Arama sonuçlarınız

1. UnderWater

Nokia E72'de Google Maps uygulaması çalışmıyor

Merhaba herkese, Geçenlerde bir Nokia E72 telefon aldım. Garmin, NavFunPro gibi uygulamaları sorunsuz kullanabiliyorum. Hatta içinde yüklü gelen Nokia Maps uygulamasını bile çok geliştirmişler. Ancak telefona Google Maps uygulamasını yükleyemedim. Yüklendi gibi gözüküyor ancak uygulama bir...

2. UnderWater

Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Merhaba herkese, Nokia E71 telefonuma yüklediğim Garmin Mobile XT programını, Nokia'nın kendi içinde bulunan "Yer İmleri" programını ve Google Haritalar'ın mobil versiyonunu sorunsuz bir şekilde telefonumun entegre GPS'i ile kullanabiliyordum geçen haftaya kadar. Ancak telefonum şarj yerindeki...
  3. UnderWater

Bildiğiniz, Rüzgar ve Hava Tahmin Siteleri

Yamaç paraşütüne yeni başladım. Şimdilik sadece www.windfinder.com sitesini biliyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka siteler var mı?

4. UnderWater

Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...

Merhabalar herkese, Dalışa yeni başladım. Herşeyiyle oldukça hoşuma giden bir spor dalı. Yavaş yavaş kendi malzemelerimi toparlamak istiyorum ancak aklım hep kuru elbiseye takılıyor. Sualtında kuru tutması (tuvalet sorunu hariç) oldukça cazip geliyor. Üstelik BC görevi de görüyor bildiğim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri