Arama sonuçlarınız

1. caner

Arazi Aracı Alma Rehberi Var mıdır?

Arkadaşlar merhaba, Off-road'un fazla yabancısıyım ama böyle bir rehber ihtiyacım oldu. 2 gündür forumu kurcaladım ama istediğim tarz bilgilere ulaşamadım. Konu hayli derin. Bütçe önemli, motor hacmi önemli, marka önemli, araçla ne yapmak istediğimiz önemli vs. Niye onu ya da niye bunu...

2. caner

Işık Patlatması Yapmadan Nasıl Çekeriz?

Işık patlaması kimi fotoğraflarda mühim bir sorun olmakta. Özellikle fotoğrafta gölgede kalan bölgeleri ortaya çıkarmak istediğimizde açık alanlarda parlamalar olmaktadır. Konuyu örneklemek için bir fotoğraf ekliyorum. Bu ve benzeri fotoğraflarda gökyüzünde olsun, ışık alan bölgelerde olsun...
  3. caner

Nikon Capture NX Yazılımı

Arkadaşlar, Nikon'un Capture NX veya Capture NX 2 programına sahip olan var mı? Ne kadar kabiliyetlidir, kullanımı kolay mıdır? Bu yazılım, neyin alternatifidir? Nereden temin edilir? kaç paradır? Mesela RAW formatı işlemek için de bu program gerekiyor sanırım.

4. caner

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Vallahi arkadaşlar ilk raporu gönderen değil ama ilk fotoğrafı gönderen kişi olabilirim. Çünkü fotoğraflara henüz bakmadım, inanılmaz sayıda fotoğraf oldu. Kaç kişi var saymadım ama bu fotoğrafa girmeyenler olduğunu da biliyorum. Elbette ben yokum bu fotoğrafta, benim olduğum olanı diğer toplu...
  5. caner

Kardan Adam Fotoğrafları

İstanbul'da çeşitli yerlerde çekilmiştir.

6. caner

Halkalı'da Aşura Matemi

Kerbela'da Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve 72 kişinin şehit edilmesinin 1368. yıldönümü nedeniyle Halkalı'da bir anma töreni düzenlendi. Ben de gittim ama fotoğrafçılık açısından pek başarılı olamadım. Fotoğrafçının daha girişken olması ve uygun noktayı bulma konusunda da beceri...

7. caner

Kişisel Galeri (caner)

Merhaba, Ben de buraya fotoğraflarımdan koyayım. Aslında çekmekten ziyade fotoğrafları düzenlemek ve seçmek artık ciddi vakit almaya başladı. Farklı ortamlarda paylaşsam da neden gezenbilir'i ihmal ediyorum değil mi? Evvela eskilerden seçtiklerimden yavaş yavaş günümüze doğru gelmek...
  8. caner

Karlı Dağlardaki Sır

7-14-21-28 ARALIK 2007 / 4 OCAK 2008 / CUMA AKŞAMLARI 22.30'DA TRT-2 EKRANLARINDA Tarihin gizemli mekânlarına zorlu bir yolculuk.. "KARLI DAĞLARDAKİ SIR" Tarihe yeni bir bakış açısı getirecek olan belgesel TRT ekranlarında… 138 gün ve 150 bin kilometre.. İşte Karlı Dağlardaki...
  9. caner

Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007)

27-28 Ağustos 2007 tarihinde Ayder Yaylası'nda idim. Yağmurun başladığı bir zamanda yaylaya indim hem Karadeniz bölgesinin acemisi hem de yaylaların acemisi olarak evvela kalacak yer ayarlamaya çalıştım ama tek başıma bana kimse yer vermedi ya da yüksek fiyatlar talep ettiler. Kimisi odalar en...

10. caner

Tuz Gölü

Arkadaşlar, Eğer olabilirse bayram tatili sonrasında Ankara'dan günübirlik Tuz Gölü tarafına gitmek istiyorum. Oradan da Ürgüp-Göreme bölgesine geçerim diyorum. Tuz Gölü malum geniş bir alan kaplıyor. Gitmek için hangi tarafları uygundur? Ekim ayı uygun bir mevsim midir? Amaç, gezip görmek ve...

11. caner

Trabzon

Merhabalar, Aslında Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum ve Bayburt'tan oluşan ve 7 gün süren geziyi bir bütün olarak ele alıp tamamladıktan sonra buraya koyacaktım ama gezi yazısı yazmanın gezmekten daha zor bir iş olduğunu anlamam zor olmadı. Dün akşam iftarda Nesur'a bahsedince fotoğraflarını koy...
  12. caner

Bayburt - Baksı Müzesi

Bayburt'a 45 km. uzaklıkta bulunan Bayraktar Köyü'nde bir müze olduğunu duyunca oldukça şaşırdım. Aklıma gelen "canım ne olacak, köyün yöresel eserlerinin sergilendiği bir mekandır" düşüncesi ile Bayburt'tan yola koyulduk. Amacımız hem doğayı görmek hem de sadece "orada bir müze varmış, biz de...

13. caner

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Merhaba, Güzel bir geziyi tamamladık. Gerek organizasyonu düzenleyen arkadaşlar, gerekse katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim. Eğlenceli ve kanımca verimli bir gezi oldu. Evvela toplu fotoğrafları ekleyeyim. Tekil olanlar kişilerin email adresine göndereceğim. Diğerlerini ayıklamadım henüz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,025
Kayıtlı Üye Sayımız
166,769
Kaydolan Son Üyemiz
enesakbb1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri