Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Mahir Uçar'ı Kaybettik

Bursa Kamp Karavan derneği Üyesi Mahir Uçar ı kaybettik cenazesi Beylikdüzü Fatih cami inde ikindi namazından sonra defnedilecektir.Sevenlerine sabırlar diliyoruz.

2. mayıstosböce

Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)

Yaklaşık 1000 km lik Frig vadisi turumuzu dün akşam Bursa kocayayla dönüşü ile tamamladık.Sıcağı sıcağına gezi notlarının bir kısmını aktarayım arkadaşlar. Frig vadisi turu geçen seneden beri yapmayı çok istediğim bir turdu.Bunun için çok çok fazla araştırma yapmama gerek kalmadan...
  3. mayıstosböce

Karavanda Sağlıklı Yaşam İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Arkadaşlar,bu konunun çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü biz araçların içinde yaşıyoruz,daha önce bir çok defalar gördüğüm halde net söyleyemediğim ama ara ara ucundan bahsettiğim bilgiler vardı,bu kafamı kuma gömmek değil yapan arkadaşları zor durumda bırakmamak adına yazılmamış şeylerdi...

4. mayıstosböce

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Poyrazlar,bizim için yeri çok farklı olan bu doğa parçası sırf manzarası çok güzel olduğu için sevdiğimiz düşünülebilinir,ilk zamanlar da bizim içinde öyleydi,zamanla gittikçe bizim için anlamı değişmeye başladı,neden bizim için anlamı değişmeye başladı,hemen hemen ilk defa toplu olarak orada...
  5. mayıstosböce

Bir şekilde YOL DA olanlar

Ara ara takip ettiğim,gördüğüm de çok etkilendiğim geziler yapmış insanlar var.Bazıları imkansızı becermişler,bazıları yolda kalmış,bazıları da o yolda hayatlarını kaybetmişlerdir.Onların tek amacı gitmek,yolda olmaktır.Bunun nedenini herkes kendine göre cevaplar ve bir çoğuda...

6. mayıstosböce

Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

Hemen ekleriz Sakarya listesine merak etmeyin tanıdıklarım var rica ederiz :D Ben ayrıca memnun oldum ilimizden bir kişinin daha listemize katılmasına.

7. mayıstosböce

2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

Çok farklı yerlere gitmediğim için fazla yazılacak bir gezi olmadığını düşünüyorum.Arife günü başladı 3 eylül de bitti bana çok kısa geldi,az yaptığım planın bile yarısına gelemedim,bu da bir tecrübe az plan yapmayacaksın ,ya tam plan günü gününe yada sıfır plan.Navigasyon a pek güvenemedim...
  8. mayıstosböce

İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

İnönü yaylası hamlemiz gerçekleşti... Erden ve İlhan abiler cuma öğleden sonra biz ise gece yaylaya intikal ettik... Gece 02 gibi İstanbuldan gelecek binek araçlı arkadaşlar geldi... Saat 05 e kadar onların çadırı kurmakla uğraşıldı... Shocked Saat 08 gibi söz konusu çadır söküldü ve...
  9. mayıstosböce

4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası)

Eşimin de geleceğinden ve rahatsız olduğundan dolayı cumartesi gitmeye karar verdim ,iyi de yapmışım ,hayatımın en kötü gecesiydi dedi Derya, ne kadar battaniyemizde olsa soğuğa engel olamadık. Sabah yola çıktığımızda o yöne doğru hiç bu kadar kalabalık araç trafiğinde gittiğimi...

10. mayıstosböce

4.Gezenbilir Festivaline Giden Karavancılar,01-03-Temmuz 2011

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75570.0 Gezenbilir büyük Festivaline giden karavancılar ön araştırması. 1-mayıstosböce Camper Perşembe-Cuma Adapazarı

11. mayıstosböce

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011) Ben cem e 2 foto yolladım .burada yayınlasın diye ama görmedi sanırım
  12. mayıstosböce

Malzemeler İçin Plastik Sandık

Yeri değil ama konu açılınca sorayım dedim. Arkadaşlar daha önce bir arkadaşta görmüştüm yine burada arkaya büyük bir plastik sandık koymuştu,bauhaus-praktiker gibi bir yerden almıştı,Bülent bey di sanırım yanlışım varsa düzeltin Tokat karavan derneği başkanıydı , 400-500lt gibi birşeydi bu ürün...

13. mayıstosböce

Gezenbilir İllere Göre Karavancı Listesi

ANKARA 01- Kadir YAZ kaya75 Keçiören Ducato Camper 02- Nihat ZALOĞLU Zaloğlu Eryaman Ducato Camper 03- Doğan BÖNCÜ dogan124 Akıncı Çekme karavan...
  14. mayıstosböce

Karavan Şenliği için Yer Keşif Çalışmaları; İznik Yenisölöz ön Keşif Gezisi 2 - 3 Nisan 2011

Arkadaşlar Karavan yönetimi olarak şenliği nereler de yapılabilir konusunu çözmek için küçük geziler yapmayı planlıyoruz.Bu gezileri sizlerle birlikte de yapabileceğimizi düşünerek böyle bir keşif gezisini duyuralım istedik. İznik kampını yaparken yerli halkın tavsiyeleri ile bu yeri...
  15. mayıstosböce

- - - Yol-da Ekibi - - -

Yol-da ekibinin felsefesini daha sonra sizlerin de katılımıyla daha ayrıntılı bir şekilde tartışırız. Arkadaşlar iznik gezisi itibarıyla katılımcı listesi şöyledir. Bursa dan ismini bilmediğim bir arkadaş geldi,ismini öğrendiğimizde onu da dahil edebiliriz. Cem bey yazım kuralına...

16. mayıstosböce

Gezenevin Penceresinden

Arkadaşlar Haldun-Taiga nın son yaptığı Datça gezisinde ki pencere fotoğrafları bende bu fikri oluşturdu.Gerçekten ben içten dışa doğru çekilen fotoğrafları çok beğenirim,karanlıktan aydınlığa,birde manzarası güzelse söyleyecek söz bulamıyorum.Bu bilinçle çekilmediği halde bu tarz çok güzel...
  17. mayıstosböce

Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı

Arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı gibi karavan grubunun en iyi kamp-gezi fotoğrafını seçeceğiz yada ben seçeceğim,sütüme kalmış artık.Kuralları geziyi sizin yapmanız yada fotoğrafı sizin çekmeniz gerekiyor.Herkesin en fazla 2 tane ekleme hakkı var.Herkes fotoğrafına numara versin...
  18. mayıstosböce

İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

İbiş keyfi ciddi bir iştir arkadaşlar. İlk önce ibiş keyfi nedir,nasıl yapılır ,ne ibiş keyfi değildir ,ibiş keyfini yapan insan hangi ruh halinde olmalıdır,nerelerde ibiş keyfi yapılır,ibiş keyfini nasıl daha kaliteli hale getirebiliz,ibiş keyfi yapana kimler bile dokunmaz,ibiş keyfi yapana...

19. mayıstosböce

T5 Panelvanıma Koltuk Montajı

Arkadaşlar aracımı (T5 vw)karavan oluncaya kadar idare etsin diye koltuklu camlıya çevireceğim(aslında karavan olduğunda da pek farklılık olmayacak ya) yapacak kişi 'abi habire kanun değişiyor senin ki kaç model diye sordu 2007 diyince tamam olur,2008 e kadar bir sorun yok' dedi.Buraya kadar...
  20. mayıstosböce

Kuş Evi

Arkadaşlar çok güzel ve faydalı olduğuna inandığım bir kuş evi gördüm,eskiden beri kuş evlerine ilgim vardır,arasıra orjinal bulduklarımı bilgisayarıma kaydederim ilerde belki yaparım diye,yıllarca güvercin bakmamızdanmıdır bilmem her zaman ilgi duydum kuşlara,uzun yıllardırda saplantı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri