Arama sonuçlarınız

1. FeLis_Leo

Casio Pro-trek Paw-1500t-7v __ Titanyum

Merhaba 2 sene kadar önce yurtdışından sipariş ettiğim Casio marka, Pro-Trek serisi ABC* özellikli outdoor saatimi satıyorum. *ABC : Altimetre, Barometre, Compass(pusula) Fotoğraflar saatin kendisine aittir. TİTANYUM bileklik ve kompozit kasa.Multi-band özellikli atomik saat. Güneş...

2. FeLis_Leo

Casio Pro-trek Paw-1500t-7v __ Titanyum

Merhabalar 2 sene kadar önce yurtdışından sipariş ettiğim Casio marka, Pro-Trek serisi ABC özellikli PAW1500T-7V model outdoor saatimi satıyorum. TİTANYUM bileklik ve kompozit kasa... Ek olarak yanında yedek parça amaçlı, eski ve nispeten kısa bir titanyum bileklik daha vereceğim. Bu modelin...
  3. FeLis_Leo

Offline Rota Kaydı Yapma Yöntemi?

Merhabalar arkadaşlar. Ben uzakyol seferler yapan gemilerde mühendis olarak çalışmaktayım. Dolayısıyla seferdeyken ne zaman nereye gideceğim belli olmuyor. Adını bile duymadığınız yerlere gidebiliyorsunuz. Bunları arşivlemek istiyorum. Seferdeyken yada gidilen limanlarda elinizin altında...

4. FeLis_Leo

Suunto Core Steel Bilek Bilgisayarı

______________________________________________________________________________ merhabalar Severek aldığım ve kullandığım Suunto bilek bilgisayarımı aciliyeti olan başka ürünlere fon sağlamak için satıyorum. Ürünün deri kayışında kullanımdan oluşan izler vardır. bunun dışında bir kusuru yada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri