Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
05.12.2010 pazar günü saat 07.30 Adapazarı Hızırtepe Mahallesinde buluşup 3 araç ve 7 kişi olarak çorbalar içildikten sonra saat 08.00 de yola çıkıldı. harika bir gezi oldu yağmu,kar, karla karışık yağmur gibi değişik hava durumları ile gezmizi kazasız belasız bitirdik. şimdi bendeki fotoğraflar
Bana Camel Trophy hep heycen vermiştir. Onla İlgili fotoğrafları ve vidoları izlemek beni heycanlandırır. Bende arşivimde olan Fotoğrafların bir kısmını paylaşmak istedim.
Sakarya Hendek Çamlıca Keremali Dağı gölü ile başlayan gezimiz Yeniyayla,Dırımdırım,Kındıra,Turnalık ve en son Çiğdem yaylasında son buldu.1500 metrenin üzerinde ki bu yaylalarda yaptığımız gezinin fotoğraflarını bu topicte paylaşacağız.
14 Ocak 2009 tarihinde 6 araç Murat arkadaşımızın orda toplandıktan sonra Soğucak- Kartepe rotası için sabah 09:30 da yola çıktık. Soğucak yaylasında aramıza katılan arkadaşlar ile de araç sayımız 9'a çıktı. zevkl ve bol çamurlu bir gezi yaptık ama bu da yetmedi bunu paintball ile kozlar...
Uzun zamandır arkadaşlarımızın yoğun isteği ile inönü yaylasına gitmek istiyorduk. ve erciova off road şenliği bu işin tuzu biberi oldu. 24 ekim saat farklı saatlerde i,ş durumuna göre yola çıktı. adapazarı modern sanayi sitesinde ekibimiz hareket etti. skoda favorit 4 kişi, mazda 626 4 kişi, vw...