Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba,
Bunca yıldır Gezenbilir forumlarından bilgiler ediniyorum. Şimdi bir kişiye bile yardım edebilirsem ne mutlu bana.
Eşim ve 7 aylık bebeğimiz ile birlikte Eylül-Ekim aylarında Kocaeli - Lappeenranta (Finlandiya) arası çekme karavan tatilimiz oldu. Bu konuda yol, yolculuk...
Herkese merhaba,
Yeni aldığım araca taktırmak istiyorum fakat tecrübeli üyelerin yorumlarına ihtiyacım var. Sabit veya çıkabilen fark eder mi ? Benim kafamda biraz daha para verip çıkabilen bir çeki demiri taktırmak var. Çeki demiri yazları yoğun, diğer mevismler ise tek tük lazım olacak...
Herkese merhaba,
2015 Euro 6 1.2 tsi 110hp DSG şanzuman araba ve 850 kg çekme karavan ile 3000 km tura çıkmak istiyorum. DSG ile ilgili çok farklı fikirler var. Sizlerin yorumlarınızı duymak isterim ?
Not: Arabanın 1100kg römork çekeri vardır.