Arama sonuçlarınız

1. BamBina

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

İki hafta önce yaptığımız ve yaklaşık 120 kişinin katıldığı geziden sonra, anladık ki Ramazan'da bir Gece Fotoğrafı daha şart. ;) Gezenbilir Fotoğraf Grubu olarak düzenlediğimiz 4. Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisini de bu Ramazan ayında gerçekleştiriyoruz. Tarih: 12 Eylül Cumartesi Toplanma...

2. BamBina

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Benim için tek eksik, geziden erken ayrılmam oldu. Büyük ilgi gören bir geziyi daha sorunsuz ve keyifle bitirdiğimiz için hepinize kendi adıma teşekkür ederim. Akşam 21:00'de 80-90 kişi ile başlayan gezi, gece saat 03:00'te hala nerdeyse aynı sayıyla devam ediyordu. :) Yürüdük, yorulduk ama...
  3. BamBina

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ramazan geldi ve hepimizin dört gözle beklediği gece fotoğrafı gezilerimize başlayabiliriz. ;) Gezenbilir Fotoğraf Grubu olarak Ramazan ayında düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale gelmiş olan Gece Fotoğrafı Gezilerimizin 3.'sünü bu sene gerçekleştiriyoruz. Toplanma Yeri: Ayasofya Cami'sinin...

4. BamBina

Adana Valisi Aladağlar'da Mahsur Kaldı

Adana Valisi, Aladağlar'da mahsur kaldı Tahsin ÜLKER/ADANA, (DHA) ADANA Valisi İlhan Atış, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Aladağlar’da, yağan yağmur ardından oluşan heyelan ve arızalanan konvoydaki iki aracın yolu kapatması nedeniyle yanındakilerle birlikte bir süre mahsur kaldı...
  5. BamBina

Obruktan Sonra Şimdi de Derin Çatlaklar

Obruktan sonra şimdi de derin çatlaklar Karaman’ın Ayrancı ilçesine bağlı Akçaşehir beldesi Dedem Tuzla mevkisinde düz zeminde küresel ısınmaya bağlı olarak 1,5-2 metre derinlik ve 80 santimetre genişliğe kadar değişen boyutlarda çatlakların oluştuğu bildirildi. Jeoloji Mühendisleri...

6. BamBina

Asi Nehri Türkiye'nin Projesi ile Kurtulacak

ASİ nehri Türkiye'nin projesi ile kurtulacak Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü, Asi Nehri’nin çevresel kirlilikten kurtarılması için harekete geçti. Kendi kendini temizleme özelliğini yitiren Asi Nehri için havza kurtarma eylem planı hazırlanması çalışmalarını başlatan...

7. BamBina

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Sigaranın yasak olmadığı bir yer kalmadı sanırım. Açık havada içilir derseniz, o da yasak gibi geliyor. Dışarda sigara yaktığınızda, sanki herkes size bakıyormuş gibi bir hava esiyor şu 19 Temmuz kanunundan sonra. Evet, itiraf ediyorum, ben de içenlerdenim. Hiç olmazsa evdeki kanunları hala...
  8. BamBina

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)

Aylardır hazırlıkları süren, Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Gezenbilir Doğa Sporları Festivali”nin ikincisi gerçekleştirildi. Gezenbilir’in organize ettiği 2. Gezenbilir Geleneksel Doğa Sporları Festivali, Düzce Valiliği...
  9. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi İçin Yardım

Fotoğraf yüklemede sorun yaşayan arkadaşlara, bu şekilde anlatım belki daha çok yardımcı olur. İlk önce Galeri'ye giriş yapıyorsunuz. Sol üst köşede ''Menü''ye tıkladığınızda, ''Giriş'' seçeneği karşınıza çıkacaktır. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=Galeri

10. BamBina

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Gezenbilir yönetici arkadaşlarımızdan Seval Duban'ın dedesi vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı dileriz.

11. BamBina

11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı

11 Temmuz sizin için bir şey ifade ediyor mu ? Etmiyorsa, bundan sonra etmeli. Çünkü bu tarihte Avrupa'nın gördüğü en büyük katliam yaşanmıştır. Hukuksal olarak da ilk kez belgelenmiş soykırım olarak da bilinmektedir. Srebrenitza'dan bahsediyorum. ''Avrupa'nın gördüğü...'' dediğime bakmayın...
  12. BamBina

İstanbul'da Carlos Santana Gecesi

Maria Maria şarkısında söylediği gibi; ''To the sounds of the guitar, Played by Carlos Santana. '' Dün gece için de ''Night played by Carlos Santana'' diyebiliriz. :) Binlerce kişinin doldurduğu Turkcell Kuruçeşme Arena'da, dün akşam 21:00'de başlayan Santana konseriyle, İstanbullular müziğin...

13. BamBina

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Caner Karaer'in sunduğu Sabah Haberleri'ne Gezenbilir konuk oluyor. Show Tv'de her sabah 08:00 - 09:00 saatleri arasında canlı yayınlanan programa, Gezenbilir ekibinden Mert Kiğılı (Deep) ve Seval Duban (Seval) katılacaktır. Bu sabah herkes ekran başına. ;)
  14. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi

Çoğunuzun bildiği gibi, Gezenbilir Fotoğraf Galerisi tüm üyelerin kullanımına açıktır. Kullanımı kolay olan galerimizde, fotoğraf yükleme sınırı yok, kişisel albümler oluşturabilir, istediğiniz kadar fotoğraf yükleyebilirsiniz. Fotoğrafçıların ve tüm fotoğraf severlerin rahat...
  15. BamBina

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Gezi detaylarını ve fotoğraflarını burda paylaşacağız. ;)

16. BamBina

Arkadaşımız Bülent'in (behicefe) Doğum Günü Kutlu Olsun

Bülent abi 1. yaşını kutluyormuşsun... :D İyi ki seni tanımışız, iyi ki aramızdasın... Arkadaşlığın yanında, bilginle de gezilerimizde ayrı yerin var. :) İyi ki doğdun... Nice sağlıklı mutlu senelere, doğum günün kutlu olsun. :)
  17. BamBina

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Arkadaşlar herkese merhaba, makinelerimizin tozunu alma zamanı.. ;) Şubat ayında planladığımız, fakat sağnak yağış nedeniyle iptal ettirdiğimiz geziyi bu hafta sonu yapalım dedik. Gidemediğimiz o rotayı değerlendireceğiz. Havalar güzel, sokaklar sahiller dolu, özellikle güzel portreler...
  18. BamBina

Kişisel Galeri (BamBina-Emine)

Aslında bayağı geç kaldım galeri açmakla... :) Sadece takip etmek de olmaz, yavaş yavaş Kıbrıs'tan bir iki kareyle başlayayım. Sonra devamı gelir...

19. BamBina

Automechanika & Petroleum Fuarı İstanbul ( 16-19 Nisan 2009 )

Avrasya Bölgesi’nin en önemli Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı olan Automechanika İstanbul 2009’da 4 gün boyunca yenilikler ve ileri düzeyde uluslararası bağlantılar sizi bekliyor. Sektörün yerli ve yabancı en önemli kuruluşlarını bir araya getiren Automechanika Istanbul, Türkiye için...
  20. BamBina

Dslr Makinalarda Video Özelliği

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,998
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler