Arama sonuçlarınız

1. tango

Kelebek Tip Gidon İçin Yorumlarınızı Bekliyorum

Arkadaşlar selam fotoğraftaki gidonu kullanan arkadaşlardan bu tip gidon hakkında ertı yada eksi yorumlarını bekliyorum şimdiden cevap verecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.

2. tango

Pratik Ütü

Karavanda kullanılabilecek küçük buharlı ütü bim de 19.tl
  3. tango

Akçakıl Kamping-Mersin

...

4. tango

Kapadokya Bölgesinde Kamp Yeri için Önerileriniz

Kapadokya bölgesine dair camp yeri araştırıken birkaç yer buldum ama, öneri ve yardıma ihtiyacım var.
  5. tango

Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango)

Yılkı ile ilk uzun soluklu gezimizi 25 dk. önce bitirdik.Ayrıntılarıyla bu gezimizi ve yapacağımız diğer gezileri siz dostlarla paylaşmak istedik.

6. tango

kamp yerlerini listelesek.

Arkadaşlar bu sene tatilimi çıkmadan gezeceğim güzargahlarda kş kamp yerleri hakkında blgi topllarken başka bir karavan platformunda bir liste buldum KAradeniz sahillerindeki çadır ve karavan kampları . Bizdede birçok kamp yerlerinden bahsediliyor ve fikirler var bunları bir liste haline...

7. tango

Karadeniz Kıyılarında 2700 Km.

Karavan dostları eksikleri olsada camp aracımızla Safranboludan başlayan ve Trabzon uzungöl;de son bulan gezi planımızı sonunda gerçekleştirdim.Gerçekleştirdim ama öncesinde uzun bir hazırlık ve planlama dönemi geçirdim. Bu arada unutmadan aracımı hazırlarken buzdolabı knusunda yardımlarını...
  8. tango

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Uzun zaman sonra benimde bir kamp aracım oldu.Değişik araçlarla çıktığım bu kamp merakı en son transporterde son buldu(tabi şimdilik bundan sonra nasıl bir araç olur bilemiyorum)Amaım aracın orjinalliğini bozmadan basit bana ve aileme yeterli bir araç yapmaktı biraz acele oldu ama eksikleride...
  9. tango

HILUX' I ÖTV DEĞİŞİKLİĞİ ETKİLEMİYOR

ARKADAŞLAR geçen gün hangi sayfada okuduğumu hatıralayamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.Ticari araçlarla ilgili Ötv değişikliği TOYOTA HILUX araçlarını etkilemiyor o yazıda diğer 2 markadan bahsediliyor TOYOTA hılux vergi dolayısıyla fiyatı artacağı söyleniyordu.Yapılan teknik...

10. tango

Sakarya'da Bir Hilux

SAKARYADA 2.8 96 model hılux

11. tango

11-12 Nisan Sakarya' da Buluşalım

11-12 NİSANDA SOSDER TARAFINDAN DÜZENLENEN 2009 3. TÜRKİYE ŞAMPİYOPNASINA HEPİNİZİ BEKLİYORUZ.
  12. tango

Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği

SAKARYA gurubu makul bir sayı oluşunca biryelerde toplanıp tanışalım olmazmı .Ne dersiniz?

13. tango

Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...

Arkadaşlar geçen bir topikte Ankarada hurdalıkta aparatın 80-100 tl. alındığı yazıyordu.Ankarada olupta bu aparattan benim için temin edip yollama zahmetinde bulunacak bir üyemiz varmı.Eğer bu konuda yardımcı olacak varsa sonzuz teşekkürler ederim şimdiden.Sevgi ve saygılar.
  14. tango

96 Hılux İçin Yardım

Öncelikle herkeze selamlar yakın bir arkadaşıma 96 model bir hılux aldık.1-ORJİNALİNDE MAKASLAR DEFRANSİYELİN ALTINDANMI ÜSTÜNDENMİ BAĞLI 2-EYER ÜSTEN BAĞLI İSE DEFRANSİELLE ŞAİSİ TAKOZU ARASINDAKİ MESAFE NE KADAR. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  15. tango

4x4 Hilux Arıyorum

Selam arkadaşlar 2 gün önce 85 model bir araç kullandım lastikleri bitik olmasına rağmen perfonmas harikaydı.98 defenderle takas etmeyi düşünen aranızda varmıdır bilmem.Yada bildiğiniz 11 bin ytl geçmiyecek bi araç bilen varsa haberdar olmak isterim.Yağışlar başladı herkeze bol çamurlu kazazıs...

16. tango

Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz?

Herkeze selamlar aşağı yukarı 1 yıldır defender sayibi olmakla birlikte siteyle tanıştım.Şu an iyiki tanışmışım diyorum.2. hayalimde bir karavan çekme karavanda hiç bulunmadım ama bir arkadaşımın camper tarzı aracıyla bir denemem oldu haz aldığım yelere o araçla ulaşabilmem çok zo oldu,o nedenle...
  17. tango

Defender Stepne Yeri ?

Arkadaşlar defenderde istepnesi ön kaputta olan varmı.Eğer varsa artıları ve eksileri nelerdir değerli yorumlarınızı bekliyorum.TEŞEKKÜRLER..
  18. tango

Defendere Lastik Seçimi

Arkadaşlar aracacıma ilk 295- 70 -16 vragler taktım orjinal jantların üzerinde sorun yaşadım şimdi 7.5016 keçi tırnağı lastik var oda çok ses yapıyor önerisi olan varsa beklerim.

19. tango

1989 Model Defender 110 (Satılık)

Arkadaşlar 1989 model kendi topladığım 1989 model dizel aracımı satmak zorunda kaldım.Araç içi özeldir 4 koltuk yatarlı ,kızaklı ve ortapediktir ilgilenen aakadaşlar 05324328985 nolu telefondan ulaşabilirTANJU ÇALLI(TANGO)
  20. tango

Araç İçin Telsiz

arkadaşlar telsiz konusundabilgisi olanlar burda herhalde ucuz kullanışlı yüksek çıkışlı telsiz ve montajı kolayanten bu konuda önerilerinizi bekliyorum fiyat aralığı bilgisi iyi olur teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri