Arama sonuçlarınız

1. özkan musal

Niye Bu Kadar Reklam?uzun Süredir Giremediğim Sitemize Reklamlardan Dolayı Bunalmış Durumdayım.

Niye bu kadar reklam?uzun süredir giremediğim sitemize reklamlardan dolayı bunalmış durumdayım.bir seçim anketi yok maşallah.Parmağımı kıpırdatıyorum çerezler açılıyo Forumla ilgili her türlü öneri ve şikayetinizi

2. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

bu arabaya bu kadar emek ve para harcadıktan sonra garajımda askıda bekletmeyi hazmedemiyorum
  3. özkan musal

durmayan 68 land rover

öncelikle bana yazan iki arkadaşımada teşekkür ediyorum.araç zaten motor yapıldığı için bulok sökülmüştü ama sanırım şanjıman hiç ellenmedi arazi viteslerinin arkasındaki merkez sadece lastiğini değiştirdik niyeyse aldığımız yeni merkez hiç takılmadı kutusuyla duruyor parçacıya ilerde bulamazsam...

4. özkan musal

Haydi şu 68'zi durduralım.

herkeze slm.ben özkan musal manisa alaşehirden.daha önce arabamın revizyonu konusunda stemizdeki arkadaşlarımıza bilgi verip tutmayan frenlerim konusunda fikir almaya çalışmıştım.bu model araçların fabrika çıkışlı fren sorunları olduğu hakkında bir üyemiz beni aydınlattı ve defender 100...
  5. özkan musal

1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?..

slm.ben manisa alaşehir'den özkan musal,babadan kalma bir 68 3 kapı land rover marka aracım var.tarımla uğraştığım ve avcılığa merraklı olduğum için bu arabayı 2006 da toplamaya karar verdim.herkesin umacağı gibi çok meşakkatli ve sinir bozucu bir işti ama istediğim başardım aracın motoru sıfır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri