Arama sonuçlarınız

1. S

Sürekli 4x4 Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Yeni kasa Terios'lar sürekli 4x4. Ayrıca bir de diferansiyel kilidi düğmesi var. Benim merak ettiğim şu: Vites boşta ilerlerken yada viteste gaza basmıyorken araç 4x4 müdür? (Bu forumun biryerlerinde forester'la ilgili bir konuda " gaza basıyorken 4x4" ifadesi vardı, o yüzden kafam karıştı)

2. S

Terios'dan Sonra Forester'e Geçiş Olur mu?

Arkadaşlar merhaba. Gördüğüm kadarıyla kullandıkları araçlar konusunda oldukça bilgili insanlardan oluşan bir aile burası. O nedenle sizlerden yardım istiyorum. 2007 model yeni kasa Terios'umu değiştirmek istiyorum. 40.000 TL civarı bütçe ayırabilirim. Genelde asfaltta araç kullanıyorum. Asfalt...
  3. S

SATILIK YENİ KASA TERİOS

Arkadaşlar aracımdan son derece memnunum, ancak vedalaşmak zorunda kaldım. 2007 model, 50000 km, kazasız, boyasız, AT lastikler yeni, 50000 km bakımı yapıldı. Aracımı 0 almıştım, yani ilk sahibiyim. Gezenbilir ailesinden birisi alırsa gözüm arkada kalmaz:) İstediğim fiyat 30.000 TL...

4. S

Bridgestone AT 694 İzlenimlerim

2007 model yeni kasa terios aracımda, üzerindeki asfalt lastiklerini 4 yıl 50000 km kullandıktan sonra AT 694 taktırdım. AT tipi lastiklerin arazide benim işimi rahatlıkla görebileceği konusunda ikna olmuştum ancak asfaltta nasıl olacağı konusunda çekincelerim vardı. Hatta bu konuda bir başlık...
  5. S

AT lastik kullananlar

Yeni kasa terios aracıma lastik alma aşamasındayım. %90 asfalt %10 çok ağır olmayan arazi koşullarında kullanıyorum aracı. Geçenlerde ormanda 10-15 cm karda hafif eğimli bir yerden çıkamadım ve zor durumda kaldım. Bunun üzerine yaptığım araştırmalar sonucunda AT tipi bir lastik almam gerektiği...

6. S

Google Earth'den İmage Elde Etme

Herkese merhaba, Buraya epey bir zamandır üyeyim ama, hep "bilgi alma" amaçlı kullandım siteyi. Birazda tecrübelerimi paylaşıp "bilgi verme" amacındayım. Geniş bir alanın google earth imagelerini elde etmede kullandığım yöntem: 1- İmajı istenen bölge için Arcgis'de 500x300 metrelik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri