Arama sonuçlarınız

1. raptor

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Teşekkür ederim Hakan LT ile yolları ayırdık.bizi yedirdi içirdi gezdirdi sağolsun.ben aslında LT yi seviyordum birkaç sene daha ayrılmayı düşünmüyordum aslında ama hanım pek öyle düşünmedi biraz onun isteği doğrultusunda yeni karavan alma durumu oluştu. iyide oldu. yeni karavanı aslında...

2. raptor

2011 Yılı İlk Kampımız ANKARA Kızılcahamam Çamlıdere Çamkoru Kamp Alanı

2011 yılına girmemizle beraber bu yılın ilk kampını çamlıdere çamkoru kamp alanında gerçekleştirdik .henüz Ankara da kar yoktu. bizde, kar bize gelmezse biz ona gideriz mantığıyla soluğu bu doğa harikası yerde aldık.cumartesi akşam saat 7 sularında yola koyulduk bu yere daha önce hiç gitmemiştik...
  3. raptor

VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

herkese merhabalar gezenbilir karavan bölümündeki insanları ve onların bilgi paylaşımlarını okudukca gaza geldim ve tadilata başladım aslında arcım oldukca yeterli idi ama en büyük sıkıntı duşumun olmayışıydı önce bir duş koyuyum dedim ama bir türlü istediğim projeyi çizemedim aracımın boyası...

4. raptor

Ruhsatta Minibüs Karavan Yazan Araca Tadilat ve TUV Sorunu?

merhabalar kısa bir süredir işlerimden dolayı siteye giremiyordum bu aralar karavanımda tadilat yapmam gerektiğini düşündüm ve işe koyuldum aracımın yatak sayısını 2 ye cıkırtıyorum ve duş yerleştiriyorum bunlar ekstra yaptıklarım .aracımın tümünü boyatıyorum ve tüm iç mobilyalarını...
  5. raptor

Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım

herkese selamlar benim bir sorunum daha var ve değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak sorunuma gelince benim karavanımda bir duş kabini yok ama duş kabini için yerim var ben bu duş için nasıl bir malzeme kullanmalıyımki sudan etkilenmesin ve kolay şekil verebiliyim şekil veriyim derken ben duşu...

6. raptor

Ankara'da 3 Sistem Buzdolabı Tamircisi için Yardım

Nihayet karavanıma kavuştum fakat bazı sorunlarım var bana yardım edebilirseniz cok seviniceğim.karavanımdaki 3 sistem buzdolabı var lpg 12 220 ile hal hazırda calışıyor fakat 5/6 saat calıştırmama rağmen sadece buzlukta yani aliminyum levhada elimi değdiğim zaman hissedebildiğim bir soğuma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR