Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekim ayında aldığım 73 model cj5e benden önceki sahibi tüp taktırmış. Benim arazi kullanımında hoşuma gitmeyen bir yöntem. Bu nedenle geçen haftalarda Lpg yi tamamen söktüm. Fakat araç şimdi karbüratör ayarı istiyor. Performansı artsın diye beklerken şimdi gaza basıldığında sanki biraz geç tepki...
73 model Jeep Cj5imi satmaya karar verdim. Aracı aldığımdan beri kendi isteklerim doğrultusunda geliştirdim fakat bunu çirkin görünen eklemelerden kaçınarak ve aracın orjinalliğini koruyarak yaptım. Araçta 3800cc orjinal motor bulunmaktadır. Garanti verebileceğim kadar iyi durumdadır...
selamlar 73 model cj5 sahibiyim. Aldığım günden beri kadranın içindeki benzin göstergesi ve hararet göstergesi çalışmıyor. Kadran da oldukça eski fakat hiz göstergesi ve kilometre sayacı çalıştığı için değiştirme konusunda çok istekli değilim. Benden önceki sahibi bu sebeple kararet göstergesini...
İlanım malum sitede yer almaktadır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-dikkat-cekmek-isteyenlere-cj5-37252327/detay/ takas olarak önceliğim defender fakat onun dışındaki arazi araçlarını da değerlendirebilirim. Aracın fiyatı 15.000tl olarak belirledim inanın çok...