Arama sonuçlarınız

1. giosué

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Bencede kış geliyor kapşonlu uzunkollu bere, eldiven vs atkı bunlar yok satar inanın ben dört gözle beklıyorum, çıkmassa kendim logolarınızdan temin edip baskıcılarda yaptırıcam ama niye başkası kazansın bizim grubumuz kazansın aslında grafiker...

2. giosué

Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Bu saydığın araçların hepsi kendini ispatlamış hayranları olan araçlar abi zaten bende senin gibi şehir içini düşündüğüm için vitaraya yöneldim hemde güçlü olsun diyede v6 yı direttim kendi kendime, sayende de öğrenmiş olduk v6 nın çok daha iyi olduğunu...
  3. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Oğuz abi çok sağol sende valla değerli yorumların için, çok faydası oldu aklımda kalan boşlukları doldurdum sayenizde, yorum yapan herkese teşekkürler bu arada tek tek, netleşti fikrim, bulursam güzel bir defender 110 la vitara v6 bakıcam artık...

4. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Haklısınız araçlar ne olursa olsun insan sevdiği değer verdiği bir araç seçmeli ve binmeli doğayla da iç içe olunca tadından yenmiyor
  5. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Sağolun valla çok faydası oldu söylediklerinizin benim için önce defender 110 gelir alabilirsem yani sorunsuz içide fena sayılmayan bulursam onu alırım ama diğerlerinin vergi ve işletim giderleri vs yakıt tüketimi yaklastırmıyo yanlarına suan için...

6. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Valla yazdıklarınız tatmin etti beni açıkçası v6 için 1.6 jlx le ayn fiyatlarda olan ve hatta daha ucuz olan v6 özellikleri bakımında çok daha üstün anlaşılan, heralde jlx in tercih nedeni off- road modifikasyonuna daha ucuz yollara ulasıldığı için...

7. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Benimde v6 alasım var zaten ama işte Oğuz beyinde söylediği gibi uzun süre kullanmak için alıyorum yani o beni idare edicek ben onu birbirimizi sevmemiz lazım karşılıklı oyuzdendir merakım şu jlx neden bukadar revaçtadır v6 ya nazaran benim bildiğim...
  8. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? İyi akşamlar Oğuz bey sağolun bilgilendirmeniz için çok şükür v6 lı birini gördüm :) fotodan yanılmıyorsam vitara v6 sahibisiniz önce neden tercih edilmiyor? siz tercih etmişsiniz ne güzel satılmıyo diye bişey yok tabiki bu araçlar arazi aracı...
  9. giosué

Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz

Ynt: Hadi Vitara Alalım ! Hayırlı olsun :)

10. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Okudum bende hepsini Soner Bey hatta orada size bir link yolladım güzel bir v6 ne alırsanız alın hayırlısı olsun kazasız belasız iyi gunlerde kullanın :)

11. giosué

Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz

Ynt: Hadi Vitara Alalım ! Soner bey yardımı olur belki http://www.sahibinden.com/hatasiz-boyasiz-suzuki_vitara_2_0_v6-19WQQaXQQ16030885WQQpXQQdisplayitem birde suna bakın
  12. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Soner Bey bu arada siz madem düşünüyorusunuz vitarayı aklınızın ve gönlünüzün tam olarak ikisininde karar kıldığı bi model varmı 1.6 jlx mı 2.0 v6 mı ?

13. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ! vitaraya (şahsi fikrim) 15 binden fazla vermek istemem açıkçası sonuçta bu araçların, işletim giderlerinin, yakıt yüketimlerinin, vergilerinin diğer suvlara göre uygun olması nedeniyle bu kadar prim yapmış...
  14. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Aynen öyle 5k lar daha uygun ve benim için öncelik yük ve yolcu taşıma off- road da oyuzden defender 110 öne çıkıyo bagaj + standart yeterliliğiyle oyuzden vitaralar için hangi vitara diye konu açtım tek aracım olacak 5k lılar içinde eğer fiyat farkı...
  15. giosué

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? Off- road da düşünüyorum tabi ki o yüzden doğru söylüyorsunuz ancak benim yolculuklarım kalabalık ve eşyalı olucak genelde oyuzden 5k almak istiyorum 2,0 lt yi neden kimse tutmuyo motorunun suvlar için türkiyedeki en iyi suzuki motoru olduğu söyleniyor...

16. giosué

Selamlar, daha önce benzer başlıkla (wagoneer classic'i nasıl bilirsiniz ?) konu açmıştım. Yılbaşına kadar 4 x 4 bir araç sahibi olmak istiyorum masrafları dahil 15 bine kadar bütçe ayırdım , adaylar enbaşta; defender 110, wagoneer classic, xj, zj, nissan patrol cgy 60, pajero, vitara, Vitara...
  17. giosué

Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? Arkadaşlar sağolun bilgilendirdiğiniz için wagoneer classic ın yeni nesillere bile taş çıkartması şaşırttı beni demek o kadar saygın, bu suv aleminde. sağolsun MK51 Mustafa abi de bilgilendirmek iiçin ilgilendi oda kendi wagoneer ını satıyormuş araç...
  18. giosué

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? İmla hataları ve yazım yanlışları için kusura bakmayın, hızlı yazarken daha dikkatli olmak lazım !

19. giosué

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? Benim alacağım taşıt için max masraflarıyla beraber ayırabileceğim bütçem 15 bine kadar aslında aşabilirim ama bu zamanda parayı biraz temkinli harcamak istiyorum bu fiyatlara alınabilecek iyi araçların olduğunu biliyorum defender ve discocuydum en...
  20. giosué

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? Barış Bey, wagoneer a klasik araçlarda olduğu gibi bir modifikasyon yapmaya gücüm yetmez zaten sadece aracın kimliğini yansıtan önemli parçaları mesela kokpit parçaları, döşeme, direksiyon, ön arka farlar, jant, aynalar vs uygun fiyatlara eski bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR