Arama sonuçlarınız

1. Mantez

Şase Ve Kaportayı Ayırıp Aracı Komple Elden Geçirmek Için Usta

Merhaba, İlanlarda bir nokta dikkatimi çekti. Ordu, Trabzon ve Artvin civarından çok düzgün görüntülü ve sahiplerince çok övülen arabalar görüyorum. Bu bölgelerde bu işleri gerçekten çok iyi yapan ustalar mı var, yoksa işin sadece satış tarafımı aklıma takıldı? Ben İstanbulda yaşıyorum ve yeni...

2. Mantez

Grand Cherokee 2.7 Td (2003) Ve Pajero 2.8 Td (2000) Karşılaştırma

Bu iki araç arasında kaldım. Ağır off-road yapmayacağım. Bu iki aracı arazi yetenekleri, dayanaklılık, parça ve bakım maliyetleri açısından kıyaslaya bilecek arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum. :smiley: Kapattım.
  3. Mantez

Grand Cherokee 2.7 Td (2003) Ve Pajero 2.8 Td (2000) Karşılaştırma

Grand Cherokee 2.7 TD (2003) ve Pajero 2.8 TD (2000) karşılaştırma Bu iki araç arasında kaldım. Ağır off-road yapmayacağım. Bu iki aracı arazi yetenekleri, dayanaklılık, parça ve bakım maliyetleri açısından kıyaslaya bilecek arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum. :smiley: Kapattım.

4. Mantez

Güvenilir Bir Eksper Ve Usta Için Yardım Lazım

Almayı planladığım 2000 model 2.8 TD aracı göstermek için İstanbul Avrupa yakasında (tercihen Atatürk Oto Sanayi civarında) bir ekspere ve / veya bu araçlardan anlayan bir ustaya ihtiyacım var. Önerebileceğiniz isimler ve (var ise irtibat numaralarını) paylaşırsanız sevinirim.
  5. Mantez

İzmit Veya Gölcük Te Suzuki Ustası

Merhaba, 5 yıl aradan sonra tekrar bir araç almayı planlıyorum ve aşağıda linki yer alan araç ile ilgileniyorum. Aracı bilen var ise ve bilgi verir ise sevinirim. Bölgede sözüne güvenebileceğim bir suzuki ustası / servisi için tavsiyenize ihtiyacım var. Fiyat için de görüşlerinizi paylaşırsanız...

6. Mantez

2011 X-trail 2.0 Dci Otmatik Mi, 2011 Forester 2.0 Td Düz Vites Mi?

Merhaba arkadaşlar, Arazi gezileri ve günlük kullanım için bir araç düşünüyorum. Kesinlikle ağır off-road gibi bir düşüncem yok. Aracın kronik bir sorununun olmaması ilk önceliğim. Bakım maliyetleri ve yakışı da ardından gelen önceliklerim. Bilgisi olanlar bu iki araç hakkında...

7. Mantez

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Toplam 383 kare resim var.yavaş yavaş ekleyeceğim. Önce biz. İlk off road denememize böyle başlayıp İlk yokuşta İkinci yokuşta Üçüncü yokuşa giderken Üçünçü yokuşta ve ilk çamur geçişinde olmak üzere 5 kez vince ihtiyaç duyduktan sonra böyle bitirdik Katılarak günü renklendiren...
  8. Mantez

İstanbul'da 19 Mayıs İçin Plan Yapan var mı?

19 Mayıs'ta parçalı bulutlu ve sıcaklığın 28 derece olacağı bir gün yaşayacağız "accuweather"a göre. Böyle güzel bir günü arazide ve açık havada geçirmek üzerine planları olan arkadaşlar varsa ve planlarını paylaşırlarsa sevinirim.
  9. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Merhaba, Sitenin yaklaşık 1,5 senedir üyesi olmama karşın bu ikinci mesajım. Doğa ile olan ilişkimi şimdiye kadar baçe ile uğraşmayı saymazsak, tabanlarım ve fırsat buldukça da motorsikletim üzerinde yürütmeye çalışıyordum. Son zamanlarda, çok uzun zamandır içimde var olan, 4x4 araçlara ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri