Arama sonuçlarınız

1. Kaan çelik

fotoğraf makinası alacağım

Ynt: fotoğraf makinası alacağım kafamda yavaş yavaş şekilleniyo nikon p700 di sanırım var bir arkadaşımda fakat cok cabuk pil bitirdiğini söylüyor canon eos650 18 200 lensli tam dolu iken kaç dak video çekimi ve kaç adet foto cekebilirim,nikon d90 da güzel makina bakalım bi yakınımda var müsait...
  2. Kaan çelik

Ynt: fotoğraf makinası alacağım nikon d5100 1699 tl,nikon d90 1699 tl canon eos550 1299 tl,canon eos650d 2399 tl sony a390l 1179 tl fiyat aralığı bunlar ben cok gezinti yapmayı severim yani aracımda duracak coğunlukla dağda tepede mağarada kumsalda gezide evde cemiyette ara ara takip ediyorum...
  3. Kaan çelik

Ynt: fotoğraf makinası alacağım a s bende dslr ii bi makina düşünüyorum biraz inceledim canon nikon ii makinalar var bütçe bin tl bin beşyüz tl arası bir makina düşünüyorum netlik gece cekim ve şarj konularında ve bir de suya dayanıklılık allah razı olsun saygılar.
  4. Kaan çelik

2006 Freelander almak istiyorum tavsiye edebilirmisiniz

Ynt: 2006 Freelander almak istiyorum tavsiye edebilirmisiniz s a cok araziye girmeyeceksen al derim fiyat dengesizliğide araçların düzgün kazasız aksesuarlı olanlarından farkeder bende 2.0 di 2000 model vardı ilk aldığımda 110 liraya 800 km yapıyodu sattığım zamanda 190 liraya 800 km yapıyodu...
  5. Kaan çelik

Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...

Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız... slm lar bende 2 hafta önce bursadaki fuarda dalış malzemelerini inceledim yalnız fiyatlar yüzde 50 ucuz diolar alakası yok web de daha ucuz aynı markalar daha kaliteli malzemeler var hatta geziniyorum ara sıra 2 ci el az kullanılmış bulursam...
  6. Kaan çelik

Bu Suzuki Adam Olur mu?

Ynt: Bu Suzuki Adam Olur mu? s a zamanın ve imkanın varsa bence süper neden olmasın sonuçta uğraş vermek emek harcamak daha güzel hem araçla bağın daha cok olur allah gönlüne göre versin zaman meselesi maddi olarakta cok yıpranacağını sanmıyorum saygılar.
  7. Kaan çelik

Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum

Ynt: Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum adamlar bu motoru öyle yapmışlar ki kayış geren bilya yüzünden ben motor açtırdım triger kitledi araç bu motorlara cok cok dikkat edeceksin sürekli bakım yapacaksın bırakayım nasıl olursa olursa usta bakıyo dersen benim gibi kurtarıcı...
  8. Kaan çelik

acil yardım

Ynt: acil yardım s a kullanma kılavuzunda immo nun nasıl programlandığını gösteriyodu fakat immo kolay kolay bozulmaz pil değiştirme araç elektriğini kesme ve kısa devre gibi bi sıkıntı dan olmuş olabilir,kitapçığında okumuştum araç her kilitlendiğinde immo ayrı şifrelendirme yapıyo die...
  9. Kaan çelik

Sıfır Km Lada Niva Aldım...

Ynt: Sıfır Km Lada Niva Aldım... s a içini güzel yapmışlar gibi dıştan güçsüz gözüküyo eğer rus niva kadar motoru difransiyelleri ii ise iddalı bi araç olur fakat değil ise yanına yaklaşılmaz allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin saygılar.
  10. Kaan çelik

2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU bence eksik değilse gerek yok bende değiştirtmiştim cıkan yağ la koyduğumuz yağın arasında hiç bir fark göremedim.
  11. Kaan çelik

freelander td4

Ynt: freelander td4 s a bende freelander kullanıcısıydım ve yazılarım vardır bu araçla ilgili freelander devamlı ilgi isteyen araçlardır konforludur yakışıklıdır fakat suzuki daha serttir biraz daha konforsuzdur ama japonların iddalı araçlarından biridir ki geçmişi 85 90 lara dayanır ve arazide...
  12. Kaan çelik

2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU sürekli dört ceker olduğu için bence o sorun frenle alakalı olsa basdığında frene belli olur sürekli 4 ceker olması aracı kısa mesafelerde yoruyo.
  13. Kaan çelik

Satılık 98 Vitara Otomatik

Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik s a bülent bey aracı sattınız mı?
  14. Kaan çelik

Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım

Ynt: Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım s a eski bi freelander kullanıcısı olarak 2000 model 2.o dizel 2009 da almıştım 64 binde idi ve içi hala sıfır kokuyodu 6 ay önce sattım cok ilgi alaka isteyen araçlar bunlar hafif arazi koşullarında seni bırakmaz yakıt olarak en...
  15. Kaan çelik

Asfalt performansı karşılaştırma

Ynt: Asfalt performansı karşılaştırma s a aracımı satalı 2 ay dan fazla oldu ve bende 1.6 jlx derken 2.0 v6 derken 2.5 v6 da karar kılacaz galiba ama kullanan abilerimiz dioki 2.0 ile 2.5 arasında yakıt farkı aynıdır hemen hemen torku daha yüksektir 2.5 ğun diolar aslında aklıma yatıyo fakat...
  16. Kaan çelik

Bu da benim Suzuki'm V6 2.0

Ynt: Bu da benim Suzuki'm V6 2.0 s a cok güzel olmuş özendim mevlam kazasız belasız bol çamurlu kullanmayı nasip eylesin ben de allah kısmet ederse vitara düşünüyorum 1.6 diie düşünüyodum fakat sonra 2.0 olsun diorum hayırlısı bakalım yükseltme ii olmuş sizin hem asfalt kabiliyetini düşürmez...
  17. Kaan çelik

Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum s a bende freelander aracımı sattım 2000 2001 vitara almaya niyetim var allah nasip ederse fakat biraz kararsızım manuel mi otomatik mi alsam die,otomatik alsam bi problem yaşarmıyım acaba bir de bu araçlarda sıcak havalarda falan hareret sorunu...
  18. Kaan çelik

s a dostlar yardımlarınızı bekliyorum.

Ynt: s a dostlar yardımlarınızı bekliyorum. aslında fiyattan ziyade bana yarar mı?orjinal mi alıpta fazla masraf yapmak var işin ucunda suzukici arkadaşlar az cok bilir inşallah diyelim bilen arkadaşlardan tavsiyeler alıyoruz allah razı olsun.
  19. Kaan çelik

s a dostlar yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-suzuki-sx4-suzuki-vitara-jlx-cok-temizzzzzzzzz-avcilik-meraki-olanlar-a-vey-30646278/detay/ s a arkadaşlar bu vitaraya niyetlendim inşallah allah nasip ederse sizlerin fikri nelerdir bilen arkadaşlarımız vardır mutlaka bu aracı saygılarımla.
  20. Kaan çelik

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 s a ihsan bey bendede aynı sorun vardı anıla arabayı her götürdüğümde arabadan ayrı ses cıkıyodu size tavsiyem dürüst güvenilir işten anlıyan bi usta bulun gerekirse km ce gidin ama işi bilsin dürüst olsun yoksa herkes kör misali yapıyo bu araçları görünce allah...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.