Arama sonuçlarınız

1. yarasa81

samurai ön aks

Arkadaşlar merhaba; Yeni aldığım 1987 model suzuki samurai aracımın ön aks ları yok. Bana sağ/sol takım halinde aks lazım.Ancak suzuki parçacıları hakkında pek bilgim yok .Sıfır veya kullanılmış parça bulabileceğim yerler hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var,şimdiden çok...

2. yarasa81

DEFENDER MOTOR İÇİN YARDIM..

herkeze merhaba ; 1990 model defenderımın motorunu çıkma turbo ford transit motoruyla değiştirmek istiyorum.internette biraz araştırdım ancak sağlıklı sonuç alamadım.nereden bulabilirim? bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. not : konuyu yanlış yerde...
  3. yarasa81

Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110

1990 model 2500 düz dizel cb halk bandı telsiz var. lastikler pırelli fs 40 sis lambaları jumbo 220 taban ziftli izolasyon ve aleminyum desenli saç kaplama. tavan izolasyonlu bez döşeme. kapı içleri ve koltuklar deri döşeme. koltuklar renault brodway koltugu ikinci çorum kaloriferi takılı...

4. yarasa81

Satılık 1990 model Land Rover Defeneder 110

merhabalar tercihlerim değiştigi için aracımı satmaya karar verdim.satılırsa suzuki vitara düşünüyorum .aracın özelliklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. fiyat:son 13,000 tl. tel:0-536-5638980 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10692.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR