Arama sonuçlarınız

1. özurlalı

1975 Model Land Rover Alınır mı ?

herkese slm bir tane 1975 kısa saşe land rover buldum yürüyen aksamı düzgün.4 silindir benzinli lpg var.alayımmı bir türlü karar veremedim sanki cj5 yapılacak modifeyeler buna olmaz gibi geliyor mesala cj yükselttigimiz gibi landrover i yükselte bilirmiyiz mesala nasıl jand lastik takabiliriz...
  2. özurlalı

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi .
  3. özurlalı

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi ADI SOYADI :OBEN SEZER YAŞ : 38...
  4. özurlalı

Jeep CJ-5 İçin 31X10,50 15'' Jant

Ynt: Jeep CJ-5 İçin 31X10,50 15'' Jant arkadas sen neredesin yani izmir dısımı nasıl görürüz.
  5. özurlalı

Jeep CJ-5 İçin 31X10,50 15'' Jant

Ynt: Jeep CJ-5 İçin 31X10,50 15'' Jant 5 cm flanş kac para tutuyor asagı yukarı arkadaslar bilginiz varmı
  6. özurlalı

Yükseltme Kiti Yardımı...

Ynt: Yükseltme Kiti Yardımı... evet yanlıs oldu .kusara bakma 2 sitede jeep ci osman usta .herkes tanır bulursun bir danış.
  7. özurlalı

Ynt: Yükseltme Kiti Yardımı... ulusoto slm hayırlı işler. bu elendeki kit cj 5 olurmu.olursa kac para acaba .birde sende arka stop ve ayna varmı ?bana yazarsan sevinirim. saoll
  8. özurlalı

CJ5 ve Gözyaşlarım.

Ynt: CJ5 ve Gözyaşlarım. cok geçmiş olsun. ALLAH korumuş.
  9. özurlalı

Cj Virüsü Bana da Bulaştı..

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. kardeş biz sahilde yasıyoruz yazın cj5 havası suzikide falan yok . gülü seven dikenine katlanır (hayırlı olsun )
  10. özurlalı

Ynt: Yükseltme Kiti Yardımı... can kardesim izmir 1 sitede jeep ustası osman usta var süper bir usta bir görüş derim bence
  11. özurlalı

Evladımın Kramponları Geldi

Ynt: Evladımın Kramponları Geldi gerçekten muhteşem kazasız belasız .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.