Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar
bu sabah check engine lambası yanmadı ve dolayısıyla araç ta çalışmadı........
bende jeep servisini aradım.....motor beyni nden kaynaklanıyor dedi
araç zj 1994 4 I laredo
acaba doğrumudur böyle bir durum başına gelen arkadaş varmı...
ilginize şimdiden teşekkür ederim
aksel
selam arkadaşlar
dün sapanca daki dağlara çıkayım dedim navigosyana güvenip tam zirvede baüğlantı kesildi...harita dijitalleşmemiş dedi..
ve kaybolduk soğucak yaylasını zor bulduk biri tarif etti ve tem e indikl.....
bu cihazlar böylemidir...daha profesyoneli hangisi bana yardımcı olursanız...
selam
benim arabanın radyosu bozuldu hiç ses gelmiyor cd çalışıyor.... anadolu yakasında zj radyo tamiri yapacak kimse varmı bilen varsa lütfen yardım etsin
şimdiden teşekkürler
selam arkadaşlar
kendi arabam için MERCEKLİ zenon far yaptırıyorum.haftaya biter sanırım....eğer sorun çıkmazsa
sizede tavsiye edebilirim yapacak kişiyi.......
saygılar..
selam arkadaşlar bende 94 zj laredo var 1998 yılının eylül de arabama atıker taktırdım 2300 tl vererek fakat takıldığından beri ne sarsıntı bitti ne randıman verdi hiç ustalardan çıkabildim ve en sonunda arabaya atıker i takan ustaya gittim oda değiştirmiş zaten başka markaya geçmiş....makinaya...
selam arkadaşlar
dayımın cj-8 kısa kasa var satıyor ve bende yardı istedi bende bu siteye üye olduğum için
burada satmayı uygun gördüm,resimleri alttadır.
selam arkadaşlar bende zj 94 4 I var ve ben beyin sıfırlamasını unuttum,nasıl sıfırlıyorduk unuttum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
aksel
arkadaşlar bende gc zj 94 4 I var aracam genelde mükemmel,eminim sizde kendi aracınız ile ilgili aynı şeyleri düşünüyorsunuzdur.Fakat hoşunuza gitmeyen veya şurası daha iyi olsaydı dediğimiz bir yanları vardır. acaba sizinde memnun olmadığınız yönleri nelerdir.
benim kideki sorun veya memnun...
selam arkadaşlar
bende laredo zj var 1 aydır hararet göstergesi 110 da servise gittim geç açıyordur dedi.
hararet makenizması,açıkcası servislere artık ve maalesef güvenmediğim için,buraya yazma
yeni aklıma geldi,nasıl çare bulabilirim bilmiyorum,birde dün antifiriz koydum.belki ısı göstergesi...
Selam arkadaşlar...
bende g.c. 1994 laredo var ve 2008 in 9 ncu ayında taktırdım,fakat lpg deyken ve sadece kalkışta
aşırı titreme var. 1100-1500 deviri bulunca düzeliyor.performans jeep(bostancı) ya gittim,oksijen sensörünü
değiştirdiler..sonra da lpg servisine gittim..ayar yaptılar ve halaa...
selam arkadaşlar....
ben bugün arkadaşta midland g7 e telsiz aldım,kullanmadığı için fakat kullanma klavuzu
ve özellikliklerini netten baktım bulamadım eğer kullanan varsa bunun özelliklerini
veya bu telsiz için lisans gereklimi bu konu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim
si<zden ricam yardım...
selam arkadaşlar benim laredo da orjinal çeki demiri var ama ruhsata işlenmemişti, ben de işletmedim
fakat trafik polisleri çevirmelerde bakıyorlar ve çıkar diyorlar...denedim çıkmıyor çok zorladım olmadı.
servis bile çıkarmadı..bende ruhsata işleteyim diyorum ama nasıl işletecem prosedür...
arkadaşlar selamlar
kullanma klavuzu olmadığı için
bende 1994 modal g.c. laredo 4,0 var
şanzıman,motor,direksiyon,
yağlarından hangilerini kullanmalyım
tam detayları ile belirtirseniz sevinirim
teşekkür ederim şimdidem
selam arkadaşlar benim 94 model g.c.laredo uzun yolda bazen cruise control devreye girmiyor...
60 km hızla giderken sokmaya çalışıyorum devreye, ama olmuyor.nedendir acaba bilen varmı.
teşekkürler
aksel
selamlar
94 g.cherokee laredo arka bagaj perdesi lazım çıkmada olabilir nereden bulabilirim
yardımcı olursanız çok sevinirim
servisten istedim 650 ytl dedi amerikan getireceklermiş......
nereden bulabilirim