Arama sonuçlarınız

1. A

Magellan Mı, Garmin Gps Mi ???

Bu Çarşamba - C.tesi, Kapıorman dağları, Sülüklügüö (Dalımbaz yayla) - Sultanpınar arasını yürüdüm (hoş 1998 de bu rotayı Şubat'ta geçmiştik (rahmetli İskender Iğdır da vardı...)). Kışın karla, yazın rota çok farklı oluyor; bayağı şapşik oldum (Çıçekli yayla, Karapınar yayla arası bayağı...

2. A

Sülüklügöl - Acelle Yürüyüş - Gökhan Bilgiç

Merhaba, grubun eski üyesiyim de, 2 senedir koptum... Canım eşim ! Ümit i 19 Mayıs ta kaybettim.... :( acım çok büyük ! ... bayram öncesi, 30 haziran (cuma çıkılmaz ! yollar felaket olur ) Istanbul dan.... Mudurnu Dokurcun, arabayı bırakacağım, bir traktör veya taksi Sülüklügöl.. oradan...
  3. A

Bolu Hatçevaz Yaylası ?

savgili doğa severler, bundan 20 sene önce (1994), yılbaşı'nı Bolu Hatçevaz * yaylasında yapmıştık; bu sene inşallah 19 mayıs ta gidip nostalji yapalım diyoruz .. * Kartal kaya'nın batı dibi, yolu Seben yolundan sola sapar sorum şu, son zamanlarda Hatçevaz'a gidenlere; - yaylanın son durumu...

4. A

simon stove / ocak nasıl yakılır ?

lütfen gülmeyin !!! doğa yürüyüşü / kamp muhabbeti için simon ocak aldım, ispirtoyu koydum.. ama ama yakamadım; "aklı evvel'ler" bir kullanım kalvuzu koymamışlar ! ön ısıtma istiyor gibi.. ama nasıl ? kirbitle yakılacak gibi değil ! ilginize tşk. gökhan gokhanbilgic@bittelturkey.com
  5. A

Google Earth Yeni Sürümü Çıktı

doğa dostlargoogle earth'ün yeni sürümü çıktı, indirmediyseniz, idirin ! kafayı yemişler ! slm. gökhan

6. A

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

gruptan mustafa adlı bir doğa sever'le 19 mayıs'ta sülüklügöl - acelle arasını yğrğyoruz ! gelen tabii ki gelebilir ! kaba program - 19 mayıs perşembe, sabah saat 10:00 dokurcun'dan motor, tkasi ne varsa, sülüklü'ye topuk ! - araba (ları) dokurcun'da bırakacağız.. - sülüklü'de bir yarım saat...

7. A

soru - teşekkür

arkadaşlar, nisan mayıs gibi eşimle birlikte izmir yuvacık barajı ve etrafında (menekşe, çiçek, böcek yaylası gibi yerler), bildiğiniz adam gibi bungalow tipinde konaklama tesisleri var mı ? marmara bölgesinde, çadır, enduro, v.s. ile gitmediğim yayla hiç yok gibi; aluç/sanasarak'a gittim...
  8. A

keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ???

kartepe nin yanıbaşında, yuvacık barajını oralarda; bir istanbul'lu çifttin, işlettiği bir şirin pansiyon, bungalow'lar var idi. adını valla unuttum ! bileniniz var mı ? kışın eşimle girtmek istiyoruz.. teşekkürler, gökhan
  9. A

Uludağ; Otellerden, Klasik, Volfram ve Sırttan Göller (25 Haziran 2010)

25 haziran cuma 2 kişi uludağ'a gidiyoruz... buraya bayağı gittim de, dağı koklamak istiyorum ! e, en yakın yer burasaı özet program; - istanbul - bursa - çekirge'den araba ile otellere - arabayı bırak, volfram'a yan yoldan yürü saat: 10:30 gibi - volfram'dan bayır'ı çık, sırt hattına -...

10. A

Suzhou - Çin; Ben Böyle Cennet Görmedim !!! Gökhan

sedat - murat can, yurtiçi kargo adresinizi verin, şu suzhou çin resimleri cd'sini göndereyim; öpüldünüz güzeller !!! gökhan Konu: gokhan - görmedi iseniz mutlaka ! suzhou, çin ... Tarih: Sun, 04 Apr 2010 23:17:27 +0300 Kimden: Ali Gokhan Bilgic <agokhanbilgic@ttmail.com> Yanıt adresi...

11. A

Atilla Dinçer adında bir dostumu arıyorum ....

sedat, hobaa mıraba !!!, merhaba, gökhan abiniz konuşuyor; çook eski bir dostum, atilla dinçer, burada karavan geyiğine takılıyor imiş.. oda'dan bayaa uzak kaldım, bu adamı nası bulurum ?? yardım ! sevgiler, hoba, şubat'ta hangi kebapçı'ya gidiyoz ?? !! gökhan
  12. A

Uludağ Geyiği

evet aslında bu dağclılk değil, yüksek irtifa yürüyüşü; ilgilenenler var ise, bursa teleferik'te,19 haziran cuma, saat 09:30'da buluşuruz.. (2 kişi gidiyoruz, ben ve yeğenimin oğlu cenk..) gökhan; 0532-3810200 program; - 19 haziran cuma 06:00, istanbul'dan çıkış (eskihisar, yaloca, malova) -...

13. A

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş (16 - 19 Mayıs 2009)

belki erken ama plan bu sene de devam; 16 mayıs (c.tesi) - 19 mayıs (salı), sülüklü göl, acelle arasını bir arkadaşım ile yürüyeceğiz. kabataslak plan; dokurcundan bir motor veya araba (şöförün cebi alınacak) sülüklüye çıkış yukarı yayladan, acelle'ye yürüyüş (2 gün sürer..) acelle'den çeker...
  14. A

Sülüklü - Acarlar Arasını Yürüyoruz ! (19 Mayıs 2008)

dostlar, sizden iyi olmasın, yeğenim cenk dumlu ve çok eski ve sıkı dostum, nedim sipahi ile 16 mayıs cuma saat 06:00'da dokurcun sülüklügöl'e zıplıyoruz.. program; saat 07:30 gibi dokurcun'a gelip, arabayı köyde bırakmak ve bir taksi / motor ile sülüklügöl bir şey yiyip sağ rampadan üst...
  15. A

Satılık Kayaklar

merhaba, bileninizin kafasını sıkmıyayım da, kazadan önce (2000 de motorsiklet) bayağı kayak yapıyordum. 4 ay komadan sonra denge bayağı kötü.. kayaklar depoda (ne kayağı yavv ?; - kastle tour alpine 400 ytl ? vermiştim (buna bayağı sıkı derlerdi) - silvretta...

16. A

Hakan'ım Döndü

dün keratayı karşıladım; heyecandan küçük dilim gidiyordu.. 3 seneden sonra canım dostumu tekrar gördüm.. o artık, ermiş !! (zaten "dünya iyisi" diy de ..) dünyada kaç kişi hem de macellan'dan dünyayı gezdi !! (sakın yanlış anlamayın, bu ego muhabbeti değil) selamlar, gökhan...
  17. A

Hayret - Gökhan

dün akşam cafe haliç'te de (30 Haziran, c.tesi), hasan'cığımla sohbet de anlattım; ltf. bilin.. ben de nuh nebi'den kalma, bir analog minolta x-700 var idi; lenslerini heba etmek istemedim, hele bir vivitar, series 1, zoom var ki, x-700'ün 1,5 katı fiyatı. neyse bunlara hangi digital body uyar...
  18. A

ABD Çok Ucuz

-----Original Message----- From: akoksal@yahoogroups.com [mailto:akoksal@yahoogroups.com] On Behalf Of Ali Gokhan Bilgic - Astro A.S. - Inc. Sent: Wednesday, June 06, 2007 9:56 AM To: mcy@ttnet.net.tr; 'SEDAT AÇIL'; mertkigili@yahoo.com Cc: akoksal@yahoogroups.com Subject: [ SPAM ] [akoksal]...

19. A

Dostlar, Tireçking Papucu Arıyorum - Gökhan

dostlar, bu kamp, dag, malzeme geyiginden baya uzak kaldım.. geçen yaz, aladag kaldi güneyinde sürter iken, scarpa'nın altı bi çıktı ki inanamazsınız.. carrtttt, komple siyah alt, ayakabıdan ayrıldı... ,uzun süre kullanmıyınca böle olurmuş; çöp.. lastiklere kaldık.. taa, 1988 den kalma bir...
  20. A

19 Mayıs Etkinliği

19 mayıs, h.sonuna geliyo.. ne yapmak istiyoruz biliyo musunuz ? (yağmur yağmaz ise, yağmurda işkence olur, hocam) ümit ve yeğenim cenk ile 1- 17 mayıs perş. , mudurnu dokurcun'a zıplamak 2- arabayı orda bırakmak 3- bi motorcuyla anlaşıp, süluklü'ye çıkmak; (saat 16:00 gibi) (motorun arka...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.