Arama sonuçlarınız

1. giosué

Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? Cevap için sağolun Barış Bey aslında wagoneer classic gerçekten klası olan bir araç ama işin birde mantık kısmı var altyapı servis olayı parça olayı nasıldır acaba ben aracın orjinalliğini asla bozmak istemiyorum parça oyuzden çok önemli bu aracı...

2. giosué

Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

Selamlar, öncelikle belirteyim botumu ve teknemi taşıyacak güçlü, geniş, sürekli yolcusu olacak uzun yola gelecek kendine has bir tarzı olan araç arıyorum hala karar veremedim, tavsiyeleriniz olursa başlık açmıştım konuyla ilgili daha önce ama cevap yazan olmamıs malesef, araçlarla ilgili uzunca...
  3. giosué

Tekne ve Şişme Zodyak Tipi Bot Taşımak İçin İdeal Arazi Taşıtı Hangisi ?

Merhaba !aranıza yeni katıldım, kışa girmemize rağmen bu başlığı açtım ama malum araçlarda soğuk mevsimlerde daha ucuzluyo gibi geliyo bana bilmem doğru mu düşünüyorum ama, benim alacağım taşıt için max masraflarıyla beraber ayırabileceğim bütçem 15 bine kadar aslında çok araştırdım daha çok...

4. giosué

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ! amatör denizcilikle ilgilenmeme rağmen tüm doğa sporlarına ve aktivitelerine ilgim var, siz off- roadçıların ayrı bi önemi var benim için, hepinize hayranım gezilerinizi yorumlarınızı okuyorum, botumu sırtında, teknemi de arkasında tasıyabilecek bir yol...
  5. giosué

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ! gezenbilir ailesi hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız tum gezenbilirliler gibi bende doğaya aşığım nacizane amatör denizcilikle, amatör fotoğrafla, serbest dalış ve scubayla ilgileniyorum, sayenizde off road ve kamp tutkumuda keşfettim hatta...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.