Jeep CJ-5 İçin 31X10,50 15'' Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,152
Ynt: Jeep CJ-5 İçin 31X10,50 15'' Jant

Yukarıdaki resimde ki 75 model olan cj-5 , bizim şantiyenin elaltı aracı. O yüzden jantları ucuz buldum da aldım. Bu araçla ilgili herhangi bir modifikasyon yapmıyoruz. Yürüsün yeter diye dua ediyoruz. jantların güzel, gerek yok bence değiştirmeye. Benim diğer cj-5 de flanş var arada 1,25 inc ayrıca jantlarımda içe -44 offset. Flanşları sende iyi bir tornacıda yaptırabilirsin yada 400 YTL civarında para verip alüminyum olarak satın alabilirsin.

Resimek-00044.jpg

Etiketler

bu flanş olayına girecektim bi ara riskli tehlikeli falan dediler askıya almışdım kaç hazır satılanlar inceledim aleminyum olması nederece saglıklı ne yararı var sizce 3 santim olanları var ben 5 santim yaptırmayı düşünüyorum tornacı ark var 50 ytl tanesi yaparım dedi kaça kadar saglıklı olur sizce

bende tornacıya yaptırmayı düşündüm ilk başta, bana da 50 YTL dediler tanesine, fakat sırf malzemesi yani çeliği 150 YTL tutunca adam vazgeçti. Bu arada her birine 5 tane çakma bijon alacaksın tanesi 5 YTL den toplamı 100 YTL yapıyor el emeği filan aynı paraya gelir. Birde bijon merkezlerini tam ölçülendiremez ise yolda titreme yapar. Kullanılan malzeme iyi olmazsa kırar, tekerleğin fırlar. O yüzden ben 400 ü verdim Scyjacker ın flanşlarını aldım. Alüminyum olduğu için biraz daha esnek. 3 ay oldu sorun çıkmadı henüz.

Arkadaşlar elimizde 1 takım taksim merkez 1 takım da maslak şubemizde 2" ölçüde amerikan malı aluminyum alaşımlı flanş mevcuttur.

Jeep ve diğer bütün 4x4 araçlar için Amerika da özel olarak imal ettirdğimiz bir üründür ve fiyatı 400 ytl'dir.

bende bir takım takılı vaziyette var, ama biraz daha açmak istersek ikinci takımı taktığımızda sorun yaşarmıyız.. zannediyorum 1.25 " yani 3 cm civarında.. ikinci bir 3 cm kırma riskini artırır mı?

sağlıklı olmaz diye düşünüyorum, sizde takılı olanları çıkartıp tek parça takmanızı tavsiye ederim

Son bir kaç mesaj konu dışında olduğu için , bununla alakalı yeni konu başlığı açtım..Bilginize..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15836.0

senin lastikleri ebatı kaç abi bendede aynı sorun var bende geniş ebat lastik almak istiyorum araştırıyorm bana jantta lazım

birde bunların ölculeri kaclık oluyor yani kac cm den baslıyor maksimum kac oluyor

cj 5 cantı ve lastık arıyorum çıkma olabılır ebat31x10.5x15 tlf 05306559690

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri