Arama sonuçlarınız

1. Konyalı

Satılık 2000 model Grand Vitara v6 2500

Aracım otomatik vites olup 99.000 km dedir. Fiyatı 23.500 TL dir. İlgilenenlere tel. numaram : 05054679950(turkcell) -hidr. direksiyon -ABS -sürücü ve yolcu hava yastığı -sun roof -park sensörü -immobilizer -cd çalar -elektrikli aynalar -4 cam otomatik -Çeki demiri -BRC marka lpg ruhsata işli

2. Konyalı

Grand Vitara V6 2500

Merhaba arkadaşlar. Suzuki V6 2500 cc kullananlar varsa araçla ilgili herhangi bir sorun yaşadılarmı tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
  3. Konyalı

Suzukide Debriyaj

Arkadaşlar düz vitesli araçlarda bildiğiniz gibi debryaj balatası aşınırsa çekişte düşme olabilir. Benim öğrenmek istediğim otomatik vitesliler de de debriyaj balatası varmı? veya yoksa şanzuman da zamanla değişmesi gereken parça varmı? Teşekkürler..

4. Konyalı

Konyalılar Nerede ?

Arkadaşlar Konya'da bir gezi organize etsek ne dersiniz? Mesajlarınızı bekliyorum....
  5. Konyalı

Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent)

Konya'dan çıktım yola Toroslara doğru Hadim -Taşkent istikametine.... Ovanın bitmesiyle birlikte karlı dağlar başladı.

6. Konyalı

Vitara Yağ Değişimi

Merhaba arkadaşlar. En son motor yağını (15.000 lik yağ) değiştireli 1 yıl oldu yaptığım km ise 9000. Araç bu süre zarfında arazi koşullarında kullanılmadı. Benim öğrenmek istediğim? - 1 yıl olmasından dolayı yağı değiştirelimmi? - Yoksa 15.000 km nin dolmasını mı bekleyelim?

7. Konyalı

Kalorifer Geç Isıtıyor

Arkadaşlar benim suzukinin kalöriferi epeyce geç ısıtıyor. Acaba termostattan olabilirmi? Yardım lütfen.
  8. Konyalı

Suzuki'ye Römork

Merhaba arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun. Suzukime remork yaptırıyorum ölçüleri 180X120 taşıma kapasitesi 500 kg, çeki demiri dahil 1250 TL ye pazarlık yaptık. Daha önce hiç remork kullanmadım bu konuda tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
  9. Konyalı

Suzukimi İlk Defa Karda Kullandım

Merhaba arkadaşlar grand vitaramı ilk defa karlı yolda kullandım inanın çok keyif aldım.

10. Konyalı

Grand Vitara LPG İle Yakıt Tüketimi

Yardımlarınız için tşkler.Belki konunun dışında olacak ama benim grand vitara şu anda uzun yolda 30 ykr. şehir içinde 40 ykr. lpg yakıyor bu değerler normalmi acaba? (BRC marka sıralı sistem takılı)

11. Konyalı

Grand Vitara Otomatik Vites Yardım

Mrb arkadaşlar. 2000 model V6 2500 cc grand vitara satın aldım. Aracın kullanma klavuzu yok. Kafama takılan bi kaç şey var yardım ederseniz sevinirim. 1- Otomatik vitesin üzerinde bir düşme var basıldığı zaman ekranda O/D off yazıyor bu ne işe yarar? 2- Yine otomatik vitesin sol tarafında yerde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR