Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam fotoğraftaki gidonu kullanan arkadaşlardan bu tip gidon hakkında ertı yada eksi yorumlarını bekliyorum şimdiden cevap verecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu sene tatilimi çıkmadan gezeceğim güzargahlarda kş kamp yerleri hakkında blgi topllarken başka bir karavan platformunda bir liste buldum KAradeniz sahillerindeki çadır ve karavan kampları .
Bizdede birçok kamp yerlerinden bahsediliyor ve fikirler var bunları bir liste haline...
Karavan dostları eksikleri olsada camp aracımızla Safranboludan başlayan ve Trabzon uzungöl;de son bulan gezi planımızı sonunda gerçekleştirdim.Gerçekleştirdim ama öncesinde uzun bir hazırlık ve planlama dönemi geçirdim.
Bu arada unutmadan aracımı hazırlarken buzdolabı knusunda yardımlarını...
Uzun zaman sonra benimde bir kamp aracım oldu.Değişik araçlarla çıktığım bu kamp merakı en son transporterde son buldu(tabi şimdilik bundan sonra nasıl bir araç olur bilemiyorum)Amaım aracın orjinalliğini bozmadan basit bana ve aileme yeterli bir araç yapmaktı biraz acele oldu ama eksikleride...
ARKADAŞLAR geçen gün hangi sayfada okuduğumu hatıralayamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.Ticari araçlarla ilgili Ötv değişikliği TOYOTA HILUX araçlarını etkilemiyor o yazıda diğer 2 markadan bahsediliyor TOYOTA hılux vergi dolayısıyla fiyatı artacağı söyleniyordu.Yapılan teknik...
Arkadaşlar geçen bir topikte Ankarada hurdalıkta aparatın 80-100 tl. alındığı yazıyordu.Ankarada olupta bu aparattan benim için temin edip yollama zahmetinde bulunacak bir üyemiz varmı.Eğer bu konuda yardımcı olacak varsa sonzuz teşekkürler ederim şimdiden.Sevgi ve saygılar.
Selam arkadaşlar 2 gün önce 85 model bir araç kullandım lastikleri bitik olmasına rağmen perfonmas harikaydı.98 defenderle takas etmeyi düşünen aranızda varmıdır bilmem.Yada bildiğiniz 11 bin ytl geçmiyecek bi araç bilen varsa haberdar olmak isterim.Yağışlar başladı herkeze bol çamurlu kazazıs...
Herkeze selamlar aşağı yukarı 1 yıldır defender sayibi olmakla birlikte siteyle tanıştım.Şu an iyiki tanışmışım diyorum.2. hayalimde bir karavan çekme karavanda hiç bulunmadım ama bir arkadaşımın camper tarzı aracıyla bir denemem oldu haz aldığım yelere o araçla ulaşabilmem çok zo oldu,o nedenle...
Arkadaşlar aracacıma ilk 295- 70 -16 vragler taktım orjinal jantların üzerinde sorun yaşadım şimdi 7.5016
keçi tırnağı lastik var oda çok ses yapıyor önerisi olan varsa beklerim.
Arkadaşlar 1989 model kendi topladığım 1989 model dizel aracımı satmak
zorunda kaldım.Araç içi özeldir 4 koltuk yatarlı ,kızaklı ve ortapediktir
ilgilenen aakadaşlar 05324328985 nolu telefondan ulaşabilirTANJU ÇALLI(TANGO)
arkadaşlar telsiz konusundabilgisi olanlar burda herhalde ucuz kullanışlı yüksek çıkışlı telsiz ve montajı kolayanten bu konuda önerilerinizi bekliyorum fiyat aralığı bilgisi iyi olur teşekkürler.