Arama sonuçlarınız

1. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK oğuz bey argözü deresi olan kıbrıscıka yakın yerde o köprü altında alabalık için havuz ve bi konteyner var. kıbrıscıkın günden güne azalan nüfüsü halkı göçettrmiş. berberi perşembeleri gelir. pideler perşembe günleri yapılır gazeteler akşama doğru gelir gibi. yani açılsada...

2. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK bu ara ördek göremiyorum hatta 3 gecedir tilki dışında canlı göremedim arazide. zorlarsam angut var bu kıbrıscıka gelirken karaköy karşısındaki göletlerde. bu hafta ankaradayım gelrsen karakoldan beni arat ördeğin birini vereyim bak :) (yeşil başlı ördeğim hariç)
  3. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK kürşad abi geldiğinde ördek vuramadan gidersen canlı ördeğin benden.

4. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK kürşat bey merkezde nerdesiniz 2 haftada bir de benim işim oluyor bolu merkezde uğrmaya çalışırım müsait bir zaman çok sevinirim.
  5. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK ohooo abantdan gölcükden de güzel bir göl seben gölü kuş cenneti. leylek dışında birşey göremesemde harika bir manzarası boludan kıbrıscıka gelirken 40.km de olması lazım. zaten tabelada da yazıyor gitmenizi tavsiye ederim aladağ çayının da karıştığı alabalık olan bir gölümüz.

6. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK geç bir cevap oldu kusura bakmayın gelirseniz beklerim ismim onur. mailinize derhal iletiyorum. iyi görevler iyi çalışmalar

7. liveistodie

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün çok utandım, malum görevim gereği bugun töreni sunmak bana düştü, kaymakam, garnizon komutanı, müdürüm daire amirleri herkez vardı. programı elime bir aldım şehitlerimize saygı duruşu kısmı artık kaldırılmış.sadece istiklal marşı okundu..şehide artık saygı a...
  8. liveistodie

anneye olan özlem

Ynt: anneye olan özlem yorumsuz
  9. liveistodie

TAVUK VE BESLEME SORUNU

5 çilli 8 normal tavugum ve 4 köy horozumu 6 aylıklarken aldım. şuan 1 yaşını geçtiler.14 aylık felan olmaları lazım. yumurta veren sadece 2 çilli tavuk var. arkadaşım besi yemi vermiş şu 45günde yenen beypiliç bakpiliç tarzı kesim tavuklarına verilen. yumurtadan kesildiler. arpa denedim bugday...

10. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK broşürü mailinize ilettim kaya manastırı ve yamacın eteğindeki uludure fotografını da ekledim.

11. liveistodie

Terleme Sorunu Hakkında

merhabalar, benimde boy 1.70 60kg dayım. terleyemiyorum ve bir kaşıntı tutuyo gözeneklerimden.pul pul kazımak zorunda kalıyorum. nanoteknolojik diye aldıgım lafuma yada columbia markalarının yaptığını bile düşünmekteyim. pazar malı bile bazen daha yada alşmadık kalçada don durmaz hesabı sanırım...
  12. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK mailinize gönderdim cavit bey, inşallah başka sefere beklerim.

13. liveistodie

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası şuan 200le indiriyor ama upload kısmı sınırsıza almama rağmen 0.2yi geçemedi anlamadım.
  14. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK ilginiz için teşekkürler şenol bey, isteğiniz üzerine broşür mailinizde. bol gezmeler
  15. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK geyik ve diğerleri., ilk mesaj dışında diğer fotoğraflar bana aittir

16. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK tavuklarım, arılarım kazlarım ve seben gölünden manzaralar.tonla fotograf var birazda merak edin burayı hepsini vermeyim. max eklenti yüzünden tosbamın tavşanımın ve ördeklerimin fotolarını ekliyemedim belki zamanla olur
  17. liveistodie

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK domuz
  18. liveistodie

KIBRISCIK

Bugün içimden kıbrıscıkı tanıtmak geldi, uzun uzun yazayım istedim.en baştan başlıyorum. bolu merkeze atanan gezgin bir polis memurunun kıbrıscıkta yoluna devam etmesiyle başlar ve şöyle devam eder. beypazarına 54 boluya 65km sebene 40 km uzaklıkta 2600! nufusu varsayılan ilçelikten düşmek üzere...

19. liveistodie

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu 1 hafta sonra boluya yerleşeceğim havası nasılolur? birde aracımı getirmeyi düşünmuyorum, harita netten nerden bulabilirim?
  20. liveistodie

Türkiye de saldırıya uğrayan bisikletli çifte yardım.

Ynt: Türkiye de saldırıya uğrayan bisikletli çifte yardım. ne güzel övünürüz türküz, müslümanız. ne ararsan var tecavüz, adam öldürme, dayak gasp. hırsızlık. anlamadım gitdi. neyseki allah korkumuz varda bu kadarıyla kalıyoruz.ya olmasaydı? ne istedik barış gelininden? ne istedik bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.