Arama sonuçlarınız

1. S

Grand Vitara Için Lastik Seçimi

Merhabalar ,yaklaşık 5 yıldır 2005 model 3 kapı Grand Vitara kullanmaktayım.Üzerindeki lastikler 215/70R16 Yokohama AT .Bu lastikler aracın orjinal lastiklerinden bir boy büyükmüş.Şimdi asıl sizlere danışmak istediğim 6 yılı doldurduğu için lastikleri değiştireceğim.Acaba orjinal ebatamı dönsem...

2. S

Uppa Soft-shell Ceketleri Nasıl Bilirsiniz

>merhabalar,bu aralar bir tane windstopper softshell almayı düşünüyorum,uppa diye bir markanın nispeten uygun fiyatlı ama özellik olarak güzele benzeyen ürünleri var.Mesela şu modeli buldum...
  3. S

grand vitara bijon aralığı?

Merhalar,aracım 2005 model grand vitara 3k.Arka stepne için kilitli bijon almayı düşünüyorum ama orjinal cantın bijon aralığını ve bilgilerini nasıl öğrenebilirim? satın almak istediğim kilit fiyatı 25 dolar ,türkiyeye kargoda ücretsiz...

4. S

Jimny ve Grand Vitara 3k iç mekan

Merhabalar,Jimny ve Grand Vitara 3k(2.nesil) iç mekan olarak karşılaştırabilirmisiniz? özelikle arkadaki koltukların diz mesafesi nasıldır,ikisindede? saygılar...
  5. S

Asfalt performansı karşılaştırma

Merhabalar,Vitara jlx bakarken yer yer Grand Vitara 3kapı modellerinde uygun fiyatlı olanlarını görüyorum.Buda kafamda soru işareti bırakıyor. Sizlere sormak istediğim şu iki modeli 3" yükseltme kiti ve flanş uygulanmış farz ederek ,asfalt performanslarını baz alarak...

6. S

Vitara hakkında aklıma takılanlar

Merhabalar herkese.Bir kaç ay içinde ilk defa araba alacağım,ve kesin olarak aklımda vitara var.Yaklaşık 4-5 aydır forumdaki eski yazılanları inceliyorum,ama ilk başlarda daha önce araba tecrübesi ve bilgisi olmadığı için biraz yetersiz kalıyordum ama neyseki zamanla teoriktede olsa bazı...

7. S

Çadır ve Uyku Tulumu Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Merhabalar.İlk defa çadır ve uyku tulumu alacağım,bir kaç haftadır internette ve forumda araştırıyorum,ama daha önce hiç çadır sahibi olmadım ve çadırdada kalmadığım için kendi yaptığım yorumlar hep teoride kalıyor.Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var :) Çadırlı kampı ilk defa Ekim yada Kasım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri