<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="gktango" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
gktango' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
merhaba,<br />
<br />
aracınızın ilanını sahibinden.com da göremedim satıldımı acaba?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Araç satılmadı. Bir kaç gün içinde güncelleyecektim. <br />
Aracın fiyatı 16.900<br />
<br />
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1998-otomatik-suzuki-vitara-bundan-daha-temizi-yok-45800173/detay/<br />
<br />
Detaylar...<br />
<br />
Fotoğraf<br />
http://www.flickr.com/photos/bergun76/5561209821/sizes/l/in/photostream/<br />
<br />
Aracı alalı henüz bir hafta oldu. Uygun fiyatlı bir ev bulduğum için satıyorum. Araç arazide kesinlikle kullanılmamıştır. Arazi vitesleri ilk günki gibidir. Kilometresi orijinaldir.<br />
<br />
Aldığımda zaten çok temiz bir araçtı. Buna rağmen pimpirikli bir insan olduğum için ve uzun süre kullanmayı düşündüğüm için 1250 TL masraf yaptım.<br />
<br />
26.03.2011’de ön diskleri ve fren balataları sıfır takıldı. (Çıkma değil).<br />
<br />
Antifiriz, Motor Yağı, Fren Hidroliği, Şanzıman yağı ve filtresi en kaliteli yağlar kullanılarak yenilendi. Direksiyon sistemi yağlandı ve bakımı yapıldı.<br />
<br />
Benzin filtresi yenilendi.<br />
<br />
Zavoli marka sıralı sistem LPG var. LPG sistemi çok iyi çalışmasına rağmen baştan aşağı gözden geçirildi.<br />
<br />
Orta egzos’u değişti.<br />
<br />
Park sensörü takıldı. Sensörün 2 yıl garantisi vardır.<br />
<br />
Aldığımda üzerinde kasetçalar vardı. 2 yıl garantili Jameson Marka kartlı+USB’li teyp taktırdım. Garantisi 2 yıldır.<br />
<br />
Elektrik sistemi baştan aşağı kontrol edildi. Kadran aydınlatması güçlendirildi, sis farları ayarları yapıldı<br />
<br />
Sıfır paspas alındı.<br />
<br />
Klima sistemi kontrol edildi.<br />
<br />
3 adet cam sileceği en kalitelileriyle yeni takıldı.<br />
<br />
Aracın lastik balansları ve rot ayarı yeni yapıldı.<br />
<br />
Aracın 30.23.2012’ye kadar muayenesi vardır.<br />
<br />
Otomatik şanzımanda en ufak bir problem yoktur.<br />
<br />
Araçta Uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm vardır.<br />
<br />
Stepne hiç kullanılmamıştır.<br />
<br />
Alacak kişi sözde değil gerçekten çok uzun süre bakım yaptırmayacak. İstenilen ustaya gösterilebilir. Söylediklerim dışında bir şey çıkarsa tüm masraflarını karşılayacağım.<br />
<br />
Fotoğraflardan anlaşılacağı üzere kupası,duruşu,içi dışı çok çok temizdir. Tamponunda çizikler vardı bugün boyattım. Sanırım 2-3 yerinde lokal boya var.</div>