Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

Köprü Geçişleri

Arkadaşlar, Belki bilen arkadaşlarımız vardır ama bilmeyenler için bir duyuru yapmak istiyorum. Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldıktan sonra köprü geçişlerinde bazı kısıtlamalar olmuştur. Şöyle ki: Köprünün açılmasıyla dingil mesafesi 3.20 altında olan panelvan, kamyonet ve van dışında 1...

2. supergezgin

Çekmeköyde Yeni Bir Kamp Alanı

Çekmeköy'de yeni bir kamp alanı açılmıştır. Elektirik, su, wc, internet ve araç yıkama. 7/24 kameralı güvenlik ve çepeçevre kapalı. Günlük 5 TL, aylık 100 TL, Yıllık 1.000 TL. Meyvalık ve yeşillikle kaplı piknik yapmaya müsait alan. www.hobbybahceleri.com adresinden detaylara...
  3. supergezgin

4-5 Haziran 2016 Sakarya Doğa Sporları Etkinliği

Değerli arkadaşlar, Daha önce duyurusunu yaptığım 26-28 Mayıs Sapanca Doğa Sporları etkinliği Sapanca gölü kenarı Kırkpınar sahilinde (eski mikro light hava alanı) yapılacaktır. Katılımcılardan her hangi bir ücret talep edilmemektedir. Etkinlik alanında tuvalet ve su bulunmaktadır. Elektrik...

4. supergezgin

Kamp Ve Karavan Turizmi Ile Ilgili Genelge

Değerli Arkadaşlar, Turizm Bakanlığı yetkilileri ile yapmış olduğumuz toplantıların olumlu sonuçlar vermeye başlaması bizi sevindirmiş ve umutlandırmıştır. Bildiğiniz gibi Yabancı karavanların ülkemizde konaklama süresinin 2 yıla çıkarılması ile ilgili yaptığımız toplantıda diğer sorunlu...
  5. supergezgin

Karavan Sektörü Ile Ilgili Bilgilendirmeler

Arkadaşlar, Karavan Sektörünü tanıtmak amaçlı bir bilgi sitesine bir çok konu hakkın da bilgileri görsel olarak verdim. Merak edenler için ekli linki veriyorum. Saygılarımla Erdal Ötügen Erdal Ötügen

6. supergezgin

Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı

Arkadaşlar, UKKF olarak Moda Karavan’ın sponsorluğunda ve Asya KKD üyemiz Sn. Şahin Aslıtürkmen tarafından bastırılan Kamp ve Karavancılar için eğitim kitabımız “Kamp ve Karavan Dünyası” basılmış olup Derneklerimize, üyelerimize ve kampçı ve karavancılara ücretsiz olarak dağıtılmaya...

7. supergezgin

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Arkadaşlar, Bu konu ilgili olarak ilgili kişilerle özellikle bize Meclis'deki usul yön ve yöntemle ilgili yardımlarda bulunan Emrah beyle görüştüm. Kendisinin gönderdiğim dilekçe ile ilgili konudaki görüşünü ve katkılarını aldım. İzlenmesi gereken yöntem aşağıdaki şekilde olması halinde...
  8. supergezgin

82. Uluslararası F.ı.c.c. Hırvatistan Rallysi

Değerli arkadaşlar, 82. Uluslar arası F.I.C.C. Rally’si bu yıl Hırvatistan’ın Novalja/Zadar bölgesi PAG adasındaki 4 yıldızlı Strasko kampında 27 Haziran – 5 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu kamp Alman Kamping Club’ü tarafından Adriyatik sahillerinin en iyi kampinglerinden biri...
  9. supergezgin

Mutlu Yıllar

Değerli Dostlar, Hepinizin yeni yılını kutlar, aileniz ve sevenleriniz ile birlikte mutlu, sağlıklı ve başarılarla dolu bir yıl dilerim. 2015 yılında hepinize bol bol keyifli geziler diliyoruz. Saygılarımla Erdal Ötügen UKKF YK BŞK.

10. supergezgin

Kamp Ve Karavan Turizmine Turizim Bakanlığınca Verilecek Destek

Değerli arkadaşlar, Turizm Bakanlığı nezdinde yapmış olduğumuz girişimler sonucunda, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünce Yönetmelik değişiklik çalışmalarına başlanacağı ve uygun alanlarda düzenleme yapılacağı yönünde olumlu yanıt alınmıştır. Umuyoruz ki bundan sonraki adım, alternatif...

11. supergezgin

Yabancı Karavanların Ülkemizde 2 Yıl Kalabilmeleri

Değerli arkadaşlar, Yatlara tanınan, 5 yıl + 5 yıl süre ile ülkemizde barınma ve konaklama imkanının, yabancı karavanlar için hiç değilse ilgili kanunlarda belirtildiği gibi 2 yıl süresince aralıksız ülkemizde konaklaması ile ilgili Kültür Turizm Bakanlığı, Strateji Geliştirme Dairesi, Turizm...
  12. supergezgin

Trafik Sigortası Pirimleri ile İlgili Çalışmalar

Değerli arkadaşlar, UKKF olarak Sigorta fiatlarının makul seviye indirilmesi ilgili olarak Karayolları Gn. Müd., Emniyet Gn. Md, Hazine Müsteşarlığı, Kültür ve Turizm Bk., Yatırım İşl Gn Md. Sigortalar Birliği, ve TÜV türk, İçişleri Bk. olmak üzere bir çok makamla yaptığımız yazışmaların bir...

13. supergezgin

Karasu'da Kampçılık

Arkadaşlar, Karasu bölgesinde yapılması planlanan kamp yeri ile ilgili haber linkini veriyorum. İlk bölümün sonunda bizimle ilgili haberi bulacaksınız. Saygılarımla Erdal Ötügen http://www.sakaryatelevizyonu.tv/
  14. supergezgin

29 Ekim Kutlaması

Değerli Dostlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımızla kutlar, sonsuza kadar bu Bayramların kutlanabilmesini dileriz. UKKF adına Erdal Ötügen http://www.ukkf.org/
  15. supergezgin

Yaza Veda Birlikteliği

Değerli Karavancılar, Asya KKD tarafından 25-26 Ekim Cumartesi Pazar günü İstanbul Kamp Karavan Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz Yaza Güle güle kampına siz değerli dostlarımız da davetlidir. Yazın yaptıklarımızı, gezdiğimiz yerleri, yeni düzenlemeleri ve bilgilerimizi paylaşacağımız bir...

16. supergezgin

Trt Radyo Programı

Arkadaşlar, Salı günü (14. Ekim) saat 23:00 - 24:00 arası TRT Radyo'da Karavan sektörü konusunda canlı bir program yapılacaktır. Ben de konuk olarak katılacağım. Bilgilerinize Saygılarımla Erdal Ötügen
  17. supergezgin

Didim Tavşanburnu Kamp Alanı

Değerli Dostlar, İzmir KKD tarafından düzenlenen Didim aktivitesini Tavşanburnu Orman kampında geçirdik. Burası daha önce gidenlerinde bildiği gibi girilemeyecek bir kamp yeri idi. Yaklaşık bir ay önce Didim Belediyesi tarafından alınmış ve hızla iyileştirmelere başlanmış. Daha önce Akbük’de...
  18. supergezgin

Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir.

Arkadaşlar, UKKF YK Başkan Yrd. Birol Ansa'nın kayınvalidesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, Gülçe hanıma ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Merhumenin cenazesi 1 Ağustos Cuma günü Ataköy 5. kısım camiinden öğle namazı ardından kaldırılacaktır. Erdal Ötügen

19. supergezgin

İzmir Kkd Didim Etkinliği

Arkadaşlar, İzmir KKD'nin Bayram döneminde yapacağı organizasyon bilgileri ektedir. Saygılarımla Erdal Ötügen İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ DİDİM ETKİNLİĞİ PROGRAMI 26-30 TEMMUZ 2014 Sevgili Üyelerimiz ve Doğasever Karavancılar, Didim’de 140 dönüm alanda bulunan eski Orman Kampını...
  20. supergezgin

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Arkadaşlar, Değerli dostumuz, duayen arkadaşımız, Asya KKD onursal başkanımız ve abimiz Sayın Hüseyin Pelit'i bu akşam kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, dost ve yakınlarına sabırlar dileriz. Cenazesi Perşembe günü kaldırılacaktır. Yer ve saatini sizlere bildireceğim. Rüzgar artık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,007
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri