Arama sonuçlarınız

1. yunus bager

Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı?

Arkadaşlar sizce tarktörlerde kullanılan hidrolik direksiyon sistemini dehendere uygulamak mumkünmüdür yada uygulayan varmıdır orjinal direksiyon ile arasında epeyce fiyat farkı var ucuz yoldan bendede hidrolik direksiyon olsa ne güzel olur :)

2. yunus bager

Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010)

Bugün düzenlemiş olduğumuz geziye katılan araçlar Yunus BAGER (yunus bager) 110 defender pickup Meriç BAGER (meriçbager) 110 defender sw Hasan Çağay (hasukan41) 110 defender pickup Musatafa ERENOĞLU (mustafa ereneğlu) 110...
  3. yunus bager

Yuvacık Aytepe'de Tek Araç Off-Road Keşif Gezisi (29 Ağustos 2009)

Bu akşam abimin defenderi ile tek araçlık yeni yerler bulmak için keşif gezisi düzenledik iftarıda kaya ustünde açtık çok keyifli bir gezi oldu elimde fazla foto malesef yok makinamın pilleri bitti elimdekileri yüklüyorum ceptelefonunyla çekilenleride bana ulaşınca yüklerim

4. yunus bager

Defender 2.5 Düz Dizel Motor Arıyorum

Merhaba arkadaşlar Arkadaşımın Defenderi su hortumu yırtılması sebebiyle hararet etti ve silindir kapağını çatlattı motoru söktük ama baktıkki gömleklerde sudan zarar görmüş komle rektefiye edecek imkan olmadığından elinde uygun fiyatta verebileceği Defender düz dizel motor varsa görüşelim...
  5. yunus bager

İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)

Evet biraz dinlenelim sakın kafayla yorumlar foto ve videoları yüklemeye devam ederiz

6. yunus bager

Göktuğ Güzelbey ( jeep ) 10 Haziran Dogum Günü

Göktüğ bak gene ne varsa Land cılarda var ;D Jeep cilere kalsa umursamazlar Dogüm günün kutlu olsun kardeşim yaşlanmısın sen artık ;D ;D

7. yunus bager

Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

Pazar günü 3 defender ile yaptıgımız Yuvacık Kazandere istikametinde Yuvacık su yolu diye bilinen yerde keşif gezisi düzenledik etabimiz orta halli karlı ve çamurlu geçti . yolda birtakım toprak kayması ve birikmiş kar ile karşılaştın nitekim takıldıgımız yer olmadı güzel bir hafta sonu...
  8. yunus bager

Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

Bugün 3 defender ve İstanbul dan katılan Naci abi Kocaeli/Yuvacıkta buluştuk Aytepe soguksu keşif gezizi düzenledik sizlerle paylaşmak istiyorum. Gezi sırasında çamur ve kar olması ayrica keyif verdi emegi geçen bütün dostlarıma teşekkür ederim
  9. yunus bager

Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009)

Bugün 3 defender ile cıktıgımız izmit samanlı dagları keşif gezisini sizlerle paylaşmak istiyorum başlama yeri olarak yuvacık camidüzü köyü egrelti yaylası dönüşte hamza dağ zirvesi çataldere köyüne patikadan iniş ve yuvacıkta son buldu Kalabalık arkadaş ortamında düzenledigimiz gezi biz cok...

10. yunus bager

Satılık Land Rover 1992 model 110 Defender .

1992 model 110 defender araç tamamen yeniden toplanmıştım en ince ayrıntısına kadar bakımtı temiz bi araçtir ilgilenmek isteyenler özelden yada tel numaramdan (05634735233) bana ulaşabilir fiyatı düşürdüm 17500ytl

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri