi geç de olsa zevkle okumuş bulunmaktayım. Güzel sitenize yeni üye oldum. Her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Eşimle beraber gezi ve...
  15. BJ 45

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Recep Pehlevan. 1958 İstanbul doğumlu ve ikametliyim. Güzel sitenize yeni üye oldum. Motosiklet, arazi aracı ve kampçılıkla ilgileniyorum. Tüm üyelere sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler diliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.