Arama sonuçlarınız

1. M

2015 İtibariyle Off Road Araçlarda Muayene Durumu

2015 başından beri Tüvtürk muayenesinde vinçler ruhsata işli değilse kabul edilmiyor deniliyor.Tecrübe eden var mı? Ayrıca yakın zamanda İstanbul'da vinç için proje çizdirenler firma/mühendis bilgisi-ücret bilgisi paylaşırlar mı? Son soru Disco, Pajero veya LandCruiserlardaki bagajdaki orjinal...

2. M

Karter Koruma Projem Ve Land Rover Donanımları- Masai 4x4 Aksesuarlar

1997 LR Discovery1'im için bir süredir istediğim gibi kaliteli ve üretimi özenli bir karter koruma arayışındaydım. Kaderin cilvesine bakın ki, internette dolaşırken keşfettiğim Masai 4x4, aslında Türkiye'de kurulmuş ama ana pazarı İngiltere olan bir firmaymış. http://www.masai4x4.com/# Kısa bir...
  3. M

Satılık Dıscovery1 V8i Off Road Donanımlı

1997 MODEL LAND ROVER DISCOVERY1 V8i 155.900km'de, orjinal, bakımlı, her şeyi çalışır halde ve off road donanımlıdır. ABS ve çift bölgeli klima faaldir. Yaklaşık 1 yıl önce V8'in gücü ve sesi için hobi aracı olarak alındı. Proje değişikliğinden dolayı satılıktır. 2' heavy duty yükseltme kiti...

4. M

Disco1 Fren Müşürü (abs'li) Arıyorum Lr005794

ABS uyarı ışığımın yanmasıyla, fren pedalı üzerinde yer alan fren müşürünün arızalandığını öğrenmiş bulunuyorum (1.6 hatası: brake switch). LR005794 nolu parça 30-40 TL civarında Kayalar,Hüma vb. stokta kalmamış.Gaye'den haber bekliyorum. Elinde olan var mıdır...
  5. M

Satılık Led Off Road Cree Sis Farları

CREE çipli, 18W delici ve yayıcı mercekli; 20W delici mercekli sis farları. IP67 dayanım standardına uygun, siyah fırın boya aluminyum kasalı...

6. M

Kocaeli'ndeki '87 Bj75 Hakkında Bilgisi Olan

Merhaba, Kocaeli-İzmit'te satılık olan linkteki BJ75 hakkında bilgisi olan var mı? 3.4 turbodiesel motorun şöhreti nasıldır? Bu araçlara çıkma klima bukup koayca takılabilir mi? Teşekkürler...

7. M

12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

Merhaba, Aracımdaki 9500lük vinç arızalandı, zaten sentetik halata geçmek istiyordum. Kullanıcıların markalara göre deneyimlerini alabilir miyim?Powerwinch, Runva ve Goliath arasında malzeme kalitesi nasıldır? Piyasada şu anda bulabildiklerim aşağıdakiler, önerilerinizi de beklerim...
  8. M

Satılık Nardi Spor Direksiyon (airbagsiz Versiyon)

Orjinal NARDI 3 kollu, spor deri direksiyon (airbagsiz model).36cm çapında. Üzerinde Mazda Mx5 Miata uyumla göbek var. Universal göbekle her araca uygulanabilir. İngiltere'den getirtmiştim, takacağım araca küçük kaldı.Derisi çok az bakım istiyor; kesinlikle yırtığı vb. yoktur. Detayları...
  9. M

Disco1 V8i İçin En Uygun Motor Yağı?

1997 Discovery1 v8i sahibiyim.160binde. İngilizce forumlarda da farklı bilgiler öne çıkıyor. 10W40 veya 20W50, tam sentetik veya yarı sentetik arasında tavsiye edilen marka-ürün hangisi olur?

10. M

Alınık Discovery1 İçin Şnorkel,spacer Ve Karter Koruma

'97 Discovery 1 V8 absli için şnorkel, 3 cm spacer seti ve karter koruma(tercihen aluminyum) arıyorum.Çıkma işime bile gelir:)

11. M

Alınık Şnorkel, Spacer Ve Karter Koruma- Disco1 V8 İçin

Merhaba, '97 Disco1 V8 Abs'li için şnorkel, 3cmlik spacer ve alt koruma arıyorum.Çıkma olabilir.
  12. M

V8lerde Distribütor Koruma

Geçen hafta Lopez parkurunda, derin çamur geçişlerden sonra, aracım kesiklik yaptı ve stop etti.Biraz stresten sonra sebeplerini bulduk: 1-Su-çamur geçişlerinde radyatör pervanesi suyu hemen distribütörün üstüne atıyor, 2-Kaputun içi ve kaput keçesi sırılsıklam olunca , motor ısısıyla biriken...

13. M

Dayflex Power Led Lambalar

Merhaba, Dayflex isimli 5li power led lambaları kullanan var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dayflex-gunduz-ledi-gercek-power-led-sis-fari-yerine-132724935/detay Gündüz lambası veya yardımcı sis lambası ararken buldum...
  14. M

Disco1 Arka Abs Sensör Arızası

Merhaba, 97 model Discovery1 V8i'de arka ABS sensörlerinden biri arıza lambası yaktırıyor.Sensörlerin değerleri ölçüldü, biri yüksek diğeri düşük.Tamir şansı var mıdır sensörlerde? Sağ ve sol sensörlerle birlikte kablo seti STC1750 kodlu tek parça olarak geçiyor. Yeni parça ararken de 42 ila...
  15. M

Disco1 Arka Abs Sensör Arızası

Merhaba, 97 model Discovery1 V8i'de arka ABS sensörlerinden biri arıza lambası yaktırıyor.Sensörlerin değerleri ölçüldü, biri yüksek diğeri düşük.Tamir şansı var mıdır sensörlerde? Sağ ve sol sensörlerle birlikte kablo seti STC1750 kodlu tek parça olarak geçiyor. Yeni parça ararken de 42 ila...

16. M

2014 Mtv Sorunu

Merhaba, MTV'yi indirimli ödemek için vergi dairesine gittiğimde bir sürprizle karşılaştım.2013 yılında vergi dairesinin listesinde, hem de ilk sırada yer alan Land Rover Discovery V8i, 2014 listesinde yer almıyor.Sanırım exceli süper kullanan birileri bize güzel bir sürpriz yapmış... 2014...
  17. M

Arazide En İyi Pikap Hangisi Sizce

Merhaba, Yeni modeller arasında arazide standart haliyle en yetenekli pikap sizce hangisi? Motor, şanzıman, dişli oranı veya elektronik sistemleri sebebiyle hangi marka öne çıkıyor? Toyota,Mitsubishi,Nissan,Mazda, Ford, Isuzu...
  18. M

62.750km'de 2006 Model Suzukı Grand Vıtara 2.0 Otm 5k

Merhaba, Alırken temizini ve düşük kilometrelisini çokca araştırdığım , 2006 Suzuki Grand Vitara'mı satıyorum.Gerçekten temiz ve sorunsuzdur, diğer detayları ilan linkinde bulabilirisiniz. Gezenbilir'den birisine gitmesini isterim, makul indirim de yapılır...

19. M

Discovery1 V8i Hakkında

Merhaba, Sahip olduğum 2006 model Suzuki Grand Vitara 2.0 otomatik ile hafif arazi gezileri yaptıkça, biraz daha fazlasını ister oldum. Daha güçlü, biraz modifiye edebileceğim ve açıkcası sağını soluna çizince çok da üzülmeyeceğim bir araç ararken, 220bin kmde, otomatik Discovery v8i (lpgli)...
  20. M

Grand Vitara'da ESP

2006 veya 2007 model Grand Vitara 2.0 benzinli otomatik alma arifesindeyim.Bazı 2007lerde Esp var, ama fiyatları ort. 3.000TL daha pahalı. Suzuki'nin ESP sitemi hakikaten çok fark ettiriyor mu asfalt sürüşünde veya çekiş kontrol gerektiren zeminlerde? Elektronik sistemi sonradan takmak mümkün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR