Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

arkadaşlar selamlar.. benim cj ye uzun zamandır 37 '' lastik düşünüyorum!sebebine gelince şu anda üstünde bulunan 35x12,5x15 wranglerler den memnun olmayışım,artık yıpranmış olmaları ve her zaman aklımı kurcalamış bogger ları deneme istegi birde olmuşken 37x13x15 e geçip biraz daha yükseklik...

2. tuncaaayy

Off-Road Aracınızı Kendiniz mi Hazırlarsınız Yoksa Hazır mı Alırsınız?

selamlar... evet arkadaşlar bu konuda ki düşüncelerinizi ve açıklamalarınızı merak ediyorum.. inşallah konuyu dogru yere açmışımdır.selamlar..
  3. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

evet artık benim cj min de bir garajı olsun istedim..öncelikle benim bir cj hastası oldugu söylememe gerek olmadıgını belirtmek isterim..bu araçlarla askerligimin çok öncesi tanışıp askerligim sırasında iyice sevdigimi bilmelisiniz.şu ana kadar bu kırmızı hariç 3 tane cj sahibi oldum.bir dönem...

4. tuncaaayy

2007 Isuzu D-max (makyajlı)

arkadaşlar sıfırdan alıp 2 yıl kullandıgım bu 4x4 ümü satıyorum..bir çok extrası vardır.aklıma şimdilik gelenler,profesyonel müzik sistemi,zenon farlar,basamak ve tavan çıtaları arka box ve plasik havuzluk,park sensörü,bfgoodrich a/t lastikler vs vs...ilgileneler bana 0 532 287 25 08 nolu...
  5. tuncaaayy

Arkadaşlar CJ 7 Veya 8 Sac Kapı Arıyorum!!

selamlar...eger elinizde bu kapılardan varsa resimleri ve bilgileriyle beraber bana özel mesaj yoluyla veya 0 532 287 25 08 nolu telefonumu arayarak bilgi verirseniz sevinirim..saygılarımla

6. tuncaaayy

İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

resimleri yüklemeye çalışıyorum..

7. tuncaaayy

Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

bu aracın + ları ve - leri nedir?offroad a hazırlanmışı varmı turkiyede? hangi motoru önerirsiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri