Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)
merhaba
dün,yüksek irtifa egzersizi olsun diyerek uludağ karataş tepe(2480 mt) civarında gezdim.bütün ezberlerim bozuldu.
bursa sıcaktan yanıyordu ve biz yazlık kıyafetlerle dağa çıktık.(neyse ki arazide biraz...
Ynt: Trekking Grupları (Marmara)
merhaba
PUSULA DOĞA ETKİNLİKLERİ
Yalova merkezli yeni bir grubuz.yakın bölge keşifleri ile işe başladık ,bu arada kayıtlarda geçmeyen yeni parkurlar da bulduk.
yalova bölgesinde:Şeftali deresi şelalesi parkuru,aldere delmece karlık yayla parkuru,ortaburun...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)
merhaba arkadaşlar
ihtiyaçları yerinde yaşıyarak görmek ve tedarik için kafamızda bir fikir oluşması çok iyi olacak,çünkü bu malzemeleri tanımıyoruz.
yardımınız için teşekkürler.
ADI...
merhaba
ceplerimizi özelden birbirimize iletsek nasıl olur.bir de son malzeme kontrolları yapılacak demiştiniz.
kask,krampon kazma ocak ve çadır konularını netleştirebilir miyiz.bunlar konusunda yardım...
merhaba
günübirlik gezilerde kullandığım 40 lt bir çantam ve yaklaşık 25-30 lt gibi bir çantam daha var.bu ikisi ile ana kampa kadar gelsem sonrasında
40 lt ile ziirve uygun olur mu.sizler nasıl bir çanta...
merhaba
tırmanışın pratiği kadar teorisi de ilgimi çekiyor ve eğer sorularım sıkıntı vermiyorsa devam etmek istiyorum.
fiziksel olarak formda biri aklimize olmadan çok yükseklere çıkabilir mi(aynı gün çıkıp...
Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?
merhaba
konu ilgimi çekti ve dahil olmak istedim.2 ay kadar önce:
sırtımda 5 kg yükle
engebeli dağ yolları ve patikalarda
yaklaşık 700 metrelik bir çıkış ve inişi şeklinde bir parkurda
toplam 40 km yürüdüm.
sabah 9 ila akşam 5 arası sürdü.yaklaşık 1.5 saat...
Sevgili Efe
hakikaten aklımda olan birçok şeye değinmişsin.Ben de o gençlerin yaptığı şeyi kasdetmiştim,yani kampsız çıkıp inmeyi.demek formda gençler bunu yapabiliyor.Çok açıklayıcı oldu,teşekkürler.
merhaba arkadaşlar
yazışmaları izliyorum.aklıma şunlar geldi ve sizinle paylaşmak istedim.
toplam mesafenin 7-8 km olduğu görülüyor.acaba yükseklik konusunda sorun yaşamayan
biri ana kamp yapmadan direk zirve...
merhaba arkadaşlar
resimlere ve rotalara baktım,..dağ çok etkileyici..bu etkinlikte rotayı ve mesafeyi merak ediyorum.ana kampa kadar kaç km yolumuz var.ana kamp ile zirve arası kaç km.bu detaylar gps...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)
1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
5-) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
8-) Ö.Faruk DAMA (Ankara)...
murat bey
ilginiz için teşekkürler.bu tırmanışa katılmak istiyorum.nasıl ve nerede katılabilirim.
kazma krampon işini direkt dağda ,yerinde öğrenmek mümkün mü.
sayın moderatör
yeni üye olduğum için size ulaşamıyacağım uyarısı alıyorum.
erciyes tırmanışı ile ilgili sormam gereken şeyler var.
size nasıl ulaşabilirim.mail alabilir miyim.
yokozuna43@hotmail.com